Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 099
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден дами !
Присъединявам се към диетуващите !

И имам един въпрос , тъй като от до тук прочетеното не ми стана ясно , а нямам много време да чета от-до всичко !
Може ли да се консумира кафе по време на тази диета ?

# 226
От днес съм дюканка. Имам спешен въпрос.
Нито в разрешени, нито в забранените видях - може ли да ползвам мед за подслаждане през ударния период?
Не съм химик, та да зная какво има в меда... Яйца и обезм.мляко може, а меда също е "животински" продукт....
Та, моля, кажете - може ли малко мед за подслаждане?...

# 227
  • Вече в моята си приказка...
Привет, момичета!
Искам да поздравя всички за волята и постоянството, с което побеждавате излишните килограми. Разгледах снимките "преди и сега" на тези от вас, които са пуснали такива и съм възхитена и изумена! Наистина вълшебен режим.
Е, запалихте ме и мен! Реших да променя начина си на хранене и най-добрият за мен е този - на Дюкан!
Сигурно ще трябва повече да внимавам, защото кърмя дъщеричката си, но се надявам до края на идващата зима да сваля излишните си килограми не само от бременността, а и от преди нея!
Сигурно и аз ще имам глупави въпроси, но моля да ме извините предварително! А пък аз ще обещая, че първо ще прочета, а ако не разбера прочетеното - чак тогава ще питам!
А, да, и книгата ще трябва да си купя май!

# 228
Кафе може - без захар, еветуално с разрешен подсладител, добавка обезмаслено мляко
Мед - не може, пише го на 1 стр. в забранените храни. Медът е 95% въглехидрат.
Непременно си купете книгата!

# 229
Цитат
ЗАБРАНЕНИ ПРОДУКТИ: ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е ПОСОЧЕНО, КАТО ПОЗВОЛЕНО Е ЗАБРАНЕНО
Олио и зехтин
Захар
Всичко тестяно
Мюсли
Мед
Ядки

# 230
Мерси дами !  bouquet

# 231
            Ейййййййййй, здравейте, завърнах се и съм отново с Вас. Липсвахте ми страшно много, макар че попрочитах от време на време, нямах възможност да пиша. Обичам ви .
            Цоци, Вещи, Татитт, Лучи ... и всички момичета, с които се запознах лично на срещата в София - щастлива съм, че Ви познавам. Благодаря за топлото посрещане.
            Вещи, когато можеш промени ми данните в табличката. Макар че без възражение ще си получа тиганите, успях през този месец да смъкна още З.100 и съм вече 104.400. Не е много, но като се има в предвид морето, масите и .................. е направо чудесно. Общо за трите месеца, които навърших на 18 съм отслабнала с 16.600. Всеки ден благодаря на Бог, че Ви   има и че Ви срещнах.
             От утре       очаквайте редовно включване!
             Момичета, къде мога да видя снимките от срещата в София. Аз също имам, но не знам как да ги кача, за да ги видите.
              Гушки и филюдки за всички стари и нови МУЦУНКИ.

# 232
  • Пловдив
Добър ден на всички! Simple Smile

Поздравления за месечинки, свалени килограми и рождени дни!   bouquet

И аз имам с какво да се похваля днес - по няколко повода. Wink

Първо: преди малко се върнах от едно чудесно събитие - сестра ми се омъжи и бяхме до гражданското за полагане на подписите! Party
снимка Simple Smile
/Тържеството ще е през септември/

Второ: Днес с мъжа ми имаме годишнина от нашата сватба! Неусетно се извъртяха тез 9 годинки, ейй..  Heart Eyes

И трето: мърдам си линийката - вече съм 67 кг. Още едно кило отпадна от борбата. До финала останаха само 7.  Mr. Green

Весел ден на всички!    bouquet

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 13:17 от zvezdopad

# 233
филюдкеееееее завърна се  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet липсваше ми
новичките моля ви причетете 1вия пост на 1ва страница там пише доста неща
както и си вземете книгата заслужава си и не струва кой знае колко 10лв е

# 234

Ето какво намерих аз за кухненските везни:

1.    http://megashop.bg/techno/product_info.php?products_id=2339& … d2e982e6cfee318ae

2.  http://www.esell-bg.com/product_info.php?products_id=310&osC … 67ad3a285005740b4

3. http://megashop.bg/techno/index.php?cPath=129_85&osCsid=caa7 … 206d2ed548c9f46b1

...а ето и сайта на Elite - има и адреси на магазини - http://www.elite.bg/

# 235
  • София
Филюдкееее!!!  Hug Hug Hug
Добре завърнала се! Точно днес си мислех, че месеца в БГ ти свършва и се чудех какви си ги свършила за това време - ама явно си била железна!!! 3,5 си е точно по дюкански  bouquet Много ми липсваше, ти и твоите филюдки!

# 236
  • Тайна, майна
Добър ден, дами!

Двъхновявате със снимките "преди и сега"!  smile3501
Навих се на този режим, `щото на глад не издържам.
Понеже моите килограми за сваляне не са много (н`екви си мизерни 6-7), та не съм се теглила и мерила толкова стриктно. Имам някаква обща представа от колко тръгнах и това ме устройва. Обаче ефектът се усеща по дрехите. Такава ми е и мярката - дрешка. Една полица отпреди 1-2 години, в която като вляза, спирам. На краци и дупе съм свалила сантиметри - крачолите ми `лопат. Обаче коремът си седи - като глътнала топка съм.
От 1 месец горе-долу съм на този режим и засега карам 7/7 П/ПЗ. Проблемите с 00 ги решавам някак: къде с топла водичка сутрин, къде с чай сена вечер (с този гледам да не прекалявам). Обаче "топката" си върви 5 мин. напред.... Close
Но аз съм тъпа и упорита, и продължавам. Не пиша, повече чета и научавам доста неща. Темата с дюканските рецепти ми е любима  Laughing. Малко ми се усложни готвенето, че трябва да готвя поотделно за двама, ама се преживява.

Лек и успешен ден на всички! newsm10

# 237
  • Бургас
Саги,честито постигане на целта!   smile3501  А докога смяташ да се моткаш във втора,а  Wink
Филюдка   Hug
Пухче....как е при теб,мила? Скоро май не си писала.....
Духи,другия път като си в Бургас,драсни едно лс-да спретнем едно кафепиене  Hug
Бургазлийки,хайде на кафенце в събота или  неделя....

# 238
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Дзак!! Twisted Evil Mr. Green
Завърнах се във Варна.. климатизирам се все още.. Mr. Green
Малко се чувствам странно в темата, много нови лица и хора желаещи да постигнат добра визия и самочувствие - Успех!  Peace

Две неща искам да кажа:1. В магазините Биг шоп до към 15 . 09. има промоция и продават кухненски кантарчета за 4,90!  Проверено! Peace
                                         2. Цената на овесените трици в Пикадили ще бъде трайно намалена! /От първа ръка инфо!/

Това е от мен за сега Laughing

# 239
  • Бургас
Привет,прекрасни момичета и момче! Hug
Халеева, Орелия, Гуди, СлаБе, Цоци, Кате, Byrne,Амидала - честити месечинки и резултати!  bouquet
Иггиберри,честит минус! Flowers Sunflower
Духи пухи - newsm74 визия!
Сагитариус,много си магнетична,помня те!Честито постигнат резултат!  bouquet fingerscrossed за тати!
Тонито,важното е,че се размина само с огъната кола.Виж детето да не е уплашено.Честито ти минус! Flowers Sunflower
нас,честито ти минус! Flowers SunflowerДобър резултат!
Биборанаbdbaloni baloni на Ени и честита месечинка на теб!
Бачи и тука свършиха машините за сладолед,със сестра ми търсихме и намерихме в другия ТСМ,но бяха по-скъпи.Благодаря за снимките,прекрасни са,а Самоминавам е излязла великолепно. Hug
Нелли, newsm81
Тунинг - Честито ти сериозно намаление!
MiRa_55,кърмачките в трета олекотена!Преди всичко здравето на мъничето!
ФИЛЮДКА,най-после се завърна!Определено ни липсваше и добри резултати след голяма отпуска!
Лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт