Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 158
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 780
До "ВСИЧКИ" - Аз отивам да закарам един багаж до вилата и довече се връщам..

# 781
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Cote Hug
С най-добри пожелания.
ААА Татиттт  love001, казвала ли съм ти колко
ти харесвам аватарчето Whistling

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 10:51 от rivela

# 782
  • Тракийка в Софийското равно поле....
ДОБРО УТРООО!

Завърнах се! Само една седмица отпуск не стига! Не ми се работи! Изобщо!

Гледам и Цоцито си починала - по-добре от мен даже. И хубавааааааааа  Hug Браво бре!  Heart Eyes

Са малко ще повикам! СлаБе - изивнявай че те крада!  Crazy
Цоцииииииии, Криииииииииии, Абииииииииии, Вещиииииииии, Бачииииииии, Перлееееееееее, Катеджинкеееееееее, Ривелкаааааааааа, Славеееееее, Червенкооооо, Фолииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии, Кремиииии, Дориииииииии, Сънчеееееееее, Нелкооооооооооо, Диааааааааааа ........ (ако някой съм изпуснала  Blush - от слаботия ще е  Flutter)

Коте, честит рожден ден   bouquet  bouquet

И да напомням ли? Помни ли някой какво значи туй?

# 783
Близо до нас има една квартална кръчма. Онзи ден ходих до една приятелка и прибирайки се, от кръчмата чух нещо....Отминавах вече, когато погледнах навътре...На една голяяяма маса седяха съседи, познати, собственика и едни наши роднини. Та собственика /200 кила мъж/ подвиквал на мен  Shocked ....."еееей, кльощавелник". Пообърнах се, поогледах се....."кльощавелника" съм била аз. СмЕЕЕх, смЕх... Влязох при тях. Той вика - "к`ва жена беше-к`ва стана....съсипала си снагата  Laughing .... на нищо не приличаш...." И други такива. Може би трябваше да се обидя, но на мен ми беше хубаво. Е, "кльощавелник" не съм, но до вечерта все това ми се въртеше в главата....И ми беше мноооого хубаво....А те може би завиждат  Crazy

# 784
  • София
Здравейте, дами!
То е ясно,че много отдавна не съм писала, но мога да кажа,че съзнанието ми е оформено вече като  дюканско и никога няма да напусна режима.Вече се справям с всякакви ситуации от рода на -килограми - нагоре,килограми - надолу.
Бях отпуска и включих доста храни от трета.Като се върнах имах 2 кг. плюс,но за 2-3 дена ги махнах и продължавам да свалям.
За отчета
начало -02.02.2008 - 79,5 кг.
сега- седем месеца по-късно - 61,9 кг.
разлика 17,6 кг. Чувствам  се прекрасно!
Цел 59-60 кг.
Тези дни ще опитам да наваксам с четенето.
Поздрави и целувки на всички  Grinning !

# 785
Cote, чрд! да си здрава, усмихната и влюбена! весело изкарване   newsm59

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 11:12 от ros4enka

# 786
Здрасти, дружина!

Гледам- писали сте за комплиментите. И на мен честно казано ми писна. Първият път горе долу обяснявам за какво става дума. На следващия път се почват съветите, ако не са още на първата среща, какво трябва и какво не трябва да ям. За вредата на диетата- няма да обяснявам. Ама така ми е писнало  Close
Имам една позната, която като ме види още от 5 км разстояние, почва да вика:
" Аййййййй стигаааааа с тая диета, ще ти спре мензисааааааааа"

Направо ми иде да се скрия някъде.

# 787
  • София
Коте  Hug newsm67
Татит  Hug добре си се завърнала, липсваше!   bouquet
Форнарина  Hug и ти  Hug Кога ще се видим на живо с теб, най-накрая!   bouquet
Бърди  Hug Hug Hug
Аби  Hug какъв курс? Embarassed
И аз не разбрах какво стана на бургаската среща  newsm78

# 788
  • София
Добро утро момичета и момченце!!! Hug

Днес направих 2 месеца от Началото, отчет :
кг : - 14 кг
талия : - 22 см
ханш : - 16 см
бедро : - 10 см

Спазвах режима с маниакална точност (е, с едно единствено прегрешение... в чаша...), дължа резултатите си основно на
- блогосайта с разнообразието от рецепти,
- на съветите и подкрепата на Даниа, Ангуа, Крикри, Вещи, Зеленкото, на умничките постове на Риен, на поезията на Биборана, на снимките на Цоци, Горда, Амсимон, Орелия, рецептите на Бачи, Бърди, на жизнерадостта на Филюдка.... въобще на всички вас! Не мога да изредя всички имена, но
Благодаря ви от сърце! Hug Hug
Дано с вас и божията помощ сваля и останалите ми килца!

До по-новичките : много е важно преди започването добре да изчетете всичко, поне резюмето в началото на всяка от темите не е кой-знае каква философия, но пък ще ви предпази от метода "проба - грешка", който много бързо може да ви демотивира.

Желая ви на всички вас, любими мои, весело и успешно дюканстване!!!

П.С. Преди месец пуснах на имейла на доктора едно благодарствено писмо от нашия форум, на което никой не ми отговори от там, но се сетих, че във Франция до 1-ви септември всичко е в отпуск - може пък да го прочете днес??? newsm78

# 789
Как така ви е писнало от комплименти?В събота бях на сватба-женихме близка приятелка/най-накрая от 5-ия опит хванах букета-така че мърдане няма/.Та всички приятелки, които не бях виждала от 2-3 месеца се скъсаха да ми правят комплименти и ми беше много кеф да разяснявам точно какво включва и не тази диета.Така че работя за форума, може би поне 1-2 ще се включат на Дюкан.

# 790
Здравейте на всички! Peace

# 791
  • Пловдив

ПЛОВДИВ - СРЕЩА - ДНЕС - 19 ЧАСА - ЕФИР 100

# 792
Честит празник на Cote с пожелания за много минуси ,много здраве и още толкова късмет  bouquet

# 793
  • София
Коте,
честит и от мен newsm67 от здраве и комплименти да не се отървеш!!!

# 794
  • софия
Здравейте,любими!!! newsm47
Котаранче,честит рожден ден ,мила!!!бъди щастлива! newsm51
Славка се завърна и ще ви навестява по-честичко. smile3521Прегрешения имах,но и моите бяха под формата на питие......вече се покаях,набиха ме и продължавам с пълна скорост.В МЦ съм,а килата са 68,което значи ,че може би съм смъкнала още някой грам,но това ще го разбера след няколко дена.На морето не ме подмина нищо,от всичко опитах.Пояснение:морски дрис,слънчева алегрия,схващане,ечемик на окото,но пък аз нали съм си тъпа и упорита,изкарах си хубаво. Mr. Green
Ще продължа започнатото от Танчето,демек ще крещя:
Ориииииии,Бачиииииии,Криииииии,Гуудиииииии,Абиииииииии,Фолиииииии,Танчетатааааа,
Кукихалеевииииии,Блекииииии,Волнааааа,Сватеееее,Катетатааааааааа,Нелкааааа,Нелинкааааа
,Ривелкаааааааа,Слънчооооооооо,Вещииииииии,Перлитаааааа,Червенкоооооооо,Зиленкооооооооу
,ЦВЕТИИИИИИИИ,Росченкаааааа,Деаткааааа,Дореееееее,Кремиииииии,Диаааа,ВСИЧКИИИИИИИИИИИ

,УБИЧЪМ ВЪ БЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 12:24 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт