Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 074
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 180
  • New Zealand
добро утро и от мен с пожелание за добро настроение и позитивизъм Sunglasses

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я, изненада  Laughing Риви вече е почерпила с кафенце  Hug
за мен остава да почерпя с това

отчета за месеца
пак около 70  Confused значи -20 от 28.01.2008
талия -20; няма промяна от миналия месец (но както знаете, талията се мести надолу  Mr. Green )
ханш -20; -3 за месеца
гръдна -17; -3 за месеца  Party
бедро -14; -2 за месец

лек и усмихнат ден  bouquet

# 182
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен!

Тази сутрин кантарът е в превъзходно настроение и ме награди с 88.9 кг, може да не е трайно, ама аз се кефя толкоз много, че сменям лентичката... Хи-хи, денят започва добре...

Успешен и режимен и да пиете вода...

П.П. Хей, ЗлаВещица, днес за пръв път се позагледах по-подробно в табличката с резултатите и .... какво да видя... и аз съм там... newsm44 newsm44 newsm44 Аз мислех изобщо да не се предлагам за участие в статистиката, докато не постигна сериозни резултати, защото практиката е показала, че диетите, които спазвам, поне досега, не са били много успешни... Та скромно си седях и си гледах само и хоп, викам си, я тука неква мацка тръгнала от моите кила.... а то това съм аз... Мерси... Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 06:59 от Iggiberry

# 183
Добро утро мои любови
Lucie май едната снимка си я краднала от дъжеря си... направо изглеждаш страхотно и то само след 14 кг
Krisinka и аз не съм голям фен на месото ама започна да ми харесва, малко по малко се свиква
duhi_puhi чакаме снимки от морето
rien  тея протеинови шейкове нали са с различни вкусове кои мислиш че е най подходящ
цоци честита месечинка   bouquet
лек ден и много минуси

# 184
Добро утро Simple Smile

Един морски поздрав

И пускам малко преди/след снимки  Blush

И една снимка с Катето Simple Smile

# 185
  • В сърцето на любимите мъже!
Duhi_puhi,

smile3501

# 186
Добро утро, красавици и красавец!  Heart Eyes
Искам да ви нацелувам, настискам и налигавя - кантарът ми показа крайната цел  newsm44
След близо 4 месеца дюканлък закова на 70, правих всякакви чупки, с въздух, без въздух, на пръсти, на пети - това е. Обаче няма да бързам с влизането в трета. Не съм си измислила нова цел, но ще се помотая още малко във втора, пък колкото - толкоз  Mr. Green.
Последното кило май падна от нерви, че здравето на татко се разклати, а е на моите ръце. Да не ви товаря с проблемите си. Шарен е животът - и хубаво, и лошо микс. Опитвам се да мисля позитивно, дали ми се отдава обаче...  newsm78
Чета по нощите, възклицавам на снимките, радвам се с минусите, поздравявам наум новичките, честитя на месечинките - абе живея с вас.  Hug
Спокоен ден на всички!  Heart Eyes

# 187
  • София
Добро утро, момичета и момчета

Да, били сме нови, задавали сме въпроси, но никога не съм карала да ми делят 18 на 3, че аз не мога да си го разделя. Няма да казвам какво ми идваше да напиша днес, просто щеше да е ужасно неучтиво и дори грубо. Освен тона много дразнещи са въпроси, отнасящи се за основни неща, които дори ги има написани с големи червени букви в началото. Е, извинете, но не можете да започнете нов живот, защото това нашето си е нов живот, без да отделите 5 минути и да се позаинтересувате какво  аджеба представлява той.

И в заключение заявявам, че на въпроси за трици, алкохол и плодове ще отговарям с уважение, което са проявили питащите към мен. Защото знаете какво е уважението на хора, които не са си направили труда да прочетат няколко реда поднесени им наготово.
newsm10
Макар че съм нова в този подфорум, ще се съглася със ЗлаВещица, защото:
1. Темата е от броени часове, а по правилата в Бг-мамма е вече аха-аха за заключване, пълна с доста глупави въпроси... Това с кексчетата за колко дни са и мен ме разби.

2. Тази диета е доста дългосрочна, затова е глупаво и лекомислено човек да се впуска в нея без да се информира и без да прецени може ли или не можа да я издържи (чета за хора, започвали ударната фаза многократно, което си е лекомислено от всякъде)

3. Защото някои могат да четат, а други - не. Заедно с мен (преди около две седмици) започнаха няколко момичета, но не виждам те да задават такива безсмислени въпроси. Не е хубаво човек да иска всичко наготово да му се сдъвче и изплюе цялата информация! Малко старание и желание...

4. Защото тази тема е преди всичко за споделяне и даване на кураж, а не за дъвкане през 2 реда буквално на едни и същи въпроси... Чак се чудя на по-старите как имат търпение с месеци да четат едно и също... Аз влизам уж да се надъхам малко и да видя как са всички, но вече нямам търпение да изчитам безкрайното дъвкане на едно и също!

Все пак, за да не съм негативна, ще кажа, че безкрайно удоволствие ми носи да разбера кой колко е свалил и да гледам снимки...
И да се кефя или леко да завиждам за нечии резултати! Hug

202uu

Цоци, честит "юбилей"

duhi_puhi
, чудни снимки. А какво стана с конкурса, дето гласувахме з атеб?

Sagittarius
, честито!

# 188
Sagittarius  честито ти постигната цел я дай да те видиме не се крий де   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 08:05 от cote

# 189
зИленкУ, ми .. Не спечелихме  Mr. Green
Щото и малко закъсняхме с участието - успях да пусна снимките 2 дни преди края на конкурса.. Ама който скитори по морето така е Rolling Eyes 20тина гласа не ни стигнаха да влезем в наградите, ама другите бяха с 10тина дни преднина в участието  Crazy
Да видим догодина дали ще се класираме за таквъз конкурс  Blush

# 190
Благодаря, момичета!
М-зИленкУтУ, cote  Hug
Нямам актуална снимка, а не желая Окръжна болница - Бургас за фон на радостта ми...  Confused
Пускам пак стария колаж, то и сега не изглеждам по-различно от снимката на 76 кг  newsm78
Хайде пак приятен ден, отивам да си чета мантрите за оздравяване на татко  Laughing

# 191
Добро утро момичета и момче!
Чета, че пак е имало словесен двубой и престрелки. Лошо.... Не се научиха да четат някои, ама какво да се прави, това като че ли е национална черта. Каквото и да напишеш, с каквито и букви да го напишеш - пак няма да го прочетат. А са само 1-2 странички.
Аз близо един месец преди да почна режима изчетох всичко попаднало ми, вкл. и темите във форума. А на него попаднах съвсем случайно - с търсачката на Гугъл, търсейки информация за режима на Дюкан. Така че, новичките - четете, милички, ще ви е от полза и няма да задавате все едни и същи въпроси. Ние пак ще ви отговаряме, но ...всяко търпение си има граници.
Обичам ви всичките!  Hug
Sagittarius , честито постигната цел.   bouquet Стискам палци, татко ти да се оправя по-бързо.  Praynig
Цоци, честито месечинка.  Hug
Duhi-puhi, разкошни снимки си пуснала. Браво и смело напред. Остава ти мъничко.  smile3501
Лек и спокоен ден от мен! Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 09:50 от rokipagane

# 192
Добро утро и от мен. Минавам да се отчета Simple Smile

Saggitarius, браво на теб. Айде дано и за мене (и не само) такъв успех,нали и аз съм стрелец Simple Smile

Бързо една чаша вода Simple Smile Успешен,минусов ден Simple Smile

# 193
Sagittarius дано тати ти се оправи по бързо и дай паролата да се стимулирам пак  bowuu

# 194
Здравейте  bouquet
Днес отново сме семейство-имам си мъж и да почерпя по случая

Кантара и той е с мен -вчера 97.6-днес 96.7 Mr. GreenСупер съм доволна.
Приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт