Декупаж - 21

• 74 408
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
тоскана,раковина,крис,раковина благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
тоскана картинките не съм изрязвала,а съм ги късала близо до контура на картинката-принтирана е на тънка хартия и след накъсването с фина шкуртка минавам по края на картинката отзад ,на гърба/там където е накъсана/.не съм сигурна дали  обясних добре,затова ако трябва ще повторя
относно глитер-лака ето го
http://www.impresia.bg/products.html?productid=146
като го използвате тогава ще оцените красотата му.аз съм намазала с него една картина,която правя/тя е черно-бяла/ и много красиво проблясква върху тези два цвята Grinning

# 211
  Мериииииииии, ти си олицетворение на съвършенството! Браво, Мери!

# 212
mery_poppins1 ,благодаря за обяснението ! Знаех си аз, че има някаква хитрина тук ! #Crazy newsm78 
 Благодаря !!! Hug

# 213
  • Добрич
Ейй, много творите май, щом никакви ви няма в темата.  Laughing 
Честит празник на независимостта на всички!

# 214
  • Пазарджик-Панагюрище
Момичета от 2 седмици нямаме компютър, защото е на поправка. Сега съм у нашите и веднага във форума. Браво Мери, поздравления за страхотните ти изпълнения.
Шошка, пиша тези редове през сълзи, защото прочетох твоята история и нямаше как да не се разплача. Винаги съм си мислела за жените като теб, когато е ставало на въпрос в разговори и по телевизията, как ли се чувствате, какво изпитвате? Аз като жена , изпитвам огромна болка, само като се спомене за такъв проблем.
Пожелавам ти миличка другата година да ти се роди здраво и силно бебе.Безпроблемна бременност,защото ти го заслужаваш. Знай, че всички сме с теб и стискаме палци за дългоочакваното бебче. Успех момиче!!!

# 215
  • Добрич
Добро утро, момичета! Напомням ви, че днес е последния ден за изпращане на конкурсни творби! Не съм получила доста работи, от тези които заявиха участие, така че ви очаквам.  Hug Wink
Утре сутринта мисля да пусна новите теми с анкетите за гласуване и ще дам опция за продължителност 5 дни, защото на 27 и 28 съм на купона на свекър ми за РД.  Wink
От сега ви гарантирам, че ще видите невероятни творения! Очаквам и останалите творби днес.  Peace

Хубав ден и се гответе за "жестока битка"!  Hug Laughing

# 216
                              Здравейте,момичета!Хайде пускайте го тоя конкурс  Laughing Следя ви с интерес и искам да гледааааам какво сте сътворили когато сте ограничени от условията. Laughing А може ли и зяпачите да гласуваме!Аз също се пробвам в декупажа,но за сега не съм се осмелила да снимам това което съм правила.Важното е,че сте ме зарибили. Mr. Green
                              Успех ви желая в конкурса,а на тези дето не участват ползотворна работа!  bouquet

# 217
  • Добрич
Диди, в конкурса / и в двете категории/ ще може да гласува всеки потребител на бг-мамма, който е регистриран, така че имаш зелена светлина.  Wink Бързо да снимаш това, което си направила и да се похвалиш! Не се притеснявай, всяко начало е трудно, но все пак щом имаш желание и си търпелива, ще успееш да навлезеш много бързо в материята! Добре дошла сред нас!    bouquet

# 218
valary, kris, Гая, и всички вие, прекрасни момичета,  Hug Hug Hug

Диди, хич не се помайвай, а пускай снимки!  Всеки нов член на клуба е добре дошъл!

Момичета, и аз всеки ден влизам да видя кога започва конкурса. Наистина нямам търпение. Изобщо не се съмнявам, че ще бъде пълно с красота и ще ни доставите истинско удоволствие! Успех на всички участички!   bouquet  bouquet  bouquet  А ние, другите, ще се наслаждаваме на "жестоката битка"  Laughing

# 219
                        Благодаря,момичета!
                        Шошката,и аз плаках на твоята история и от сърце ти желая да гушнеш едно здраво и пухкаво малко човече. Laughing Peace

# 220
През почивните дни имах големи напъни да сътворя нещо.Ама не би.Някой беше обеснявал за един памук и после стават балончета.И много красива снимка имаше даже.Ма както ви обясних сега,така разбрах и тогава.Мъчих се да рисувам едни вълни,лепих едни памуци  Banghead Уф,живот ли бе да го опишеш.После направих една бутилка с африкански мотив.Тя по-добре ми се получи,ама отгоре не ми харесва нещо.Ще я оправям после.Сега се захващам с конкурса.

От тук до края :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169534&pid=7805628

# 221
Здравейте,момичета!
Страшно много ми харесват творенията ви,много са красиви.До толкова,че да ме амбицират и мен,реших и аз да направя нещо,но все още нямам материали.Искам да ви питам нещо,толкова гледах и четох,че се обърках вече.Но искам да ме насочите къде да чета-интересува ме с какво да заместя специалният лак,който ползвате,защото в Монтана не знам дали някъде има тези специални лепила и лакове.Разбрах,че мога да лепя с Ц 200,но кажете с какво да лакирам?
И кажете,как се поставя снимка в декупажа?

# 222
  • Добрич
Ками, добре дошла при нас! Радвам се като се увеличават желаещите да се занимават с декупажа.   bouquet Да, декупажното лепило може да замениш с Ц-200, а акрилния лак може да замениш с лазурен лак /обаче много мирише/, автолак, но пак зависи върху какво ще работиш. Ако творението ще е чиния, чаша, бутилка и т.н., сиреч ще ползвате по предназначение е най-добре да си поръчаш оригиналния акрилен лак - он-лайн. Въобще аз препоръчвам на всички да използват продуктите, които са специално за декупаж, защото са безвредни за човешкото здраве. Може да си поръчаш всички материали за декупаж от нашето Миражче /от сайта й - http://www.hobbystore.piczo.com/?cr=5&rfm=y/ или от сайта на Слънчоглед - http://www.slanchogled.com/?81&01&92, но ти препоръчвам от Миражката.  Wink
Успех ти желая и скоро да се похвалиш с първата си творба!   bouquet
Сисак, много хубава бутилка! Поздравления!  Hug

# 223
К@ми  добре дошла! Включвам се за малко, само да кажа - всичко което ти е казала Къдричка е много, много вярно и правилно! Наистина за предмети които ще служат само за украса, можеш да си позволиш да лакираш с недекупажен лак - аз си купувам такъв спрей - лак на водна основа, прозрачен, мирише но не е много страшно и много бързо съхне - марката е Very Well -    намирала съм го в магазини за автоаксесоари, както и в железарии - цена между 4,50 -5,50 - доволна съм много от него! А иначе боичките си ги поръчай от Миражчето!
Успех и чакаме с нетърпение първите творби!

# 224
Шоши историята ти много ме развълнува,с теб сме и ще стискаме палци за здраво и красиво бебче.Желая ти от все сърце лека и спокойна бременност. Hug  love001
На всички участнички в конкурса желая успех!А на публиката и гласуващите приятни мигове и емоции!  bouquet Two Hearts
На Къдрушка специални  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт