Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 160
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Коколинка, добре дошла   bouquet Резултата ти е супер  Peace За предпочитане е обикновеното обезмаслено мляко, сухото е за краен случай, защото няма по-малко от 1.5% И ще те помоля да използваш опцията "редактирай", темата много бързо се пълни и избягваме няколко поста един след друг при положение, че може да се пишат на едно и също място.

# 106
  • Sofia, BG
...И аз ще взема отношение по въпроса за кетозата.Момичета,не поглеждайте лековато на този въпрос,при мен резултатите от изследванията на кръвта бяха супер,но при урината показаха наличие на кетоза./Аз съм правила много,ама много диети през живота си и винаги съм получавала кетоза./Тъй като аз имам подкрепата на личния лекар,говорихме надълго и нашироко с него и установихме,че в желанието си да смъквам по-бързо съм намалила драстично млечните и някои зеленчуци,а те са важни за организма,доставят така необходимите за неговата пълноценна работа въглехидрати.Така че,като чета как много от нас намаляват млечни,за да не задържат се притеснявам да не получат и те кетоза...

Сани, много благодаря за полезното инфо! Аз в момента задържам и правя точно това - намалих до мимимум млечните  Embarassed Взимам си забележка и ще си върна предишното хранене.

Бърди - аз съм на същото дередже! За пръв път разбирам какво е истинско ПМС, защото съм се вторачила в непомръдващия кантар, а МЦ не идва и не идва  ooooh! Тресе ме нервата якооо  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kokolinka това е начина  smile3521

# 107
  • София
Коколинка
Никак не е бавно .... давай смело и малко повече информация сподели
от колко килограма започваш , каква цел си си поставила , години
ей такива работи
и между другото винаги можеш да редактираш постовете си .... за да не се получават два поредни ...
разбирам че ти е за проба първия пост ..... добре дошла   bouquet

Е Вещи вече се е включила  Grinning ..... оставам този пост за да ти пожелая успех с режима на Дюкан  Hug

# 108

Мааалеее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy,

Кас - просто ме разби - малеее колко се смях, ти като го писа това - много ти се хапваше ли, или..... незнам - ама е много яко, наистина се смях от сърце.....

Някой беше питал в кои храни се съдържа фолиевата киселина - има го описано в Дюканския сайт....

# 109
и аз едно питане имам,направих си от кексчетата дето ги има в рецептите,станаха просто превъзходни обаче със 18 лъжици овесени трици,та............по колко мога да изям на ден,едно кексче ли..........половинка ли.........

# 110
  • Пловдив
Ами много често е споменавано

3 ЛЪЖИЦИ ТРИЦИ НА ДЕН!

# 111
 ами колко са ти кексчетата.....?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

а иначе 18:3 = 6 демек - трябва да ги разделиш на 6, защото допустимата доза трици на ден е 3 с.л, а в случая са използвани 18, чаткаш ли....?

....голям смях пада днес...

Малеее и Вещи май мнооого се ядоса....., ама какво да се прави - не се чете първа страничка, пък тя е толкова хубавинка и шаренка и добре структурирана..... newsm78 къде ли епроблема...

# 112
  • варна/виена
Е много сте готини Joy Joy
Добър ден!
Не съм писала отдавна,но си ви чета всяка вечер след работа.
Днес имам два повода за празнуване:синът ми навършва цели ДВЕ години,а аз вчера направих два месеца с Дюкан.Много съм горда с постижението си  Embarassed и продължавам смело напред.то не че имам друга алтернатива.
Да ви разкажа и аз нещо:Днес се събуждам в 6 ,отивам до 00 и хоп по навик на кантара -400 гр отчита той.Доволна си лягам пак и спя още 4 часа,събуждам си и си мисля;ааа това си беше само половината нощ,аййде пак на кантара и какво да видя ,още 300 гр надолу.Май взех да се вманиачвам newsm78.
До Тонито:лентичката ми е налице и ръкавицата хвърлена Joy

# 113
  • Пловдив
Не е смешно, тъжно е ...

# 114
зная ,че са три лъжици на ден и винаги го спазвам,просто си направих кексчетата,но в рецептата е 18 лъжици......имам и книгата,чета я постоянно,запозната съм съвсем добре със препоръките на Дюкан,зная че не мога да изям цяло кексче .......просто се чудех какво количество от него мога......както и да е......благодаря все пак

# 115
Аз като ги правих, излязоха 9 бр. - правих ги във формичката за мъфини, с гофрираната хартия, и много лесно си сметнах, че във всяко има по 2 лъжици - демек, мъфинче и половина. Просто математика, даже аритметика. Heart Eyes

# 116

Искаш да дойде някой и да ти раздели кексчетата на 6 ли... неразбирам, хем знаеш , хем питаш, знаеш ли защо питаш, или е модерно да се пита постоянно за разни неща дето ги пише на всяка първа страница на 121 теми .............

# 117
моите са четири,значи по половинка на ден..........мерси много Hug

# 118
Антар дозата която си направила е за 6 дни, така че в зависимост от броя на кексчетата си прецени по колко може да ядеш на ден, ако си си направила 6 кексчета, може по едно на ден! Аз лично като си правя баничка например слагам 9 лъжици трици и после я деля на три парчета , по едно на ден ! Дано да съм ти помогнала  Peace  и  Heart Eyes

# 119
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт