Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 056
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, благодаря за посрещането! Току що се връщам от цирк /ходихме с дребното/ и по традиция сядам да чета. Само да кажа, че всичките ми приятелки с проблемно тегло вече са на режима Simple Smile А ако човек седне да изчете началото на темата поне внимателно, няма смисъл да си купува и книжката:))

# 166
Бау!
Днес гледам пак няколко кила малоумия са се изписали. Браво, ще връча скоро почетна статуя "Празна Тиква" на някой.
Протеините на прах и аз не знаех, че са забранени във втора фаза  newsm78 . Ама не съм пила много, едно шейкче.
Аз имам проблем с мотивацията напоследък. Като минат няколко месеца и става кофти.  Хапва ми се това , онова.
Започвам да си мисля, за някакви прескоци в трета фаза, но съм много далеч от целта.  Sad

Тука не става въпрос за мотивация .Laughing
Това е режим, който би следвало да ни научи ,
как да се храним  в бъдеще без да вдигаме килца. Peace
Иначе,бъди сигурна дълго няма да се задържи постигнатото и ще се получи омагьосан кръг.
Дюкан съветва-този режим да се спазва най-много два пъти в живота.
Това не е някаква игра и не трябва да се правят експерименти със здравето. Peace
Нискомаслените продукти са само в ударната и втора фаза и не са за цял живот. Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 22:46 от rivela

# 167
Ривела, радвам се , че така ги виждаш нещата. Но аз не мисля цял живот да ям нискомаслени продукти само. Peace Предполагам, че няма да си  възвърна загубените килограми, понеже не съм ги получила от лакомия , а и "спортувам" доста.  Whistling
Въпросът е до мотивацията да ги смъкна. Confused Понеже и сега съм прекрасна Simple Smile, вече ги няма болежките в гърба, но ме болят бъбреците през протеиновите дни. Confused Знам, че режимът не е за хора със слаби бъбреци. За мен здравето е изключително важно., не искам да си прецаквам организма за едното слабеене.  Peace
Та се чудех дали да не си дам кратка почивка в трета фаза.  newsm78

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 22:45 от rien

# 168
Хайде лека нощ от мен Simple Smile Голямо затишие тази вечер Sad Не ми харесвате така .....

От утре с нови сили. Днешните спречквание си остват във миналия ден Simple Smile  smile3507

# 169
Здравейте, слънца, радвам се да ви видя  Hug.

Минавам само да ви се оплача колко съм малоумна, близо час рових в рецептите за П дни да си намеря какво да хрупам тая вечер и в един прекрасен миг ми светна, че ми е трети ПЗ ден  Joy (и това при положение, че поне три календара из къщата са нарисувани с цветни маркери кои са П и кои са ПЗ дни, та да мога по всяко време да си го напомням на празната глава), а са кажете коя чавка ми изпи мозъка  #Crazy! Както и да е вече сготвих хапнах и събрах сили да се надсмивам над себе си Joy

Вещи, дали мога да те помоля и аз да се видя в табличката, ако не те затруднява. И малък съвет, не се ядосвай на малоумни писания, това е характерна черта на форумното общуване - всеки пита, никой не чете отговори и текстове с огромни дебели и цветни букви  Laughing

# 170
Добро утро момичета и момче Heart Eyes Честита ни нова темичка и пожелания за много , много  килограми в историята.
Как сте с дрехите , аз просто си останах гола, няма какво да облека. Панталон от преди две седмици купен -вече ми е широк. А като се замисля за за есента и зимата  newsm78
Ниночка аз съм още в началото на режима и за сега се справям с зашиване на ластик в кръста.Виждам,че ти си свалила вече 25кг(браво за което).Аз лично не съм изхвърлила "слабите" си дрехи и когато(дай Боже всекиму) постигна твоите резултати мисля да си ги нося нищо,че вече са демоде.Вчера дори си разглеждах "прашките" и се дивях как ли съм се вмъквала в тях.Помисли за second hend магазините докато все още слабееш.

# 171
  • В сърцето на любимите мъже!
Да, били сме нови, задавали сме въпроси, но никога не съм карала да ми делят 18 на 3, че аз не мога да си го разделя. Няма да казвам какво ми идваше да напиша днес, просто щеше да е ужасно неучтиво и дори грубо. Освен тона много дразнещи са въпроси, отнасящи се за основни неща, които дори ги има написани с големи червени букви в началото. Е, извинете, но не можете да започнете нов живот, защото това нашето си е нов живот, без да отделите 5 минути и да се позаинтересувате какво  аджеба представлява той.

И в заключение заявявам, че на въпроси за трици, алкохол и плодове ще отговарям с уважение, което са проявили питащите към мен. Защото знаете какво е уважението на хора, които не са си направили труда да прочетат няколко реда поднесени им наготово.
newsm10
Макар че съм нова в този подфорум, ще се съглася със ЗлаВещица, защото:
1. Темата е от броени часове, а по правилата в Бг-мамма е вече аха-аха за заключване, пълна с доста глупави въпроси... Това с кексчетата за колко дни са и мен ме разби.

2. Тази диета е доста дългосрочна, затова е глупаво и лекомислено човек да се впуска в нея без да се информира и без да прецени може ли или не можа да я издържи (чета за хора, започвали ударната фаза многократно, което си е лекомислено от всякъде)

3. Защото някои могат да четат, а други - не. Заедно с мен (преди около две седмици) започнаха няколко момичета, но не виждам те да задават такива безсмислени въпроси. Не е хубаво човек да иска всичко наготово да му се сдъвче и изплюе цялата информация! Малко старание и желание...

4. Защото тази тема е преди всичко за споделяне и даване на кураж, а не за дъвкане през 2 реда буквално на едни и същи въпроси... Чак се чудя на по-старите как имат търпение с месеци да четат едно и също... Аз влизам уж да се надъхам малко и да видя как са всички, но вече нямам търпение да изчитам безкрайното дъвкане на едно и също!

Все пак, за да не съм негативна, ще кажа, че безкрайно удоволствие ми носи да разбера кой колко е свалил и да гледам снимки...
И да се кефя или леко да завиждам за нечии резултати! Hug

# 172
Аз мога да се похваля, днес кантарът ме обича. Най-сетне имам минусче Party. Чудех се аз защо тия дни кантарев полудя, а то днес ме болят яйчниците и съм в овулация, ура пак ще имам минусчета
Lucie ама ти си нов човек, БРАВОС Peace
Боби1973 приятно моренце   grinning039
Вещи Пак пусна глутницата  smile3532, еми права си. Мерси че ме коригира в таблицата   bouquet
Ivi baby само ще ти кажа, че М-зИленкУтУ си прави целият този труд да поддържа и подрежда инфото в блога, така че е права да се сърди като някой иска отг. без да се поогледа и да се пробва да го открие сам. Зеленкото   bouquet
Krisinka аз също не ядях месо, да не говорим за телешко и риба, а виж ме сега егаси месоядното, а и отгоре на това от седмица и половина съм на риба  Laughing. Ще взема да стана русалка  newsm03 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Вани Ник ооо ти си със снимката "старото ми яке", ЧУДНА СИ Peace
tanyamanya ама как ти седи банския  Wink
Хрисулке прекрасна имаш невероятен успех с кг. БРАВО Peace.И аз чакам нова срещичка Praynig
Мамче къде си  newsm78

Редакция: Забравих да се изкажа относно идеята за кантара, супер е Grinning, но ако ме питате мен има едни ел. везни на Елит за 20-25лв. чудни са. Аз си имам такава и работи без грешка Peace

Последна редакция: ср, 27 авг 2008, 23:48 от tan4eto83

# 173
http://www.vbox7.com/play:5afb1344 - newsm65
 Whistling Joy Joy Joy
Едно предложение за лулата на мира hahaha hahaha hahaha

# 174
  • Пловдив
Посреднощни мисли преди лягане:

Не знам защо толкоз се чудите на ситуацията.  Grinning
Дори и в най-прецизните математически модели се залага процент за грешка на извадката, та в един форум ли няма да има блуждаещи електрони? Crazy
Нормално е, в предвид разнотипността на хората, посещаващи темата.
Хора всякакви: мотивирани, искащи да знаят, приели сериозно нещата, прочели книга и други полезни неща, свързани с режима пряко или косвено, помислили, преценили кое-как, несериозни, мързеливи, несвикнали да си търсят нужната информация и чакащи на готово, играещи игрички със здравето си, дори и порастнали деца, разчитащи някой да ги забърсва редовно и да ги води за ръчичка и други...
списъкът сигурно е безкраен.
Всеки мери с различен аршин и съответно не може да се очакват чудеса по отношение на възприемчивост, организираност, съпричастие.
Винаги има накъде.. Wink

Весела и отслабваща, жители на Дюкленд!  Mr. Green
А утре дъжд от минуси!  bouquet

rien, стегни се, иначе ще ти пратя един букет, придружен с прегръдка  Peace Grinning

# 175
До "ВСИЧКИ" - Здравейте. Аз чак сега се прибирам, че днес имаше много непредвидени задачки. Даже нямах време да ям Sad И пак съм си 108 килограма Sad И още нещо ми се ще да ВИ кажа - относно задаването на глупави въпроси. Аз лично, ако съм сигурен в отговорите - бих им отговорил. Това, че аз знам къде е търсачката и как да я настроя, да търси по мой критерии - нищо не значи. Доста хора все още не знаят даже как да се регистрират във Форум. Това, че са успяли - пак нищо не значи. Някой от тях, може би, докато пишат - гледат в клавиатурата! И няма нищо срамно в това! Мислете трезво. Моля, знаещите и можещите - за малко разбиране. На новите пък - и/или тези, който не знаят и/или задават така наречените "Тъпи въпроси!", искам да кажа - 95% от това, което питате, го има написано в първия пост на всяка поредна тема за Диетата на Д-р Дюкан! Разберете, че някой е вложил труд, за да го създаде - и то не заради себе си (защото очевидно за себе си го знае) - а точно и само за ВАС! И не се сърдете, че ВИ се карат - това е защото им пука за ВАС (иначе хич нямаше да ВИ пишат).

До "topniki" - О, Колега. Идвай на помощ, че вече не издържам сам, между толкова много Жени. Не ме оставят на мира! "За мен е - за мен е!" Е не мога да огрея на всякъде Simple Smile

До "get_real" -  smile3501

До "sanny3" - Аз тази година няколко пъти ходих до морето и все за по един-два дни. Ходи ми се пак.. и за повече, но няма с кой Sad всичките ми Приятели си ходят с Приятелките.. а аз не искам да им преча.. и така. Но Благодаря за предложението..

До "Krisinka" - Не прекалявай с ролцата от раци. Мисля, че има случай на задържане от тях. Хапвай ги за разнообразие, но не разчитай на тях.

До "Aya_Cuervo" - И при мен варират килограмите - нямам идея защо. Май организма си прави някакви превключвания, настройки..

До "_KIARA_" - Пастърма можеш да хапваш всякаква - това е най-чистото месо. Но е много солено.. тоест внимавай, че може и да задържиш течности..

# 176
Тунинг дай малко снимки де  Praynig Laughing

# 177
Здравейте дружина  Hug
Аз сьм си още в Бьлгария до петьк,та режимна сьм си и инат сьм си,но нямам тьрпение да се претегля в Норвегия на кантара които си ползвам от  на4ало.Теглих се преди 2 седмици на говорящ кантар в аптека и с дрехите яла бях 50,7 и преди 3 дена бях с телефоона и парите в дьнките не яла обяд 48,8    та дьнки или не ясно е 4е сам свалила но няма да  сьм 45,5 което ще е най-ниското до което смятам да стигна ако се наложи.
Зна4и хора които ме видяха малко преди да замина преди 10 месеца казват 4е сам малко по -пьлна от тогава но не сьм дебела в никакьв слу4ай и сьм сьгласна,но и не сьм слаба де,има си за из4истване,ясно 4е и фитнеса ще трябва да го назорим като се прибера но ще е като си вляза вьв емоционална форма след по4ивката 4е ще ми е хи4 НЕ до фитнес на фона на валежната атмосфера там Simple Smile
Сьжалявам за малко странния на4ин на писане но не мога за цькна лампата понеже ще сьбудя родителите си и пиша на фонетика понеже нямам как на бьлгарските букви да пиша които са на клавиатурата тук  Thinking
Желая ви успешен и динами4ен ден утре (днес) и свалени килограми   bouquet

# 178
Здравейте ...малко "отчет " от мен

МОМИЧЕТА и едно МОМЧЕ .................НАВЪРШВАМ ШЕСТ МЕСЕЦА ..... чувствам се лека готина .... не ми тежи режима съобразяването с позволени храни и игнориране на непозволените ...някак си приемам "правилата"като нещо естествено нормално ....за тези шест месеца нито за миг не съм била гладна и нещастна ....

Гудииии мила няма как да си призная и отчета какви са ми резултатите в деня на навършване на 6 месеца ...по една много просто причина ...домашния ми мерителен уред -кантара е на 150км от мен

Лъчоне .... страхотна разлика .... уби мен ...

Таняманя ... ти нали вече си в трета фаза ...лелеееееееее ако имах твоята фасада ...само къси поли и чужди гаджета щях да употребявам ...

Момичета окончателно се убедих че ние сме си истинска мафия ....има няма стъпих на велинградска територия ...и Чочосам ме откри та си спретнахме мини дюк среща ...на кафе за няколко часа ....

ааааааааа и тук в хотела ( нали съм плямпало ) .... успях да "зарибя " ...3 булки около моя набор за правата вяра .....

получих ПРОФЕСИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ за постигнатите от мен резултати ......младичкия масажист които миналата година се грижеше пак в този хотел за глезенето на моето боди ...днес пак се паднах при него ...и още като се съблякох ... направо възкликна ... "кво гадже съм била станала "...и понеже знае че нося на "майтапи ".....се "закача с мен ".... как ако несъм била с мъжа си щял да ме "преследва " с неприлични предложения ..... newsm78.защо ли миналата година не ми подхвърляше такива закачки .... а после някой да ми обяснява че "РАЗМЕРА НЯМАЛ ЗНАЧЕНИЕ " ....да знаете "РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ...."

на всички които заедно смен днес навършват месечинки ..пожелавам много усмивки успехи и "неприлични мъжки подмятания "

Лека нощ на всички !!!!!!!!

ПП. не искам да коментирам разни дрънкания, ноооооооооооо четейки по "диагоналната система"(писанията от последните 3-4 дни)  ...забелезах колко пъти я коментирате тази Дюканска баница .....та ужасно ми се дояде ...моля някоя "ортосна " булка да прояви желание ... аз да я поканя у нас на кола и кремчета ..а тя да ми спретне баница ...

# 179
  Добро утро с чашка кафе,
 Цоци Hugчестито шестмесечие и  smile3501за чудесната визия.

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 06:57 от rivela

Общи условия

Активация на акаунт