Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 197
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет

Филюдка ....   bouquet радвам се че отново си сред нас
Нели  Hug ... за тези кото не са виждали Нели на живо да споделя че е страхотна мацка ...
т.е е поне 100 пъти по-хубава от снимките които показва

Добре дошли на новите момичета    bouquet makaui daniela, maca-keraca, MiRa_55

И за да не стигаме до виещите вълци днес Ви предлагам да прочетете първият пост на първа страница от тази тема
много внимателно ..... не защото не може да Ви се отговори тук във форума и не защото ми е писнало от въпроси и други подобни....
направете го заради самите себе си .....няма да забравя как преди около два месеца едно ново момиче си беше сготвило нещо печено във фурната с течен парафин

Веднага всички във форума й казаха че е токсичен и че не става за топлинна обработка ....е момичето вече се беше усетило и прочело .... ама преди това си беше хапнало печенето ..... питаше какво да прави .....
Така и незнам какво стана след това......  newsm78
Запознайте се режима, прочетете книгата и когато се чувствате напълно подготвени напълнете хладилника с режимни продукти и стартирайте
Наистина ме е страх  да не би някой от незнание да си навреди ....  Sad

Успех на всички и лек ден от мен

# 241
Ехос Simple Smile
Здравейте?
Помните ли един ренегат от войната.
Вярно, че днес месечинка имаме - с Халеева, Славе, Гуди сме " набори", а честито и на Цоци, Катето, Амидала, Бърни.
Моят отчет за 7 месеца: талия-17, ханш -13, бедро -11.
Кг са близо - 19, към днешна дата теглото е такова.
Ето ме преди и сега. А току що кадърен фотографчия реши да ме увековечи.

Аз съм добре, не спазвам трета фаза по устав, няма да изпадам в  обстоятелствени обяснения, за да не нарушавам реда и дисциплината, а ако ме/се питате какво правя пак тук – трудно се забравя място, което е било важно във важен етап от живота на човек -  с всичките му недостатъци и предимства.
Поздрави на всички стари, знатни, златни дружки, поздрави на новите кандидати за самочувствие и здраве, пожелавам успех!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 14:26 от Орелия

# 242
  • София
До Мира 55 : въпреки, че има олекотена форма за кърмачки, на мен поне ми се струва редно да започнеш режима, след като СИ ПРОЧЕЛА всичко, книгата основно.

Всички новички : добре дошли!  Hug
Един съвет : не започвайте урбулешката, примерно "вчера срещнах една позната, отслабнала е с Дюкан, край от днеска почвам и аз"...

Режима е дългосрочен, много сериозен и иска добра подготовка.
Прочетете книгата, премислете, купете си всичко необходимо - трици, извара, подсладители, яйца, мляко и мноого мИсо и започвайте! Успех!

Да не стане като една моя приятелка, карала 5 дни на варени яйца и вода, запекла се изринала се и сега ми казва - м..ната ти, заради теб се отрових... #2gunfire #2gunfire

И не забравяйте водата  bouquet.

# 243
  • Варна
Честито на празнуващите днес! Твърде многобройни и твърде успешни!!! Злато сте, момичета!

Ори, добре дошла отново.   Peace Снимката с актуалното ти тегло не ми се отваря.  newsm78

# 244
  • София
Привет Орелия, Hug
Честита ти месечинка!  bouquet

на снимката "преди и сега" е все едно че си се снимала с леля си  hahaha

Питаш помним ли те, а мислиш ли, че можем да те забравим???
Айде, моля те, почвай пак да пишеш, че много ми липсваха (а сигурно и на всички) толкова човешките ти постове!!!

# 245
До Мира 55 : въпреки, че има олекотена форма за кърмачки, на мен поне ми се струва редно да започнеш режима, след като СИ ПРОЧЕЛА всичко, книгата основно.

Аз нека да те посъветвам бебчето да стане ПОНЕ на 6м., преди да се подложиш на каквато и да е диета..
Сега най-важно е здравето и развитието на детето.. а суетата я остави за по-нататък..
Казвам го от личен опит  Hug

# 246
tanyamanya   Embarassed Благодаря за хубавите думи - като дОдЪ пак  , шЪ черпА  Blush

# 247
  • Sofia, BG
Орелия, радвам се да те прочета  Peace Като бях начинаеща дюканка и всеки път като виждах 'водния' ти аватар си отговарях 'ми не, не съм пила достатъчно вода' - ставах и пиех  Joy Та тъй ти взе пряко участие в привикването ми да пия достатъчно вода  Laughing Изглеждаш страхотно!

# 248
УАУ  newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81
Орелия, ти просто изби рибата. И Цоци има много голяма промяна и много други жени от форума, но ти просто ме изуми. На снимката ти сега все едно си дъщеря на жената от снимката преди. Направо не вярвам на очите си  #Crazy  #Crazy  #Crazy
Аз съм си поставила за крайна цел 15 кг, а те не са много далеч от 19 кг. Ако и аз изглеждам като теб,малееееее. ПАЗЕТЕ СЕ МЪЖЕ!!!  Joy Joy  hahaha  hahaha  hahaha

# 249
  • Бургас
Ориии ,много се радвам,че си тук!  Hug
Би ли споделила за третата си фаза на лични ....от 1.09 смятам да я започвам и сега събирам всякаква полезна информация...  Blush

# 250

Няма как и аз да не отчета разликата във визията на Орелия, просто нищо общо , ама нищо - най-малкото е прическата, две различни жени..... браво браво браво   bouquet  bouquet  bouquet

# 251
  • Вече в моята си приказка...
Благодаря, момичета!    bouquet
Чела съм темата и преди, докато бях бременна. Тогава отгоре-отгоре минах през темата с идеята, че ще я чета отново, когато му дойде времето. Прочетох и че има олекотен вариант за кърмачки и си казах: "Родя ли, ето как ще сваля излишните телеса от себе си". Днес седнах и изчетох и блога, който сте създали, но вече по-внимателно... И... притесниха ме няколко публикации, относно кърменето и спазването на режима! Май е по-добре наистина да изчакам година-година и половина докато кърмя, за да сменя начина си на хранене! Но отвреме-навреме ще надничам тук, за да ме мотивирате и за да не губя надежда, че все някога отново ще бъда с предишните си килограми.
И ще продължа да си внушавам, че от кърменето ще отслабна! Пък дано проработи!
А на всички вас пожелавам много воля и чудесни резултати! Peace

П.П. Да се присъединя и аз към останалите - Орелия, изглеждаш наистина много добре!

# 252
Здравейте,момичета!редовно чета това,което пишете във форумите,особено отнасящото се за диети,но досега  не можех да пиша,понеже нямах регистрация.Лично аз не съм пробвала Дюкянската диета,но останах силно впечатлена от резултатите,постигнати от мнозина от вас и сега имам сериозно намерение да си напазарувам всицхки продукти,които са ми необходими за нея и да я почвам...ама преди това бих била много благодарна,ако ми отговорите на някои въпроси.Ето какво ме интересува:
1.Имам много малко за сваляне-около 2-3кг,при това положение дали диетката и при мен ще подеиства или не,има ли смисъл бъобще да я почвам?
2.Тъй като вече повече от година съм вегетарианка-не ям никакво месо,само рибка и то изключително рядко...та въпроса ми е има ли някаква вероятност ако почна да хапвам пилешки пържолки да напълнея?понеже организма ми е отвикнал от тях...Извинявам ви се за грешките,ама пиша на фонетика,затова така.

# 253
Орелия, поздрави от мен. Нова съм,но много амбицирана Simple Smile На снимката преди и сега, помисих,че гледам майка и дъщеря. Честно,ако не беше написала....Супер си.. Поздрави Simple Smile

Поздрави и з авсички момичета и момче с минуси в килограми, талия,ханш дупе......  bouquet

# 254
mimi_87, добре дошла в Дюканския отбор:)  Hug

И аз съм новичка, 2-ри ден от 2-ра фаза ПЗ. Моето мнение е, че за 2-3 мижави колограма няма смисъл. Те тези килограми дори не се отразяват видимо на силиуета. Не знам какво ще кажат корифейте от форума,ама това е моето мнение.

Пийте вода ! Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт