Декупаж - 21

• 74 767
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
браво къдрокоска,че си намерила вместо мен информация за гум-ка.а от мен един видео урок за същата техника
http://video.mail.ru/mail/kzero/-/371.html

# 151
Къдричке, Мери Благодаря, момичета Hug Hug  bouquet  bouquet

Сега остава да се сдобя с мат'ряла Grinning

# 152
къде изчезнахте всички newsm78темичката ни закъса здраво Sadсигурно сте хукнали по книжарници и аптеки да търсите мат'ряла Laughingщях да ви покажа една кутия,ама щом ви няма ,няма да Laughing я покажа

# 153
Мери, аз съм тук. Sunglasses

# 154
щях да ви покажа една кутия,ама щом ви няма ,няма да Laughing я покажа

А де, а посмей....
А, бой smile3512 box
Давай бързо тука кутията smile3513

Аз съм тук, Мери и Дивиана. Ние сме достатъчни си мисля Wink
Абе, Мери, да те питам...Ти какво втри в пукнатините, дето ги направи с арабската гума? Чета, че рускините споменаваха нещо за пастел. Дали ще стане с пастелни боички и дали може да са си така-твърди като моливчета (боже, к'ви глупости пиша.... Embarassed)

Имам и разни работи за показване, които не са снимани. Може би другата седмица Laughing Grinning Grinning

# 155
дивианче ти си на линия,аз те знам че си сериозна  bouquet
лоолоо много си лоша,бе Winkсамо как ми се заканваш smile3533добре ето вижте я
http://media.snimka.bg/0655/007565417.jpg
http://media.snimka.bg/0655/007565419.jpg
http://media.snimka.bg/0655/007565423.jpg
то не беше шеби шик,то не беше кракле и тем подобни.важното е, че човека на когото е кутията ,много я хареса.тук пукнатините съм запълнила със златен пигмент,но на снимката не се личи.
лоолоо пастела трябва да го стриеш на прах.рускините запълват пукнатините с пигмент,но аз освен златен и сребърен не намерих друг цвят.
ЛООЛОО а сега ти бързо показвай твойте работи,че ще има fight

# 156
  • Русе
Поздравления за дъската на Мери   Hands Clapи за това,че ни пуска нови мухи в главите....с тия пукнатини....Страхотни са,и аз искам да пробвам да направя.Показвай ....айде че ме сърбят очите Joy
Раковинка и твоето стъкло е чудесно,саксийката също Hands Clap
Дивиана,Къдричке,Гудзи,Валари....,много ми харесаха творбите ви,аплодисменти и за вас smile3501
Лорис,добре дошла при нас,прекрасно си се справила с чашите....Все такива да са начинаещите...,то май напоследък всички новички са направо професионалисти Mr. Green
looloo ,вчера се поизкуших и попрочетох из форума на рускините.Става и с маслени бои и с златна и сребърна пудра.Тъй като явно мордана остава леплив,пастела/боята/праха залепват и не се измиват.
Мери,ти с какво направи пукнатините?

Аз нямам никакво време,открадвам по 5-10мин за да се насладя на сфорумските си страсти....надявам се скоро да ми се отвори възможност да понаправя нещо.но не преди да се здобия и аз с мат'рялите Joy

Мери,писали сме едновременно...Кутията е чудесна,а не се съмнявам,че се е харесала.....
А пигмента какво точно представлява?

# 157
забравих да напиша,че пастела трябва да е СУХ-в никакъв случай маслен Naughty

# 158
Мери, кутията е прелест. Не се съмнявам, че са я харесали  bouquet  bouquet  bouquet И на мен многоми хареса....
Верно този шаби шик е все едно за теб създаден

Трябва обаче да ми начукваш канчето барем до понеденик, може би дори до вторник или сряда Laughing Laughing Laughing

Аз на бой нося Grinning Wink

# 159
Мери, какво направи ти, бе, човек??? Shocked
Великолепна е кутията!  bouquet

Да попитам: пигмент златен бронз и златен пигмент едно и също нещо ли е?

Джаста, радвам се, да те видя. Hug

# 160
Здравейте, мили дами!!!
 Ама това на нищо не прилича !!!   Два дни пълна тишина - не мога вече да намеря темата! #Crazy newsm78
  Май подготовката за конкурса ви обсеби???
На мен ми е лесно - фотоапарата ми е счупен, компа разбрицан - едва успявам да отворя линковете, за да видя работите ви, така че май няма да успея да се включа в конкурса, но правя една дъсчица и ще ви я покажа, "когато му дойде времето" Stop Laughing Laughing
   Он нещата , които показахте напоследък --- всичко ми хареса !
Невероятни сте ! [/b]  bouquet  bouquet  bouquet
 Вчера някъде в руските форуми прочетох едно заглавие на изложба за декупаж в Москва,"Декупаж-вълшебството на твоите ръце"/може да не е съвсем точен превода/ и много ми хареса!
Така че, мили момичета, очаквам с нетърпение да видя вашите вълшебства!!! Laughing  bouquet Laughing

# 161
  • гр. Пловдив
Момичета, здравейте! Simple Smile Немога да се въздържа и да не изразя задоволството си от красотите, които правите. Страхотни са!  Hug Аз немога да рисувам, но съм страстен ценител на всичко красиво. Ще ви следя с голям интерес и ви желая ентусиазма и творческото вдъхновение никога да не ви напуска!  Peace

# 162
Супер сте!  Hug Записвам се да следя!  Heart Eyes

# 163
Ами недейте само да следите ,а се пробвайте момичета.То в тия работи не е задължително да имате някакви умения,достатъчно е желание и въображение другото си идва от само себе си  Hug welcome
mery_poppins1 кутията е прекрасна  newsm20 как няма да се хареса
Джастич много ми е приятно да те видя тук,но искаме и от приказните ти красотички.Надявам се,че ще се включиш конкурса  smile3520  Hug

# 164
Ами недейте само да следите ,а се пробвайте момичета.То в тия работи не е задължително да имате някакви умения,достатъчно е желание и въображение другото си идва от само себе си  Hug welcome

Днес случайно видях тази тема, затова и казах, че се записвам да я следя. Под "следене на темата" нямах предвид "безучастно гледане".  Joy Моля, не ме разбирайте погрешно. Когато мога ще се включа и аз. Днес за първи път разбрах какво е декопажна техника, така че моля имайте търпение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт