Дюканският отбор все по-многоброен става и не се предава - 121

• 49 175
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Кри,  Hug !

В септемврийската Ева са пуснали интервюто с Пиер Дюкан.Има и отговори на въпроси,зададени от читателките на Ева.

# 796
  • Варна
Cote,   bouquet честито ти, бъди здрава и красива!

На малкото Зайче не успях да честитя - да е много здравичко и да радва мама.

Момчетата на Цвети и Креми да бъдат послушни юнаци, здравички и весели!

Тунинг, кефиш ме ти, сериозен човек!

Цоци, пожелавам ти това задържане да го забравиш скоро, да мръднеш лентичката и да стигнеш бързо крайчето на линийката.  Hug

Аби, блондинка по душа, а?  newsm78 Към края на Дюканстването следва да станеш руса или на кичури, късо подстригана. По това се познаваме....  Joy

Кри, тази твойта лентичка, хм, не искам да я гледам значи. Ти пробвала ли си "чудотворната" супа? Дали няма да помогне?  Hug Hug Hug

Аз от днес започвам трета поредица П дни, вече много ми се иска да мръдвам моята лентичка. Мъж ми твърди, че ми личали тез две килца. Thinking Аз искам повече и по-бързо, ама ха.  hahaha

Перлита, Татит, Слабе, Вещи, Бачи  Heart Eyes

Фоли що така не намира време за нас?

# 797
  • София
Кри,  Hug !

В септемврийската Ева са пуснали интервюто с Пиер Дюкан.Има и отговори на въпроси,зададени от читателките на Ева.
Забравих да кажа, че видях в Ева от юни или май  newsm78 пак една статия на журналистка от списанието, която е на Дюкан. Статията е много добронамерена и май авторката ни  е чела защото спазва режима 4/3. Ще се опитам да снимам и да пусна.

# 798
  • София
Аз пускам от септемврийската.

http://www.bgphoto.net/Image.aspx?PhotoId=7200593

Май имаше спорове дали  може да се публикува...ако не трябва ще я изтрия.

# 799
благодаря на всички за вниманието
я пускайте тея статии да ги видим ние
аз няма как да си купя списанието за съжеление  Crossing Arms
обичам ви мнооооого и аз чакам фоли да мине с вълшебната пръчица пък

# 800
Здравейте,мили дюканки!!!Сигурно вече сте ме забравили...нямаше ме 2 месеца. CryВиждам много нови подръжници Rolling Eyes
        Аз вече се завърнах и съм на фронта... EmbarassedДа си направя отчета-за 3 м.10 дни - 17 кг.В момента съм 55.Смятам вече да спирам и от днес да се мятам в ІІІ фаза.
       Връщам се да поизчета,че имам доста да наваксвамммм Cry Twisted Evil Cry

# 801
  • Варна
Здравейте дами,
Аз днес правя 6 месеца с режима и вашата компания - наздраве по тоя повод:

Cote, да си жива и здрава, много усмивки

# 802
Здравейте сладури!
Четейки горния пост се сетих, че и аз правя 6 месеца във вашата компания - почерпката е в такъв вид    cook  food002 Coffee cook cook .  Благодаря на всички, които отделят част от времето си и споделят опита си!
Коте   bdbaloni - бъди жива и здрава
Приятен ден

# 803
Охххххххххх, докато Ви изчете писанията човек може да остабне...от 1ч чета всичко от онзи ден насам, да не взема да се изкажа неподготвена.

Прегръдки и целувки  на всички. Новичка съм още момичета и Туни, ще ме извините че не ви поздравявам поименно!
ЧРД на Котанката Simple Smile  bouquet

Честито на всички с месечинки, годинки, минусчета, рожденни дни на рожби..изобщо на всички.

Добре дошли на завърналите се от почивка Simple SmileС нови сили Simple Smile

Добре дошли и на новите !

Целувки за всички! Откъснах се от учебниците за  1 час да ви изчета. Викам си сутринта няма да влизам...чаааак довечера ще чета....ама като видях що нещо има..вика си няма да стане така...сядам....хем си хапнах Simple Smile

Сега да кажа и аз за спора с многото питане....И аз съм що годе нова,ама преди да питам гледам..ако не съм сигурна за нещо или ако не получа отговор просто не го ям....Презастраховам  се!

Да ви кажа един майтап! Лягаме си снощи  с моя хубавец и аз го питам....Намаляло ли ми е дупето и той ми отговаря... Незнам, трябва да го видя на светло ! Joy Разби ме...

Айде мятам пак учебниците....
ама и температуря нещо май съм вдигнала Sad Rolling Eyes

# 804
  • София
Привет дами,

От днес и аз започвам Дюкан...пък да видим Simple Smile
Стискайте ми палци Simple Smile

Всички сте прекрасни и се радвам, че сте постигнали толкова зашеметителни резултати   bouquet

# 805
Здравейте  Hug,
искам да ви питам нещо на първа страничка пише че всяка втора диета се проваля искам да ви питам какво ще рече това  newsm78.Защото смятам да почвам диетата но искам лека по лека да свалям кг а не бързо,защото корема ми е доста виснал от бременността и не искам бързо да свалям а лека полека за да се прибере поне малко.И се чудя дали много първо да си реша че примерно искам да свалям 5-6кг и да започна 4-те фази после като изкарам горе долу месец 4та и пак да почна примерно от 1ва фаза и пак така горе долу 7-8кг да сваля и така пак да си мина 4те фази.По принцип имам да свалям около 17-18кг,но не искам бързо да ги свалям.
Благодаря ви предварително за отговорите. Heart Eyes Hug

# 806
  • Бургас
Включвам се и аз от днес.
Сутринта си сварих 2 яйца и закусих с тях,за работа си взех пилешка пържола-150 гр.,за сега ме засити.Смятам за вечеря да купя кайма и да пека кюфтета на скарата.
До тук е добре,нали?

# 807
  • София
Здравейте мили моми4ета и мом4е! Hug

Ве4е седми ден ви 4ета и днес най-накрая се осмелих да напиша нещо.
Бих искала да се присъединя към дюканския отбор и смея да ви уверя 4е съм добър игра4! Simple Smile
а и играта ми харесва: ядеш колкото ти падне, к'вото ... Е РАЗРЕШЕНО  Simple Smile

искам да сваля 10-15 кг /аз искам 15, какулатора на дюкан казва 10  Sad/, изкарах 5П дни и ве4е 3ти ден сам ПЗ. нещо сигурно аз сам тъпа, но не мога да разбера как се редуват дните. Харесала съм си 4/3 схема ама като не знам кое е 3 и кое 4  Confused. Моля някой да ми каже и въобще съвет дали съм избрала най подходящата схема.

друго какво да питам..... Wink бульоните ядете ли ги или ги хвърляте. нещо бая мазни4ки ми се струват май  newsm78 и ги хвърлям, пък ми се яде супи4ка  Sad

Благодаря на Господ 4е ви има, снимките сега и преди са АБСОЛЮТЕН ВРЪХ  Peace

Да отслабваме с кеф и мерак!!! и някой ден ако мен ме попитат аууууууууууууу как отслабна толкова ще направя най тъжната си физиономия  Cry и ще кажа една единствена дума СЕКС  Party

ако може да ме впишете и мен в табли4ката:

на4ало 25.08.2008 66 кг
цел 52 кг
втора фаза 30.08.2008 63.5 кг

# 808
  • Бургас
Здравейте на всички!  Hug
Вещи,Кри,Бургаската среща...,ако може така да се нарече....беше в камерен състав.Бяхме само Сани3, Пухчето и аз.Пролича си кои сме най-сериозните Дюканки в Бургас  Wink Mr. Green Естествено и фотоапарат нямахме....,но пък добре си поприказвахме.Има и новини около всяка от нас,но аз смятам да споделя само моята си...от днес минавам в 3-та фаза.
Вещи,моля те,да ме преместиш в табличката на третофазничките.
Отчета при мен е такъв:
начало на режима 14.01.2008- тегло 103 кг.
днес 1.09.2008- тегло 69 кг.,т.е -34 кг......Доооооста дълго ще съм в 3-та...смятам да закръгля на 1 година,че по-лесно да ги смятам  Mr. Green
Предстои ми най-трудното,но знам,че тук винаги мога да намеря подкрепата,която ми е нужна.
Добре дошли на всички новички !   welcomeДа знаете,че ще имате успех само ,ако истински го искате .Който иска нещо-намира начин,а който не иска-си намира причина......и прочетете 1-ва страница  Wink
Честито и на всички празнуващи днес!   bouquet
Едит.
Бяла и добра,добре дошла!
4/3 е 4 дни протеини и 3 протеини и зеленчуци.Пробвах я,но не си спомням защо минах пак на 5/5....амнезия....май защото казват ,че е най-успешна...
По въпроса за бульоните-аз си правя супички от бульона на свареното месце,но тези сухите купешките не ги ползвам
Belle Fleur,добре дошла и ти! А  къде ти е млякото,изварата...и това 150 г...малко ми се струва за обяд

# 809
Belle Fleur, в коя фаза си? Ако си първа и втора, каймата трябва да е пилешка или птича...без птиците с плосък клюн.

gachoni, що ще го почваш два пъти режима...почвай си го с фазите ...то си е до ораганизъм,ама е поетапно.... newsm78

biala i dobra
, добре си дошла!Мисля ,че 4/3 е съотношението П/ПЗ..ама пак по опитните да кажат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт