Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 076
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен! За пръв път влизам сутрин поради простата причина,че транспортът ми се е успал и се прибрах да го чакам в къщи.Тъкмо си допрочетох темичката до край.Лек и спорен ден.

# 196
Аз мога да се похваля, днес кантарът ме обича. Най-сетне имам минусче Party. Чудех се аз защо тия дни кантарев полудя, а то днес ме болят яйчниците и съм в овулация, ура пак ще имам минусчета
Lucie ама ти си нов човек, БРАВОС Peace
Боби1973 приятно моренце   grinning039
Вещи Пак пусна глутницата  smile3532, еми права си. Мерси че ме коригира в таблицата   bouquet
Ivi baby само ще ти кажа, че М-зИленкУтУ си прави целият този труд да поддържа и подрежда инфото в блога, така че е права да се сърди като някой иска отг. без да се поогледа и да се пробва да го открие сам. Зеленкото   bouquet
Krisinka аз също не ядях месо, да не говорим за телешко и риба, а виж ме сега егаси месоядното, а и отгоре на това от седмица и половина съм на риба  Laughing. Ще взема да стана русалка  newsm03 hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Вани Ник ооо ти си със снимката "старото ми яке", ЧУДНА СИ Peace
tanyamanya ама как ти седи банския  Wink
Хрисулке прекрасна имаш невероятен успех с кг. БРАВО Peace.И аз чакам нова срещичка Praynig
Мамче къде си  newsm78

Редакция: Забравих да се изкажа относно идеята за кантара, супер е Grinning, но ако ме питате мен има едни ел. везни на Елит за 20-25лв. чудни са. Аз си имам такава и работи без грешка Peace

Може ли да кажеш откъде си го взела този кантар на Елит, че търся електронен на прилична цена.Моя съвсем се скапа.

# 197
Добро утро   Hug  bouquet

Аз влизам за бърз отчет,че днес ни ми се пише,ни ми се чете/е изчетох ви задължително де/ Heart Eyes
Ми днес съм -1,5кг и с него станаха -23  Heart Eyes

Да ви се оплача ...вчера една овца ни удари отзад колата.Ти оставяй колата ми детето беше с нас,тъкмо се връщахме от Плевен.Леле хора,никой до сега не ме е виждал в такава светлина...само чух детето как се разрева и ги видях с мъж ми,че са добре и лудата като скочи от колата и тъкмо си викам...е са ти е.... м....та...и гледам ЖЕНА.. newsm61.леле още толкова ми пречарня....тръгвам към нея и викам като побесняла и оная беше тръгнала да слиза от колата и като ме видя си влезе вътре и се заключи...явно е усетила какво щеше да и се случи...нагла,тъпа овца...поне като видя,че изкарах детето от колата да беше дошла да види как е,да се извини...няма братче,говори все едно това е супер нормално и .....оф да се радва,че детето ми е добре,че жива нямаше да остане... smile3511..ми тя не знае за кво се е качила ,гледа като теле....ма как може такива хора да имат книжки беееееее....леле още съм бясна...сън не ме лови.....и най дорбия шофьор да си ,ей такова добиче да ти се изпречи на пътя и ще си отидеш като стой та гледай  ...

Оф айде стига съм ви натоварвала с излишни неща Crossing Arms
Приятен ден ви желая!Честито на минусчета,месечинки и прекрасни поводи.

Редакция: Ето и малко материал от вчера  Crossing Arms
http://www.ioni5.snimka.bg/album.php?album_id=183471&pid=7226070

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 09:23 от tonito26

# 198
Цоци, честита месечинка!   bouquet

Духи, страхотна си!  Hug

Sagittarius, поздравления за постигнатата цел! Дано баща ти се оправи бързо! 

# 199
Добро утро!
Пожелавам ви днес да нямате много отрицателни емоции, да не се нервирате и мноооооого да слабеете!
Аз явно не съм от най-свалящите, въпреки че имам поне 15 кг за смъкване.До момента за 7 дни с Дюкан, от които 2 дни вече на ПЗ съм свалила 3,5 кг. На фона на останалите ми се струва малко, но пък знам, че всеки организъм е различен. Отдавам го и на МЦ, който тази сутрин се появи. И в тази връзка да ви споделя, че си ми дойде съвсем навреме, да не чува дявол нямам проблеми с тоалетната и се чувствам прекрасно физически. Казвам го за тези, които мислят,че диетата влияе върху тези неща. Естествено, че само аз не съм критерий, просто споделям и моето мнение по въпросите.
Искам да ви попитам за съвет, през какъв период от време си измервате мерките?  newsm78 . Аз като започвах режима си ги записах и сега не знам кога пак да се проверя.
Успешен ден на всички!  Kissing Heart

# 200
  • София
Здравейте дюканска мафия!!!
Благодаря на всички за  поздравленията, усещането е невероятно! Преди 2 месеца не съм си и помисляла, че мога толкоз бързо да влезна в отбора на тези дето ги поздравяват!
Боби 1973 : от теб взех идеята на се снимам в същите дрехи, та разликата да е по-очевадна Joy Иви бейби, Санни3, Ривела, Киара, Ниночка, Танчето83, Коте, Таниаманиа newsm20. Ако не бяхте вие, вашите резултати и вашите снимки със сигурност нямаше да издържа, знам се какво л..но бях.
Зеленкото! ти ли се имаш за простосмъртна, бре? Че твоят подпис най ме стресна в първите ми дюкански дни   bouquet и в редките случаи, когата аха аха да посегна към нещо нережимно, все си представях твоя подпис Heart Eyes
Даниа  Hug
Цоци  Hug

Мъжът ми все ми се подиграва, че във форума сме като секта или като масонска ложа, но нямате представа колко добре се чувствам сред вас, защитена, посъветвана, нахокана и поощрена!!! Hug Hug Hug

Сега, съвсем сериозно : ВСИЧКИ отслабнали дюканки без изключение са свалили и години лицата и телата си, няма съмнение, видяла съм ги наживо!!!! А и по себе си усещам! Брееей, нещо много скромно го давам hahaha

Но сигурно имате представа как се чувствам, след като години наред най-любимото ми облекло беше пижамата (че и без гащи ако може, да не ме стягат), най-големия подвиг беше изкачването на един етаж, с почивки за да си поема дъх, а по сбирки и купони най-голямата ми грижа беше как да се навра в някой по-тъмен ъгъл... и да си скрия шкембето под масата...

Затова, към новите! Вярвайте, че ще успеем! Дюкан променя мисленето и отношението към храната. Научава ни да познаваме и контролираме тялото си!

А по отношение на критиките към режима : преди да започна имах дълъг и подробен разговор с моя личен лекар (който по специалност е кардиолог) и той каза само едно нещо "ПРИВЕТСТВАМ ТОЗИ НАЧИН НА ХРАНЕНЕ"! Сега, след почти два месеца си направих изследвания : всичко е с перфектни показатели! Ако щете вярвайте, но махнах очилата (цял живот съм с 2 диоптъра късогледство), може да не е от режима а чисто съвпадение newsm78, но е факт!

Направо започвам нов живот!
Извинявайте за дългото писание, НО СЪМ ТОЛКОВА ВЪОДУШЕВЕНА и ТОЛКОВА ВИ ОБИЧАМ!!! Hug Hug Hug

# 201
  • София
Танчето83  - благодаря за комплимента  Wink - ставай русалка спокойно . Joy  Joy ......... позволяваме ти  hahaha
Цоци - ти си нашия Дюки комисар зарибявай всичко живо във Велинград ..... споко вече съм в трета  Laughing
приятна почивка ти желая   bouquet

Sagittarius и Духи Пухи - БРАВО

Sagittarius - стискам палци всичко да се оправи

Тонито  Praynig добре че всичко се е разминало

# 202
Добро утро!
Да се похваля,че и аз имам минус днес и вече станаха -2 кг за 9 дни  newsm68 Мисля,че много добър резултат newsm78

# 203
Е браво бе, дано и кг- падат така бързо,както расте броя на темите Joy

И аз да си задам питанката,че рових-ривих в старата тема ма не видях отговор?!

До нас един комшия продава по 0,60ст литъра и е страхотно-но откакто съм на режима спрях да си копувам.
Веши,ти ли беше майстора newsm78

newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy

Ама съм изкуфяла вече, имах предвид прясното мляко?
Нали в старата тема се обсъждаше дали от прясно  мляко, може да се обезмасли, за да си го квасим и да правим кисело обезмаслено мляко?

Айде отивам да чета назад,че вчера ме нямаше,а вие сте изписали света Laughing

# 204
Saggitarius Чудесна разлика,много си свежа сега Hug
tonito26 на такива патки с радост да им за забиеш един box,добре че детенцето е добре
Аз какво да кажа нямам развитие никакво от както почнах ПЗ,вчера даже по едно време бях дигнала кило,но тази сутрин кантара пак показа 99.600,разлика от предния ден най-много 100гр даже и толкова нямя
Силно се надявам като започна пак П дните да падат както предния път на П smile3508килата
Лек и мнооооооого отслабващ ден момичета

# 205
Добро утро!

Днес и аз имам месечинка. Тегло 66,500 кг  Rolling Eyes

Честити месечинки на всички, честити намаления!

# 206
  • София
Здравейте отслабваща дружина! Simple Smile

Не съм писала отдавна, а и не съм чела много-много напоследък, но ще гледам да понаваксам...

Искам само да докладвам, че съм възможно най-стриктна (покрай отпуските пообърках дните на П и ПЗ) и резултатите, макар и бавно, идват... Сутринта бях 58.6 и много се радвам...  newsm35 И аз като повечето наближаващи целта си почнах да се лакомя за повече.... та сега си мисля да карам до 52 - това са ми идеалните кг., които съм успявала да задържа... на 50 съм още по-добре, но никога не съм можела да ги задържа без глад... та ще видим... Simple Smile

И малко мои наблюдения... до скоро не бях яла рачешки рулца въобще, но като открих колко са вкусни печени на тиган (а ако ги развиете - да не са на руло - и ги опечете стават като чипс  Popcorn ) та попрекалих - два поредни дни (събота и неделя) ядох по един голям пакет на ден....  Embarassed а и тофу ядох, за което знам, че мненията са противоречиви... та както бях 58.9 миналата събота в понеделник се събудих 60 кг.... оттогава не съм яла тези неща и днес съм 58.6... та мисълта ми беше, че май тези продукти на мен не ми се отразяват добре... Знам, че вие си хапвате рулца, но аз май съм от тези дето без едно могат, ама само с едно - не... та зачерквам ги за известно време....

А другата седмица пак ще съм отпуска (по-скоро почивка между 2 работи) и май ще карам само на ПЗ... и сигурно пак ще има забавяне... но аз вече не бързам... и без това ми писна да ми увисват панталоните на всеки 2-3 седмици.... Simple Smile

Май това е от мен... Поздрави на всички и успешен ден!  Simple Smile Hug

# 207
Добро утро!!!
От понеделник съм на работа, свърши отпуската Crossing Arms Но пък ще си покажа новата визия, да ги шашна  Laughing
Кас тъй като нямам време да ровя назад те моля, ако намериш нещо за киселото мляко да ми пишеш на лични. Praynig
Честито месечинки на всички Heart Eyes

# 208
Добро утро на всички!
karmelitaMK при мен положението е абсолютно същото като твоето.
И аз като теб започнах на 20.08, също имам цел  да сваля 15-16 кг (стартирах от 66)
както и ти и аз тези дни бях в МЦ. Е резултата е същия - 3,5кг Heart Eyes
Абсолютно съм режимна и не прегрешавам с нищо, но не съм се притеснила, че
съм смъкнала по-малко, отколкото другите момичета.
Така че , да си пожелаем взаимно успех и по-добри бъдещи резултати! Peace

# 209
Здравейте момичета и Тунинг,

Дуги-пухи - чудесни снимки и супер резултат.

Сагатириус - честито за постигането на целта. И на 76 кг изглеждаш супер, но щом искаш още ние сме с тебе.

Халеева, Орелия, Гуди, СлаБе, Цоци, Кате и Byrne - честити месечинки и резултати

4470  party023 А сега да почерпя - дъщеря ми Ени става на 8 години.[/b]

А аз прав 3 месеца с този гениален и вълшебен режим. Отчетът е -10.5 кг.
Лек и успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт