Намерих фотоапарат с много снимки, искам да го върна на собствениците!

• 10 584
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мене.
За съжаление за сега нямам информацията, с която очаквах, че ще мога да помогна. Хората, които чаках да ми помогнат явно не го приемат много лично...но както й да е. Ако има нещо ново ще се включа.
Съжалявам ако съм подвела автора на статията   Embarassed
Лек ден на всички!

# 91
След като са комшии и искат снимките не виждам какво  продължава да се пише,нека vbarzak  да ги свърже ако казва истината  Peace

# 92

Хората от снимките са ми комшии и искат снимките.Не толкова апарата.

Не добре подбрани думи.

# 93
Като искат само снимките- качи им ги някъде в нета и да си ги вземат.  Mr. Green Пък аз ще ти дам адрес къде да изпратиш апарата, щом не го искат... Whistling  Laughing

# 94
Най-сигурното е - да си пуснат тук една, две снимки, да ги разпознаем и тогава се праща фотоапарата.  Peace

# 95
Ох, хора владейте се - моля ви. Стига сте писали предположения, предложения, глупости, празнословия и прочие, без да имате цялата информация.
Свързах се с хората благодарение vbarzak, и са те - сигурно, проверено. Имаме уговорка, като имат път през мен да им го върна. Като и това стане ще пиша пак, а сега мисля всички злословили дължат извинение на vbarzak и да си вземат поука друг път да не пишат/говорят преди да са наяве всички факти.
Благодаря и на всички с конструктивни и продуктивни мнения по темата, че дори и на спамилите - заради добиването на по-голяма популярност, както и на всички предприели конкретни действия.
Благодаря и на форума заради огромната му аудитория и целеустременост на потребителите. Simple Smile Simple Smile
Желая на всички ползотворни и пълноценни дни. Simple Smile

# 96
браво за хубавата развръзка. Peace

# 97
Аз нямам за какво да се извинявам, защото не съм се доверила на случаен човек. Не мисля, че има злословили тук! Това, че не се предоверяваме, не означава злословие.
Някак си - обидно е, така да говориш.  Tired
 Нямаше, човек, който да не те поздрави, за постъпката, а сега сме били прости, празнодумки..., тези, които не сме помогнали и непознавали хората.

Както и да е. Със здраве!   bouquet

# 98
# 99
... нека ни остане за поука да не прибързваме с изводите, особено ако не сме преки участници. иначе, станалото е много хубаво - и като жест, и като късмет.

# 100
Съжелявам ... просто изказах съмнение , не съм искала да обидя никого и се извинявам ако някой го е приел така.

Радвам се за добрия завършек и си взимам единствено поука да не си напускам отчетните и да се врЪ в клюкарника , защото тук винаги се намира някой да те натика в ъгъла... почти всяка тема тук завършва със спорове и скандалчета ...

# 101
Аз пак да кажа, че все още ми харесва "глобалното село" Grinning

# 102
Типично по български - накрая се ........ на метеното! Infestdead браво за човещината.

# 103
Прескачах и прескачах тази тема, сега я прочетох.
Една снимка на телефонен номер, която си стои в апарата би решила доста такива въпроси  Grinning

# 104
  • 7800
Прескачах и прескачах тази тема, сега я прочетох.
Една снимка на телефонен номер, която си стои в апарата би решила доста такива въпроси  Grinning

Да! Зависи кой ще го намери обаче  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт