В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 541
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна

Срещата в София си личи, че е била на ниво  Mr. Green, но ще видите каква ще е във Варна  Crazy /остана и да се организираме  hahaha/.

Хабе яя Crossing Arms Знаш' как бързо се организирахме, без анкети и 5страници уточнявания, даже още от сега предлагам мястото, и още от сега знам за три тумбака,които са съгласни -сладке "Лучано" на Ян Палах, дата-след 08ми септ., час-сутрешен
Готоу  Laughing

# 196
Добро утро, момичета!
Ама вие софиянки сте голям бременен миитинг Joy! Нямам търпение да се съберем и варненки, е няма да сме толкова много, ама тука са други мащабите, пак ще хващаме окото hahaha!
Благодаря ви за подкрепата с девойката, снощи хич не можах да спя от недоумение Joy! Настройката явно е голяма работа! Таткото снощи вика "и сега какво ще правим?" hahaha, направо стана лаф тая реплика. Но мога да ви кажа, че дори се спряхме на три имена вече Wink. Днес се чувствам по-спокойна вече. Ако накрая се роди момче ще припадна вече #Crazy, ама уж със сигурност е момиче, даже мисля, че и аз видях розичката hahaha. Относно фризьора...хм и аз трябва да ида, че вече започвам да цъфвам! Ама искам да ми остане косата достатъчно дълга, за да мога да я връзвам та за всеки случай казвайте тайната на бързия разтеж!
Лек и прохладен ден ви желая!  bouquet

# 197

Срещата в София си личи, че е била на ниво  Mr. Green, но ще видите каква ще е във Варна  Crazy /остана и да се организираме  hahaha/.

Хабе яя Crossing Arms Знаш' как бързо се организирахме, без анкети и 5страници уточнявания, даже още от сега предлагам мястото, и още от сега знам за три тумбака,които са съгласни -сладке "Лучано" на Ян Палах, дата-след 08ми септ., час-сутрешен
Готоу  Laughing
Госпоице, напълно си права! Готоу! Joy

# 198
  • София
Добро утро.
След като вчера се похвалих на момичетата, че спя без проблеми тая нощ ми беше ужасна. Само се въртях и все ми беше неудобно.

Шики, честита розова изненада. Пък то не се знае до края какво ще стане.
Фиил Ю, много готин сън.  Mr. Green

Госпойце, ти направо ме разби с това ходене, но Браво, така трябва. и аз бях така с предишната бременност, а сега само гледам да поседна.

Хайде чао, че ще се мятам на магазините за пердета.

# 199
  • София
Хайде поспаланки, ставайте  Simple Smile

Вчера гледах снимките на една мама септемврийка, която вече е родила и корема й се стопил. Осъзнах, че сигурно много ще ми липсва в началото. Май още не съм готова да се отделим с бебка. Сега каквито и проблеми да имам със здравето поне правя всичко възможно да я пазя, а като се роди и порастне ще тръгне из големия свят и нещата няма да зависят само от мен. Ей такива мисли ме връхлитат от вчера и я уговарям да си стои вътре на уютно.

Шики, ама тия доктори са за трепане. Както каза моята доки, ако не виждаш ясно пола по-добре си замълчи да не подвеждаш хората. Да  видим на мен Марков като каза два пъти категорично момиче и моятадоки потвърди, да няма изненади накрая, че много розови придобивки имаме вече. Да не яде бой някой!

Сев, цяла дружина чакаме за тайната на дългата коса  Whistling

# 200
А Сев каза, че днес е на гости на приятелка-мама и чак вечерта ще пише...
ще изпуснем един ден за косата...ама после ще наваксваме Wink

# 201
Дбро утро, мамчета.

Днес ми е последния работен ден  newsm08 Кеффффф

Шикимики ау кажи формулата как се преобразува момък в девойка)))) Вярно, че по-добре че сега сте разбрали отколкото при раждането  Peace

Пу-пу супер сте мамчета на снимките! И като ви гледам хич не сте качили на кг.  Hug

Трикс,ти бебка у вас ли си я оставила на снимките)))) Мила да знаеш, че нета в нас още не съм го пуснала и ако не успея няма да мога да пиша уикенда. Но да кажа, че се записах за лекцията на Плиска във вторник, да ме чакаш нейде там  Mr. Green

За Милка Ленд, снощи имаше реклама по ТВ, че е на 4-ти. Ама не разбрах къде. Сега ще търся кой да ме заведе и мен, че мойто мъж е на работа през седмицата. Мога да намина след срещата в ЦУМ.

Отивам да ви чета после пак ще пиша.

# 202
# 203
Добро утро, мами!

Гледам, че сте на вълна "коса". Онзи ден се подстригах и фризьорката ме пита пия ли витамини. Каза ми, че сега косата ми била свежа заради хормоните, но като родя, ще започне да пада и ще придобие доста лош вид, но след месеци ще се възстанови  Rolling Eyes

Купих си ампули за втриване в корените и сега ще ги ползвам редовно, витамини ще пия предимно като родя - сега пия през месец...

Та така - да споделя....

# 204
Пуки, изнерви ли те тази снимка?

# 205
  • Велико Търново
Здравейте  Heart Eyes

Шики, честита девойка   bouquet

Да ви кажа и аз какво сънувах - в Китай съм с някого, ама с кого незнам и обикаляме да гледаме олимпиадата. Една сутрин обаче ставаме и решаваме, че предиобяд няма нищо интересно и си хващаме автобусче да ходим на басейн. Пътуването трае няколко минути само и като завиваме зад един небостъргач изведнъж се озоваваме в неонаталогичното отделение на търновската болница  Laughing Как успя автобусът да влезе директно в сградата неразбрах...

# 206
feel_u и аз страдам от налудничеви сънища Joy, то не е страдание де, а забава по-скоро! Като каза, че си сънувала близнаци се сетих, че снощи нашия татко след новините за момиченце започна да се притеснява дали не са близнаци скрити един зад друг hahaha! Ама бременните ни глави е нормално да са обсебени от бебета и това да се отразява на сънищата ни Wink.
А това за косата и аз съм го чувала, дано да не ни изпадат много косите след раждането!

# 207
  • Бургас
Крисче хубаво да си изкарате на сватбата и да пуснеш снимчици да те видим.

Фиил ма ти ме разби с тоя сън.Ми направо си ошашкала мъжа си. Mr. Green

Галакса браво  smile3501 за свекитата/дано си удържат на думата/

Рени да се вземеш най-хубавато перде.

Инче честитоооооооо

# 208
  • Варна
Пуки, изнерви ли те тази снимка?

Изнервя ме защо сменям втора и не ги виждам.

# 209
Защо ли имам усещането, че днес ще пускаме нова тема  Wink

Общи условия

Активация на акаунт