за бебетата от 0 до 6 месеца, съвети за бъдещи мами - 2

• 45 162
  • 961
  •   1
Отговори
# 855
И аз го чета този сайт. Даже не съм видяла, че има опция за купуване Embarassed. Според мен има много полезна информация Peace

# 856
Минавам да се похвалим. Вече сме 3,720кг.  и цели 54 см.
 Wink

# 857
  • София
 Wink
Тази тема не е отчетна Rolling Eyes

# 858
 Wink

Да зная, само че 3 дена ви занимавах с не наддаването на дреба. Мислех, че може да кажа резултата след съветите ви . Информирай модератор като те дразни да ми изтрие поста.

# 859
  • София
 Wink

Да зная, само че 3 дена ви занимавах с не наддаването на дреба. Мислех, че може да кажа резултата след съветите ви . Информирай модератор като те дразни да ми изтрие поста.
Хайде и аз да спамна  Mr. Green
Споко, Stelllla - мен повече ме дразнят подобни забележки, а не това, че някой е изказал нещо положително  Hug Браво на мъничето и продължавайте в същия дух  Peace

# 860
  • София
 Wink

Това, че казах, че темата не е отчетна, не означава, че ме дразни поста. Явно за теб нападението е най-добрата защита  Peace Просто вече има няколко поста (включително и мои), които не са за тази тема и я товарят излишно, а тя и без друго е доста дълга вече.
А и не е необходимо да информирам когото и да било, модераторите сами се информират и следят темите.
Не исках и неискам да се заяждам, затова, ако обичаш и ти недей.
Споко, Stelllla - мен повече ме дразнят подобни забележки, а не това, че някой е изказал нещо положително

Ама много сте раздразнителни, когато някой е прав newsm78 Като се дразните от правилата във форума, защо пишете тук?
Да попитам нещо - дупето на бебка се изрина и зачерви страшно много, досега такова нещо не бях виждала. Забелязах, че се получи след избърсване с кърпичка Памперс с лавандула. Някои друг да е имал подобен проблем? Как го оправихте?

# 861

Да попитам нещо - дупето на бебка се изрина и зачерви страшно много, досега такова нещо не бях виждала. Забелязах, че се получи след избърсване с кърпичка Памперс с лавандула. Някои друг да е имал подобен проблем? Как го оправихте?
За първи път ли ползвш тези кърпички? Сигурна ли си, че не е от престояване със зацапан памперс?
Преди няколко дни малката се обрина по дупето, защото се беше наакала докато бяхме навън, а аз не съм разбрала. Смених и памперса чак въщи.  Embarassed Първо пробвах с Бочко - нямаше ефект. След това започнах да мажа със Судокрем (тоя прехваления) и за два дена се оправи. През това време не съм полвала мокри кърпички, миех я.

# 862
  • София
Не е от застоя памперс сигурна съм. За първи път ги ползвам. А от судокрема положението стана още по-зле, нямаше място без пъпка на дупето. Консултирах се и с педи разбира се, но ми е инересно дали и някои друг не е имал същия проблем и как сте го оправили.

# 863
И какво ти каза педито? Това, което описваш в никакъв случай не ми прилича на безобидно подсичане, а на алргична реакция, по-скоро. Би трябвало да се лекува не с козметични мазила, а с медицински.

# 864
  • София
И на мен така ми прилича   Sad С кортизонов крем да мажа  Close Хич не ми се иска, но след като 2 дена не мина от нормалните кремове ще се наложи май. Хубаво си ползвах аз нивеа кърпички и защо реших да пробвам на памперс... Судокрем дали е с лавандула? Четох състав и не срещнах, но ми се върти в главата, че някои каза, че има и лавандула вътре.

# 865
  • София
да моят от памперс също се обрина - до рани....обаче от стандартните им...иначе имат и лавандулови...не съм пробвала.
мина с крема за подсичане на бюбхен, 2 пъти на ден туширах раничките с едно розаво лекарство, май фуксин беше.... и дупето макс голо, и миене само с хладка вода....дори като се оправи кърпички съм ползвала само и единствено ако сме вън...иначе на чешмата....

# 866
  • София
да моят от памперс също се обрина - до рани....обаче от стандартните им...иначе имат и лавандулови...не съм пробвала.
мина с крема за подсичане на бюбхен, 2 пъти на ден туширах раничките с едно розаво лекарство, май фуксин беше.... и дупето макс голо, и миене само с хладка вода....дори като се оправи кърпички съм ползвала само и единствено ако сме вън...иначе на чешмата....
Това с чешмата и аз така, старая се да я оставям голичка, и без друго много обича. За колко време мина при вас? А това розово лекарство как го маза?

# 867
  • София
ами не помня 5 дни някъде май беше....
а розовото - топях с клечка за уши и после на раничката, за всяко топване нова ест....но все пак е коректно да питеш педито ви първо....иначе доколкото помня е стоматологично лекарство май това....помня, че като малки с него си боядисвахме косите розави.....Simple Smile.
иначе има и разни бъркани по аптеките кремчета дето много ги хвалят...но не съм пробвала....

# 868
Судокрем не садържа лавандула. Мислиш, че лавандулата в кърпичките е предизвикала алергична реакция ли?
Може да мажеш и с Бочко, той е със смрадлика. Разбира се, тези кремчета могат да се ползват само превантивно, едва ли ще решат проблема.

# 869
Позволявам си да ти препоръчам кърпичките Bimbi - хипоалергични са и с физиологично рН. Открих ги през лятото случайно, и оттогава съм само с тях.

Общи условия

Активация на акаунт