Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 198
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 255
Орелия , комплименти за постигнатия резултат !
Аз имам да свалям 20 кила и ако се преборя , ще съм най-щастливата жена .
Имам три деца и докато се замъкна диетолог се оказва , че съм бременна .
По време на бременността не вдигнах много теглото си с нито едно от трите ми деца .
Но като родя се почва трупането , а от последното раждане до сега съм трупнала 10 килца , а това е прекалено много за мен още повече , че съм само 1,60 см. висока .
Първата страница я прочетох и ми е ясно , че диета не се прави от днес за утре .
Мерси за съветите !

# 256
Добър ден и от мен!

Честито на месечинките, и добре дошли на новите момичета!
Филюдка добре се завърнала и ти Hug

Поздрави на добре завърналата се Орелия-прекрасна си Hug

Нели-ти също мацка Simple Smile

Страхотен ден от мен. аз заминавам довечера на моренце и ви пожелавам успешен протеинов петък и чуден уикенд Hug

ПП. Забравих и
Звездопад и Духи пухи-бравооооооооооо

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 15:56 от veneras

# 257
  • София
зИленкУ, ми .. Не спечелихме  Mr. Green

жалко  Cry

tonito26, продължаваш да ме впечатляваш с резултатите си, браво   bouquet а за другото... малкият дявол е било, щом сте живи и здрави!

Lucie, ми аз затуй съм го турила тоз подпис, бре, да плаши прегрешаващите, че ако всеки път  afwitch и си отварям устата, досега да са ме баннали за тормоз на потребители  Mr. Green

Nelly#wavey

ФИЛЮДКАHug липсваше ни с твоите жизнерадостни постове

Shonny
, 7П/7ПЗ е опасно за организма - карай 4П/3ПЗ, ако ти е трудно да следиш дните, или най-добре 5/5

Орелия
, добре завърнала се wavey наминавай по-често!!! На мен лично МНОГО ми липсваше  Hug

# 258
До "ВСИЧКИ" - Преди половин час се мерих (след "WC") - между 105 и 106 килограма. Дано се потвърди и утре сутринта резултата!

До "cote" - Много съм секси - не искам да разбивам Женските Сърца Simple Smile

До "makaui daniela" - Може да пиеш кафе, но с подсладител (без захар тоест). Аааа.. и без никакви сметани! Най-добре - само чисто кафе!

До "maca-keraca" - По-близо от 1 метър ,от буркаче с мед, не бива да припарваш - тоест: Употребата му е Забранена!

До "Shonny" - Колко тежиш, че имаш да сваляш 6-7 килограма само, а имаш и "топка"?

До "sanny3" -  Hug

До "mimi_87" - За свалянето на 2-3 килограма по-добре иди на Фитнесче. Но няма лошо ако ограничиш мазнините в храната.

# 259
Здравейте и от мен момичета!На 25.08. станаха 5 месеца с дюканската диета.Резултатът е 29.500 кг.Остана още малко.Успех на всички начинаещи!Най-важно е да бъдете силно мотивирани иначе не става. newsm10

# 260
duhi_puhi  Shocked, Голяма промяна
Sagittarius да ти е честита постигнатата цел, а и страхотно изглеждаш, за татко ти  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
jeniqa кантарът е от Фантастико, имам тази везна http://www.esell-bg.com/product_info.php?products_id=310&osC … 67ad3a285005740b4 (Andi_ използвах твоят линк  Embarassed)
Халеева, Орелия, Гуди, СлаБе, Цоци, Кате и Byrne честити месечинки  bouquet
Ори някъде четох, че си се разсърдила и няма повече да влизаш. Беше ми станало много неприятно и сега така се радвам на завръщането ти  Hug. Аз пак да си кажа: ама как изглеждаш само  newsm09 smile3521
тунинг най- сетне да те зарадва кантара  Peace, откога те мъчи  Laughing
Биборана честита ти рожденничка, да ти е жива, здрава и много да те радва newsm59 family
zvezdopad честита годишнина и на сестра ти дълги и щастливи год. семеен живот
Тонито26 тази фръцла дето те е ударила си заслужава един  tantrum

# 261
До "tan4eto83" - Още не се радвам изцяло! След 2-3 дни, ако видя пак този резултат - тогава ще се кефя.

# 262
  • Варна
Честито на празнуващите днес и от мен! Hug
Много се радвам, че Орелия отново пише в нашите теми и промяната, която видях при нея е направо страхотна!
Престрашавам се и аз да пусна снимки (фотографа ми е само на 6 годинки):
преди и сега
Лек ден на всички! Hug

# 263
Далия, ти си друг човек направоо Simple Smile Hug ПОздрави за чудесната визия Simple Smile А фотографа се е справил перфектно за възрастта си  Hug
Орелия, теб си те знаем, че си красавица!. Изглеждаш още по-добре!  Heart Eyes
Звездопад, прекрасна нова визия Hug Честито и за сестричката!   bouquet
Духи, браво, браво, ти си наполовина от първите снимки! Изглеждаш чудесно! Hug
Нели, прелестно Неленце, ама ти още по-красиво си станало Heart Eyes Hug
Луси Shocked Shocked Shocked нова Луси си ти- ПОздравления за отличния резултат- страхотна визия! Hug
Честити месечинки на Халеевата кометка, Орелия, Гуди, СлаБе, Цоци, Катенце и Byrne   bouquet
Целувки, прелестни! и продължавайте в същия дух!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 15:37 от ros4enka

# 264
tuningmania  spoko
Dahlia фотографчето ти е страхотно, а за резултата да не говорим Shocked
ros4enka  Hug, как върви третата при теб, надявам се да те радва повече от втората ти фаза Praynig

# 265
МИЛИ ДАМИ,
ИСКАМ ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ИЗВИНЯ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ОТ КОМПЛИМЕНТА МИ КЪМ ОРЕЛИЯ. ИЗГЛЕЖДАТЕ ПРЕКРАСНО ВСИЧКИ, НЕЗАВИСИМО КОЙ КОЛКО ИМА ДА ОТСЛАБВА.
АЗ СЪМ НОВА ВЪВ ФОРУМА И НЕ СЪМ ИМАЛА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОСЛЕДЯ ВСИЧКИ ПРОМЕНИ ВЪВ ВЪНШНИЯ ВИД НА ВСИЧКИ.
ПРОСТО КАЗВАМ , ПРОСТЕТЕ!  Peace

# 266
Танче Hug Heart Eyes Hug Че ме радва повече, радва ме, щото ям к'во ли не Simple Smile не качвам, имам само минуси и застои, а това е чудесно Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 16:21 от ros4enka

# 267
  • София
Цоци Hug , честита половин година!   bouquet Не мога да повярвам, че толкова бързо лети времето! Страхотен резултат постигна, трябва да си супер доволна и щастлива! Ама така е, като си стриктна!   bouquet По повед на обсъжданията преди няколко дни за килограмите ти - според мен максимум още два  Peace после изкарай трета фаза  Peace
Люси  Hug и твоята разлика  е голяма, направо все едно си друг човек!  bouquet
Саги  Hug честито достигане на целта и стискам палци баща ти да оздравее по-бързо!   bouquet
Тонито  Hug честито намаление   bouquet давай нататък!   bouquet
Духи Пухи  Hug уау!!! и това с трета фаза!!!  smile3501
Много ми хареса мнението на Тунинг (чакам утре официално да се похвалиш за намалението!), добре го е обобщил  Laughing
И още нещо ми се ще да ВИ кажа - относно задаването на глупави въпроси. Аз лично, ако съм сигурен в отговорите - бих им отговорил. Това, че аз знам къде е търсачката и как да я настроя, да търси по мой критерии - нищо не значи. Доста хора все още не знаят даже как да се регистрират във Форум. Това, че са успяли - пак нищо не значи. Някой от тях, може би, докато пишат - гледат в клавиатурата! И няма нищо срамно в това! Мислете трезво. Моля, знаещите и можещите - за малко разбиране. На новите пък - и/или тези, който не знаят и/или задават така наречените "Тъпи въпроси!", искам да кажа - 95% от това, което питате, го има написано в първия пост на всяка поредна тема за Диетата на Д-р Дюкан! Разберете, че някой е вложил труд, за да го създаде - и то не заради себе си (защото очевидно за себе си го знае) - а точно и само за ВАС! И не се сърдете, че ВИ се карат - това е защото им пука за ВАС (иначе хич нямаше да ВИ пишат).

Честити месечинки на ДРУЖИНАТА , на Byrne и на Биборана!  smile3525 smile3525 smile3525
Биборана  Hug целувки за дъщеря ти!    bouquet
Добре си се завърнала, Филюдка!    bouquet Hug
Мира Ватан  Hug, да не забравя да те похваля, супер темпо, браво на теб!  bouquet
Орелия  Hug старата любоФ ръжда не хваща  Hug Hug Hug За визията -  newsm81
Шони, 7/7 е прекалено, по-добре 5/5  Peace
Далия  Hug страхотна разлика, много добре изглеждаш, а и самочуствието ти е друго! Браво!   bouquet
Добре дошли на всички новички! Бъдете стриктни, заредете хладилниците с режимна храна а себе си с положителна енергия, пийте вода, хапвайте често и резултатите няма да закъснеят!  bouquet Ако нямате снимка с актуални кг, веднага се поправете, за да има после какво да ни показвате  smile3521 Измерете се също така, защото понякога се сваля на см, а не на кг! Успех!  bouquet
Кармелита, не ми се струва някой да е засегнат от комплиментите ти към Орелия (те са абсолютно заслужени, освен това)

# 268
  • Велико Търново
Здравейте момичета и Тунинг!
Моля Ви, кажете има ли я книгата он-лайн. Стори ми се, че мернах нещо по въпроса, но сега не мога да го намеря. Разказах на една приятелка в Англия, а тя ме пита как да намери книгата.
Моля Ви, помогнете ми.

# 269
Ориии ,много се радвам,че отново си сред нас!   Hug Чудесни снимки, действително все едно не е един и същи човек. Браво на теб!   bouquet
Филюдка (Василики и т.н.), добре завърнала се и ти! Липсваше ни във форума. Надявам се, че си изкарала супер в България и ...си спазвала режима. Hug
Добре дошли на новичките  welcome
Четете първите странички от темата, там всичко е обяснено.  Hug
Честито на всички с поводи.   bouquet
Далия, Луси, Нели - прекрасни сте, момичета. Чудесна визия имате на снимките. Браво. smile3501 smile3525
Тунинг, браво на теб, момче! Чудесен резултат. smile3501

Общи условия

Активация на акаунт