за бебетата от 0 до 6 месеца, съвети за бъдещи мами - 2

• 45 186
  • 961
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Моята беборанка вместо с биба се успокоява (и приспива най-вече) с чайче! На ден пие по около 300 гр, мисля че е много наистина, още повече, че имам чувството, че предпочита чая пред млякото! Гледам да свеждам до минимум приема на чай, но тя си го търси и дори вече сама си държи шишето, вади си го - после пак си го слага в устата и пие. Докато към шишето с мляко не проявява никакъв интерес да го държи  ooooh!
Вашите бебчета имат ли такъв афинитет към чая и изобщо пият ли такъв?

# 841
На моя син му купих чай на ХИПП, когато беше на 6 месеца, защото бяха започнали жегите, а той не искаше да пие вода. Чаят дори не пожела да го опита и сега си имам пълна кутия бебешки чай вкъщи.

Той също не желае да си държи шишето с млякото.

# 842

Той също не желае да си държи шишето с млякото.
около 1г. сам ще си го държи Wink

# 843
  • София
като по-малък пиеше чай вместо водата, но доста често го изхвърлях. като стана по-топло а и се захранихме, почна д пие и повече течности. от 7 или 8 месец пие и сокчета и сега например пие по около 500 мл, а лятото пиеше и по повече .

# 844
Мами, моля ви, кажете ми как да извадя мигличката от окото на бебчето? Вече цял ден я дразни. Като се опитам да я извадя тя си затваря окото, което е нормално, и просто не виждам никакъв начин как да стане това.

# 845
  • София
Освен да пробваш като при възръстните - хващаш за мигличките горния клепач издърпваш го нежно нпаред и го захлупваш надолу - така 2-3 пъти, обикновенно мигличката излиза или се измества така че да не дразни.

# 846
Angel_Dust , благодаря ти за бързия отговор, но не мисля, че сте се справя - направо ми се приплаква. А и тя много си върти главата, но ще опитам, дано стане. Praynig

# 847
  • ул. "Мечтание"
Ние вадим разните неща от очето на нашия като му капя физиологичен разтвор! Винаги става! Той се си набутва разни работи в очите! ooooh!

# 848
  • София
Ние имаме едни капки за очи - изкуствени сълзи (изписани от офталмолог разбира се) и с тях всичко излиза

# 849
Има капки специално за това Peace
Но най вероятно вечерта като спи мигличката сама ще излезе.Поне при мен така е ставало Rolling Eyes

# 850
на Дари биба и даваха още в родилния дом акушерките и сега и предлагам,но тя много рядко я приема и то за кратко
а за болничния-и на мен ми върнаха третия заради 1 ден разлика и страшно се ядосах,защото съм в Белград и ангажирам 100 човека да се занимават с моя болничен,който трябва да се поправи и върне в 7дневен срок  Shocked

# 851
  • София
Споко, може и за по-дълго време! Моята колежка също беше с 1 ден разлика, но даде поправения болничен слез 3 седмици, защото педито беше отпуск!

# 852
  • София
а рекламата се плаща нали знаеш....

# 853
  • София
Здравейте мами!Аз съм от Стара Загора.Пазарувам от любим на всички бебешки магазин "Па-па".Вече има и сайт,в който има полезна информация за всичко.Адреса му е www.papa-bebe.com Laughing
Благодара за сайта!  Hug
Има доста полезно инфо, хей сегичка ще го разгледам по-задълбочено  Simple Smile
Дали е реклама или не - аз чета информацията, а всичко купувам от магазина до блока ни  Mr. Green

# 854
  • София
Пак аз - то ставало въпрос за Стара Загора  Mr. Green
Значи наистина само ще се чете, а няма да се пазарува, така че не го таксувам за реклама  Peace

Общи условия

Активация на акаунт