Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 090
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 210

Мараба банда Дюканстващи......  bouquet  bouquet  bouquet

Първо да се извиня, ако вчера съм била лоша - относно случая 18:3  Hug, ама....бях искренна...

Да ви похваля зеления фасулец дето сега го има по пазарите, става супер с тиквичка и морковче, малко лучец, червено пиперче и други налични подправки, после малко кисело млекце при сервиране - мале мале - много вкусно стана.......!

За електронните кухненски везни и аз сега търся в нета, има и по 20 има и по 100лв, ма тези на Елит варират между 22 и 26 лв и мисля една такава везничка да си поръчам или да ходя да си купя отнякъде, неизглеждат лоша на картинката....

Дюканстващите са ужасно много, ма наистина май са ужасно много, рафта за овесени трици беше празен в Хит Люлин и в Пикадили в Мол София - оставете някое пакетче и за мен.... и изварата беше свършила...абе гладна ме оставихте... Wink Hug

Вече съм с Дюкан колко от 07.05.2008 веднага след майските празници почти 4 месеца и се чувствам страхотно, ама супер..... наистина, преди ако знаете как ме болеше кръста и вратлето .... много ме мъчеха, незнам дали има нещо общо с режима, ама сега нищо не ме боли....., и форума и блого сайта са ми помагали много, ама много - благодаря !!!!! newsm51  love001 smile3525  love001 newsm51  love001 smile3525  love001 newsm51  love001 smile3525

Целувам ви много.....

# 211
# 212
До "ВСИЧКИ" - Добър ВИ Ден. Аз днес съм между 106 и 107 килограма. Но това май е защото вчера нямах време да ям Sad и карах колело, поне 10 километра. Ще видим утре де - дано се затвърди резултатът Simple Smile

До "geri1977" - Не искам да ВИ развалям настроението с ужасяващи кадри. Но Мерси за интереса..

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 11:13 от tuningmania

# 213
Момичета, да ви попитам - колко често ходите до тоалетната? Аз от сутринта вече 4 пъти ходих, изпила съм около 1,2 л вода. Нормално ли е това?

# 214
Tuning, поздравления за намалението..тавай все така Simple Smile  newsm10
Биборана, да ти е жива и здрава рожденничката Simple Smile Много целувки на малката "биборана"   bouquet smile3525 newsm59

Аз съм вече втори ден ПЗ, да питам някоя варненека, пък който знае, печената скумрия в Пикадлили дали я пекат с мазнина? Да знам,да не си докарам излишни незъзнателно придобити мазнини в организАмА Simple Smile

karmelitaMK, и аз много често ходя. Всичко е до организъм, аз лично с ужас установих като станах тая сутрин,че 00 е заето. Сещате се защо ?!  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 11:15 от Pauliana

# 215
Добро утро ,симпатяги Simple Smile Сложих си нова снимка,ама тук бях слабичка     bouquet baby_neutral

# 216
Ел.везна - кухненска за манджи или кантар, който може да ме издържи? BlushМоля, кажи къде ги видя?Аз влязох в сайта на Елит и там като кликна на магазини нищо не се отваря.Пък и цени там нямаше.

# 217
  • Лом
кухненски кантар- купих си от кауфланд-29 лв.мери точно  чета само последния пост тъй като току що отварям компа   вижте какво открих на 1 стр. на ел.издание на Аз женатаhttp://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6967
ВЕЩИ    bouquet

# 218
интересът към режима/диетата на дюкан расте непрекъснато...
вижте това:
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6967

# 219
 Heart Eyes Добър ден  Flutter
Честито на всички месечинки днес - Кометката  Heart Eyes , Гуди  Heart Eyes , СлаБе  Heart Eyes , Цоци  Heart Eyes , Кате  Heart Eyes  и Byrne Hug .
Нелинка , лИбоФфффф , радвам се да те " видя " , целувам те силно по бузките  Mr. Green Към Русе няма ли да наминаваш скоро ?  cheers
Биборана , честита ти рожденичка - да ти е здрава и щастлива , и много да ви радва   bouquet
Чудесни снимки видях отново днес - на Духито с Пухито  Mr. Green Heart Eyes и lucie   Heart Eyes
И тъй като наближава и моята месечинка , ето малко снимков материал от тази сутрин  Joy http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217162&pid=7226214

Sagittarius  стискам палци всичко да е наред с татко ти fingerscrossed . Честито намаление . Тунинг , честито паднало кило и на  теб  Peace

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 11:45 от Nelly#

# 220
Zdravejte !
Kirilizatora mi se skapa i sym byasna,no dnes mi e den za praznivane!Bebka stava na 3 meseca !  bouquet  chef
Uspeshen den ot men i zaminavam na more,sled sedmica ste se vklu4a pak!

# 221
  • София
  Добро утро с чашка кафе ...

Добро утро!
От сутринта чета, когато имам време, обаче стигам до твоя пост и гледам празна чаша  Shocked  Гледам, гледам, докато зацепя  ooooh!
Уж черпиш кафенце, пък си викам - някой вече го изпил  Laughing

Аз пък вчера направих 5 месеца, ама днес се сетих  Grinning
По този случай кантарчо мръдна най-после и съм вече официално - 16 кг.  newsm44
Черпя по повода:

# 222
vani_nik  newsm51 приеми и моите поздравления за годишнината, но  и за резултатите ти !!! newsm10 smile3501

# 223
Цитат
Свинското месо: през първия ударния период е забранено.
Агнешкото месо: през първия ударния период също е забранено
пак са чели през пръсти но поне е малко по вярно това което са писали
Тунинг голям инат си начиииии покажи една снимка

# 224
интересът към режима/диетата на дюкан расте непрекъснато...
вижте това:
http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=6967
Личи си, че писалият го, не е на този режим. Има доста неточности. Като започнем с това, че режимат не е мода, а жива панацея.

Общи условия

Активация на акаунт