В прегръдка, дрешка или люлка, ОКТОМВРИ бебчо сладко ще си нунка

• 13 535
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
barabina,ха тъкмо го четох това при шпионските ми набези у септемврийките. И на мен ми е интересно, тъй като днес дефакто не трябваше да идвам на работа и от днес да ми тече болничния, но аз ще го направя от понеделник... дано нямам проблеми.

И си записах час за зъбобол да видим какво е положенеито довечера.

Повече инфо за МИЛКА ЛЕНД, който иска да ходиме на 4-ти след лекциите на 9 месеца да казва.
http://news.expert.bg/n176045/

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 12:04 от ina.gg

# 226
ina.gg, много станахме шпионите май Laughing. Днес мен ме изненадаха като не ми отказаха болничен от 1 септ, вместо от 28 август. Да видим дали и в понеделник ще е така... Но със сигурност, за да ти издадат болничен за по-малко от 45 дена искат служебна бележка. Нищо, че НОИ знаят, че си бил на работа. Нали има ведомости и т.н. Явно тази бележка е за пред лекаря, знам ли и аз. Ама момчето, което ще я пише не е издавало досега подобно нещо и пита буквално какво да пише, пък се сещате аз колко знам.

Аз забравих да ви кажа, че след днешната консултация всичко ни е наред - води, пъпна връв и т.н.. Бебун е към 2700г и поради тази причина отговаря на повече седмици. Пуснаха ми изследвания, в понеделник ще видя резултатите като отида за болничния лист. Засега ще раждам нормално, нямам показания за секцио. Което хем ме радва(секциото си е коремна операция все пак!), хем ме плашат размерите на бебо. Но според чичо доктор, ще пробваме, а ако нещата се закучат, винаги могат да реагират с ножа. И уж вече на 100% бебун е мъж. Според лекарят, имал много големи крака  Mr. Green и затова така боли като ме притиска в ребрата. Ще купуваме май още един 46 номер платноходки.  hahaha

# 227
Неди свикнах, то вкъщи е такава еуфория. Сега всеки щял да купува в синьо, а аз искам жълто или зелено, може и бяло. Даже свекър ми се опита да ми развие теория че оранжевата ми количка нямало да подхожда на внука му. Ще я видим тая работа Crossing Arms  Иде ми да  #2gunfire Свекитата изобщо не бяха така ентусиазирани като им казвахме че ще момиче Crossing Arms Но ги чака изненада за името. Мойчкия им заяви че името си е наша работа и като се роди щя го разберат. Така че напразно се надява дядо свекър на име. А свекърва ми се разрева заради него и после дълго ме моли да не се сърдя и да не му обръщам внимание. Направо я съжалих.  

# 228
Аз да се включа пак, тоя път по въпроса за цветовете.
Всичко, което имам до момента е основно бяло. Имам и едно много бледо жълто комплектче. Хич не съм фен на жълтото и зеленото като уж неутрални цветове. Има бебета, на кожата на които които тези цветове никак не биха стояли добре, а не искам засега да купувам нищо синьо. Не че една мома не може да се кипри в сини дрешки. Ама много ми е ангажиращо това: момчетата - в синьо. Момите - в розово и червено. Не обичам да влизам в калъпи. Ама хич!
Пък на количката хич не й придирям. Доколкото имам спомен е оранжева(приятелите, които ще ми я дадат имат момиче). Чудо голямо. Оранжева - оранжева. На харизан кон зъбите не се гледат. И червена да е, пак ще си я ползвам!

# 229
Вчера гледах снимките на една мама септемврийка, която вече е родила и корема й се стопил. Осъзнах, че сигурно много ще ми липсва в началото.
Неееееее  Mr. Green!!! С хубавото много бързо се свиква, ще знаеш. В момента, в който отново си видиш пръстите на краката изправена, ще осъзнаеш колко е красиво да си пак "бял човек"  newsm81

# 230
  • Варна
tanyaz, кажи на свекър си че:
Оранжевият цвят е наречен душата на енергията. Той е цвят на мъдростта , на индийските йоги.Насочва към дълбокомисленост, уравновесеност.

Според Фън Шуй оранжевият цвят е смес от жълто (цвета на щастието) и червено (цвета на енергията) и се асоциира с веселото и радостно настроение, общителността, ентусиазма, конструктивността.
Оранжево - Това е идеалния цвят за тези, които искат да бъдат забелязани (но не и натрапчиво). Този цвят ни дава възможност да се избавим от собтвените си комплекси и да се почувстваме по-независими. Той символизира и промените в живота.

Както някой от вас вече са забелязали, нашата стая е оранжева, количката ни също. Grinning

# 231
  • София
Таня, абе как няма да ходи оранжевата количка?! Че ние нарочно се отказахме от розовата и избрахме ябълково зелено и за резерва оранжева, с идеята че следващото бебче, което ще се вози в нея може да е момче. Виж и форумския жирафски костюм и той е в оранжево  Mr. Green

Алис, сигурно си права  Simple Smile Просто тази сутрин като се събудих почувствах отдавна забравен комфорт и първата ми работа беше да проверя дали корема ми е на мястото си  Laughing

# 232
При 83 г. дядо, който много уважавам, то свекър ми си е цвете LaughingЗатова и не се познават още че дядото ми веднага ще му каже "как се комндва първата му внучка" и ще трябва да се подготвя за 3-та световна. Blush Иначе да си приказва - аз ще правя каквото си искам, нали не той дава парите.

# 233
При 83 г. дядо, който много уважавам, то свекър ми си е цвете LaughingЗатова и не се познават още че дядото ми веднага ще му каже "как се комндва първата му внучка" и ще трябва да се подготвя за 3-та световна. Blush Иначе да си приказва - аз ще правя каквото си искам, нали не той дава парите.

По този повод има една приказка: "Пари ми дайте, не акъл"

# 234
  • Варна

По този повод има една приказка: "Пари ми дайте, не акъл"
hahaha hahaha hahaha това ще го използвам.

# 235
  • Бургас
Танче аз пък съм се спряла на червената,въпреки последните данни,че нашто чудо ще е момче.
На мен ми харесва цвета-Това е най-важна.

Барабинче много добри новини от прегледа. Hug

# 236
Пу за мен! hahaha

Ето ви за днес едно заглавие (вдъхновено от вчера, много ясно):
Леле, колко са големи
октомврийските кореми!

# 237
  • Варна
Пу за мен! hahaha

Ето ви за днес едно заглавие (вдъхновено от вчера, много ясно):
Леле, колко са големи
октомврийските кореми!

Това заглавие по-добре да го запазим като влезем в 9тия месец. Wink

# 238
Пуки, то ние от 1-ви почваме една по една да влизаме в 9-ти месец Simple Smile

# 239
Ще купуваме май още един 46 номер платноходки.  hahaha
И у нас са 46-47, обаче сме ги кръстили калъфи за цигулки  Sunglasses. Малкия мъж още не дава индикации да стига баща си на ходило, но на бой го гони, та няма да се учудя.

Общи условия

Активация на акаунт