В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 535
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
Хей, майчета!
Влязох отново да ви пошпионирам малко- аз съм от мамите на ноември2008, ама като гледам как върви- може да се окажа и за вашия отбор...
Иначе надничам какво ви вълнува вас в момента, защото на мен това ми е първа бременност и все се успокоявам, че имам още много време, ама май вече не е толкова много...
пожелавам ви леко изкарване до края и много  сладки и най-вече здрави бебоци!   bouquet

Сега погледнах и последните ви снимки- много сте сладки!

Последна редакция: чт, 28 авг 2008, 22:51 от Didi_83

# 181
Здравейте мацки Simple Smile много готинки снимки радвам се много сте се веселили  Hug   bouquet
аз четох на малчо приказка и леко далеко задрямах Simple Smile
http://www.chitanka.info/lib/text/1900
хаххааааааааа много е веселко Simple Smile
айде мами сладурани вирвайте носовете че голями промени настават Simple Smile голями радости голямо чудо а мъжете да слушкат Simple Smile да не ги схрускаме на закуска Wink
еха какви готини тумбалаци Simple Smile
аз за термометър още не съм мислила  newsm78 добре че ме подсещате за сумати неща Simple Smile за мисля да ходя и на лекцията в Тина Киркова да се запозная с обстановкат която ме чака Simple Smile
утре ми е последния работен ден Simple Smile мале и почвам шопинг терапия Simple Smile дали да помоля да ми скря кредитната карта Simple Smile  Hug  Joy
цунки и лека нощ  Hug

# 182
Светли, много кофти това с прическата, мен такива неща много ме депресират. Ако искаш косата ти да порасне по-бързо ми пиши на лични да ти кажа какво ползвам за бърз растеж на косата.

guava, хайде дано да ти е лек последният работен ден утре и после яко шопииииииииииинг.

Didi_83
, лека бременност и на теб и ако нещо те интерсува питай, ако можем ще ти отговорим  Peace

# 183
  • Бургас
Сладуранки аз сще си полягвам и ви оставям.
Лека нощ  smile3524 и приятни и спокойни сънища.

# 184
  • Варна
Светли, много кофти това с прическата, мен такива неща много ме депресират. Ако искаш косата ти да порасне по-бързо ми пиши на лични да ти кажа какво ползвам за бърз растеж на косата.

АААааааааа,моля, моля.Всички искаме да знаем. newsm53

# 185
Софиянките много сте готини на снимките  Grinning
За термометрите - Моя е дигитален SITIZEN ,мери за около 30 сек. температурата и като е измерил свири ,че е готово.Ползвах го първия път и сега пак.Цената не мога да я кажа защото беше в комплект с апарат за кръвно налягане.
Като се оплаквате от прически и аз да се оплача  Confused  преди няколко месеца като реших да ми подрежат косата се оказа че напуснах салона с почти къса коса  Laughing  в началото ми се струваше че е зле,но после свикнах и сега се харесвам даже повече  Laughing така че търпение и ще почнете да се харесвате  Wink

И аз чакам да науча тайната за бързия разтеж на косата.

Лека нощ   bouquet

# 186
Много сте сладки на срещата! Я кажете, коя е най-приказливата? От снимките не мога да позная... Съни?

Syconium, звънкай ако няма какво да правиш - 0895 419 432. С дребното се мотаем в центъра преди обяд, утре пак ще го завлека (много зор му е да ходи пеша, ама.... да свиква)

Шики, сигурно ли е? На мен също ми смениха пола на бебчо в 7-ми месец, ама го видя гинеколожката ми на ехографа-дарение от 2-та Световна война. В 8-ми месец девойката вече си имаше тестиси Crazy

От снощи се каня да ви кажа какво сънувах. Т.е. бях почнала да се унасям - в полусън.
Обаждам се аз на вестителка Пуки на 01.10 и й казвам, че съм Йоана с партизанско име - feel_u. Казвам, че звъня да съобщя за събитието и да си приготви един стол, за да не падне. Родила съм вече, но какво.... Близнаците Марк и Ава (откъде са ми дошли на ум тези имена...), по 3 кг всяко.... нормално раждане.... Помня, че като ме пита как се чувствам, й казах, че имам голямото желание да изляза от болницата и да навестя гинеколожката и акушерката си - да питам едната как не видяла, че са 2 и да обясня на другата защо съм наддавала двойно (според нея) по 3 кг на месец... Joy Леле, болният ми мозък какви ги сътворява, после като казах на мъжа ми, вместо да ми се изхили, ме попита: "нали не са 2 наистина?" hahaha

# 187
  • София
 smile3532 Лелеее feel_u, ама страшни сънища  Mr. Green Мъжа ти горкия се е притеснил сериозно Simple Smile

Сев, и аз се нареждам на опашката чакащи тайната на ускоряване растежа на косата, че толкова ми е зле в момента и ще трябва доста да поотрежа и ми е жал.

Аз днес си взех последната нормална заплата, от тук натам ще трябва да чакам НОЙ да превеждат, което си е гадничко, аз също мразя да съм на издръжка на мъж или на мама и тате/както беше, когато бях малка  baby_neutral/, а да си изкарвам парички, които да си харча, а не да се притеснявам за някои по необмислени покупки Simple Smile

Шики, честита мома, дано бързо се пренастроиш и дано е сигурно, че съвсем ще се объркаш с тия лекари...Simple Smile

# 188
Добро утро!!!
Шики честита девойка ама тя била много потайна  baby_neutral
Фийл откъде тези сънища на човека сигурно му е побеля косата smile3532
Аз днес съм на ЖК за болничния и ще давам сведения чак следобяд защото съм от 14 часа а мисля преди това да разходя Дени в градинката на езерото Ариана.Ако има желаещи да звъннат до 13.20 съм на разположение  hahaha
Да стискате палци Hug

# 189
  • Варна
Добро утро  Simple Smile

Аз влизам само да ви видя, все още нямам много време за писане  Sad.

Срещата в София си личи, че е била на ниво  Mr. Green, но ще видите каква ще е във Варна  Crazy /остана и да се организираме  hahaha/.

Фийл_Ю, аз следващия уикенд /6 и 7 септември/ ще съм в Добрич, защото мъжа ми заедно с родителите си ще ходи на сватба в София /откога ми се тропа на сватба, ама през осмия месец не тръгвам  Cry/. Та ще съм сама с Никола и може да се видим някъде по детските площадки.. не знам вие къде ходите. Само дето не знам и с вървенето как ще се оправим, че моя и той не иска да върви на по-големи разстояния.. голям калпазанин  Crazy. Пък не мога да го оставя на майка ми, че много не е свикнал с нея, признава само свекито  Mr. Green. Ако сте свободни, ще се разберем. Пък ако сме без децата естествено ще поканим и Сикониум  Simple Smile.

Лек ден от мен и успех на всички все още работещи   bouquet

# 190
Добро утро Simple Smile
Северинка много благодаря  Hug
слунчеви усмивки от мен и приятен ден   bouquet

# 191
Здравейте сладурки Simple Smile
аз днес рано рано се излюпих, ама докато ви прочета, докато разгледам снимките и то станало 8.30 Simple Smile
Срещата мина много добре и се радвам, че се видяхме и си поприказвахме Simple Smile жалко, че не можахме хубаво да се видим със всиччки мами, но така е като сме повечко  Wink
Шики честита девойка, и ти ще връзваш панделки и ластичета Simple Smile  Hug  bouquet

# 192
Добро утро момичета  bouquet

Честито на Шики за момиченцето  bouquet

Не смогвам много с четенето...днес съм на свабта на кумовете - но аз хората така или иначе не ги играя щото не обичам та сега отивам да се глезя на фризьор Laughing Другата събота съм пак на сватба и така се вълнувам и радвам.Много обичам сватбите  bouquet

Хайде хубав ден  bouquet

# 193
Добро утро и от мен!
Аз напоследък се подвизавам повече навън, та затова не съм писала. Много сте сладки софиянки, представям си каква атракция сте били  Joy
Последните дни сме затрупани с гости - от Кипър, от Украйна, че и от Бг Simple Smile и все сме по заведения. Направо ми се изръби д-то по тия дървени пейки по кръчмите, ама честно казано имах нужда да поизлизам повече навън, особено вечер по хладното. Доколкото разбрах от неделя пак  дават понижаване на температурите, така че това е добра новина.
Утре май ще се виждаме със свеки, нещо съм и залипсвала  Grinning
Да ви се похваля - те двамата със свекър ми бяха на почивка и явно там са обсъдили по -подробно нещата, защото тя ми изпрати мейл, че с удоволствие ще поемат всички разходи по раждането и престоя ми в болницата. Освен това искали да се включат в покупките за малкия, евентуално за легълцето. Всъщност зарадвах се, защото каквито и да са,все пак  и те са щастливи, че ще стават баба и дядо.
Айде, до скоро. Аз след малко пак заминавам за поликлиниката, че на майка ми и свалиха гипса и сега я водя на физиотерапия.
Поздрави

# 194
Добро утро момичета! Шики честита девойка, то и аз съм така беше момиче, а миналият месец се оказа, че ще е момче. Но въпреки всичко чакам консултацията на 15.09 за да сменя със сигурност розовите гащи със сини. Децата да са ни живи и здрави, пак момиченца, момченца няма значение. Лек и прохладен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт