В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 533
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, вчера септемврийките са излюпили поне 5 бебета  #Crazy От другата седмица и ние сме в очакване, че някои от вас влизат в 9 месец.  Peace
А ние сме само до половината на списъка и утре ще организирам нашия татко да отива да пазарува.
Незнам дали ви се похвалих, че си получих дрешките от Ларедут. Супер готини и от хубави материи. Като гледам мъжа ми на какви цени купува дрешките от тук си мисля да бях поръчала още.

# 211
Гери, айде да ме водиш на Милка ленд, не искаш ли първо да скокнем на лекциите в ЦУМ и след това до Милката, а, а, а?

Nedialka_81, мерси)), дойде и моят ред някъде. От понеделник започва гнезденето)))

feel_u, ми то с това наш'то темпо... я направо исмисли ново заглавие и да подготвяме новата тема.

mylili, честито за дрешкитееееее. Много са сладурски и хубави, и на мен много ми харесват като материи, но аз още не съм купила и една оттук. И аз се замислих като гледам как се люпят септемврийчетата, че има няма и нас скоро ни предстои и вече съм шаш и паника))) А дори и сакче си нямам, в което да си стегна багажа))) За бебо да не говорим, че нищо не сме напазарували...

# 212
Ей, здравейте тумбачета!
Ма много сте ни хубави бе мамета, какъв чар излъчвате само, не се съмнявам че сте изкарали страхотно! Peace
Аз въпреки, че вече съм в болнични, май май ще продължа да си ходя на работа Rolling Eyes, но казах на шефа когато аз си реша, вече не ме свърта и в офиса, пък и аз съм човек да му се не види и искам да се срещам със себеподобни и да си говорим сладки приказки Crossing Arms
За бебчетата и пола, аз не съм ви разказвала, но и мен така ме е хванало шубето да няма изненада накрая ooooh! Като бяхме на почивка, една жена ми прави някакъв номер с игла и конец на незнам си коя вена на ръката, и вика:
 - Мале ми то на мен на момиче ми мирише! - и аз  Shocked в тоя момент Андрей като подпали: - Абе как момиче, на нас трима различни доктори (Димитрова, Марков и този при който си ходя всеки месец) са ни казали момче, тука с игли ще ме занимаваш Thinking И аз в оня момент направо глътнах гипса и от тогава като ме попитат все не ми се иска да казвам 100% момче, макар че и след това пак така ми каза доФтора, ама хора са и може пък да сгрешат? Оххх, защо ли ме натиснахте по мазола, глейте какъв ферман написах Laughing
В този ред на мисли Шики - направо душата си се поставям на твое място и прекрасно разбирам как се чувстваш, но да сме живи и здрави и бебковците също Hug
Да споделя и още нещичко - днес свеки ни идва на гости Mr. GreenЩяла да донесе всичко което е купила за внучето - и тях ги обработих да не говорят в мъжки род за беб Mr. Green и ще обикаляме по магазините- та очаквам да ме посъветвате къде да се насочим, че да не губим ценно време, т.е. кои магазини си заслужава да се посетят? Ще съм ви много благодарна момичета Peace До сега сме ходили в Джъмбо, Хиполенд, Малечко и Премаман HugЗная че ще ме насочите Hug
Относно сънищата, аз не сънувам или поне не помня на сутринта, но мног се радвам на вашите разкази, да знай'те Peace
Хайде лек да е денят на всички и другите мамчета да допълнят впечатленията си за 2-ра градска Praynig, особено тези които бяха и в Тинчето Mr. Green

# 213
Направих ново албумче за лятото, ако не ви мързи качете снимки от летните си преживявания! Да попълним загубите, аз се разписах вече!  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=279100
 Wink

# 214
И аз се точа за лекцийте ама да видим кога ще е свободен доки Simple Smile
но в четвъртък вече би трябвало да съм free Simple Smile та моля да ме запишете в списъка за срещите и ходенето до Milka Simple Smile
и аз съм се чудила дали няма да ми липсва тумбалака и ритниците като родя  newsm78
а за косата задължително ще трябва да полагаме допълнителни грижи Simple Smile и аз ще разпитам фризиорката за специялни ампули Simple Smile
ina.gg честито излизане в отпуска Simple Smile мале направо ставаме неудържими Simple Smile
мале тия бебчета как риткат Simple Smile голяма е забава Simple Smile
ама че е весело Simple Smile весел и усмихнат ден Simple Smile

# 215
Simple Smile Шики, честито! Искам и на мен тъй да ми кажат, ама не щат. Все топки виждат. Simple Smile Макар че, доколкото помня разказите за твоята лекарка, следващия път като нищо може да си е променила решението и пак да си на изходна позиция. Simple Smile

Срещата във Варна е лесна работа, щото сме най-организираните на света. Simple Smile Госпойцата казва, ние слушкаме и всичко е 6.

Софиянките...много сте сладки! Simple Smile  

И аз се присъединявам към сънуващите странни сънища. Фийл Ю, мъжът ти да не се окаже, че с право се страхува. Мен една приятелка в София ме беше поканила на рождения си ден. Не отидох по разбираеми причини, но същата вечер сънувам, че и подаряват страшно сладко черно-бяло котенце. На другия ден и разказвам съня си и тя ми казва: "Шегуваш се". Аз: "Как така се  шегувам?". Тя: "Ей сега ще ти пратя нещо по пощата." Отварям аз пощата след малко и гледам същото черно-бяло котенце от съня ми, което са и подарили вечерта, докато съм сънувала.  Приятелят ми е възмутен. Казва следващия път да сънувам нещо по-полезно като числата от тотото например. Simple Smile

Между другото много тъжно ми става, когато чета някои от оплакванията за мъжете. Моята приятелка, която ражда в Германия ми описва с какво внимание мъжете там отрупват бременните си жени...в болницата, когато родят им пишат благодарствени картички, че са довели на този свят децата им и ги обсипват с грижи и нежност.

Привет на всички надничащи в темата! Simple Smile Спирам да пиша, че много дълго стана. Усмивки на всички!

# 216
  • Бургас
Ей аз също още съм до под кривата круша с покупките. newsm78

Днес дойдоха още едни наши приятели и вчера им търсих квартира.
Сега отидоха да я гледат и довечера сме на кръчме.
А утре и аз най-накрая ще ида до плажа,че миналата седмица в тая жега не си показах носа на вън.
Хубаво е да имаш гости,стига да са за малко и да са ти приятни. Mr. Green
а сегашната партида ги чакаме от 3г.да се наканят.

Сиси то нали на нас ни казаха пола чак сега и аз още се обръщам към дребното с Бебе.
Имаме няколко познати ,на които 100% бяха сигурни за пола,а накрая обратно.
Приятна шопинг терапия. Grinning

Копучино ми прав е твоя човек.Я лягай и сънувай числата Laughing
А за отношението на мъжете в Германия,ми то така са възпитани,а нашите сладури приемат бременността и раждането като нещо по скоро нормално и не изпадат в такова умление.

# 217
При септемврийките е имало бум на трети бебета вчера  #Crazy

# 218
Здравейте на всички! Simple Smile

# 219
  • София
Чудя се ще им останат ли бебета на спетемврийките за септември..
Аз почвам сериозно да се замислям, че другия вторник влизам в 9-тия..
Ама ако ви кажа колко нямам търпение вече, направо не знам.
А за сънищата - аз сънувах, че ни гледат на УЗ и аз щастлива обявявам как
виждам ушенцето на бебето и доктора - да и ето и пишка.. И аз  #Crazy ама каква пишка,
на нас всичко ни е РОЗОВО!!! И сега съм в стрес да не стане бау, че наистина всичко е розово и с котенца..
Ама ще видим Simple Smile Една позната каза, че така и казвали момче, момиче и накрая си е купила всичко зелено и да
става каквото ще  Mr. Green

# 220
  • София
Добро утро, сладурки!
Инче, честит ти последен работен ден, най - сетне и твоето време дойде  Peace Радвам се, че си се записала за лекцията, ще се видим там живот и здраве! И ти ли ме подиграваш за корема, ще видите вие като родя бебе 4 кила, всичките ще ви ударя в земята  smile3534
За сънища си говорите, а? Аз тази нощ за пореден път раждах, бях в предродилна зала ..... съвсем сме изперкали вече  smile3521
И аз ще чакам Сев да каже за косата, че моята е много слаба и след като родя можеи без нея да си остана
Сега отивам малко да  wash hang 1dishes newsm79 и после пак ще намина!

# 221
Трикс, нали знаеш че е с добри чувства към шкембото ти)))  Hug И да не се преумориш с чистката еййййй

# 222
  • Бургас
Мале Трикс,ако стане така направо щи ни  Shocked #Crazy
Ама пък ще си родила отгледано бебе. Grinning

И аз да кажа като Инчето да не се преумориш.
Полечка,тя работата няма да избяга.

# 223
Знае ли някой какво трябва да е съдържанието на служебната бележка, която се представя на ЖК, ако искаш да ти издадат болничен с по-късна дата? Говоря за този член от Наредба за медицинската експертиза на работоспособността:
Чл. 30. (1) В случай, при който бременната не се е явила своевременно за оформяне на отпуска си по бременност, но има определен термин на раждане, болничният лист се издава, както следва:
1. ако до явяването й при лекаря е работила - само за времето от датата на прекратяване на работата до термина на раждането;

Питах в счетоводната тема току-що, но нека питам и вас, може някой да знае.
Че главната ни счетоводителка е в отпуска, а оперативният ме пита дума по дума какво да пише в бележката...

# 224
При мен предния преглед доки си каза че не е сигурна, така че не се изненадахме че сменихме щъркела. Баща ми има 3 дами - дъщери и 3 дами племенници .Засега има 1 внучка , 2 внука и 1 син щъркел на път. Като му казах че ще момче, той се обадил на сестра си и казал : "Пак момче - ние не успяхме да направим женски футболен отбор, но май нашти ще успеят-както е тръгнало. Добре че поне първото внуче е момиче, че да организира приятелките си за мажоретки" ooooh! #Crazy Joy

А за близнаци: то имаме едно приятелско семейство с 3 годишни близначки, който сега живеят до нас. Та по-тоя случай всеки път като се върна от доки ме пита: "нали не са 2" .Сигурно това ще попита и доки като родя. Представете ли си Тя му казва честито, а той"нали не са 2 бебета" Embarassed

Човек да не знае с тези мъже.............

Общи условия

Активация на акаунт