Януарската дружина гордо измина първата половина!

• 15 269
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Доника права си за паролата и името на общия профил...ще ги махна...пък ако някой ги иска ще пита...и да си кажа...аз писах от общия профил, но понеже само поздравих новодошлите затова не написах кой е... Embarassed за срещата се отчетох, но и тук ще кажа...аз съм с глас в полза на повечето гласували...защото нямам претенции за ден, дата или час...стига да не ми излезне нещо непредвидено...хубав ден на всички и много усмивки...сутринта ходих да дам кръв за кръвна захар, че ми я нямаше в изследванията и да ви кажа не бях яла нищо от снощи...а това си беше цяло изпитание за мен...
айде усмихвайте се и ползотворен ден  newsm51 newsm51 newsm51

# 91
  • София
Здравейте Момичета  bouquet  bouquet

Минавам само да ви поздравя, а после ще ви чета!

Отпуската свърши #Cussing out и пак се гмурнахме в лудницата на големия град.
Много добре си отпочинахме..( като за последно Mr. Green Mr. Green), от тъкова мързелуване имах нужда!

**Поздравления за страхотно оформената тема!
**А относно срещата- пуснах "глас"  за уикенда, но предполагам и през седмицата че ще мога да дойда след работа.

# 92
Sisi, в началото на другата тема е най-добре да се пусне анкетата...Аз като Данчето не съм фен на срещи през уикенда, но ако всички държите да е тогава...

Ох, ами сигурно си права, ама аз вече като я пуснах...  Blush  пък и виждам, че някои са гласували, така че няма кво друго да направим вече, освен да я запазим...  Whistling

А за паролите - абе и аз гледам, че по другите форуми не са си изписали паролите... та може би наистина е добра идея. А ние вече си знаем и потребителски имена, и пароли, така че няма да е пречка да ги махнем..

# 93
Хубава нова седмица на всички бъдещи мамички.
Привет на green eyes и bilqna dv
Вижте на каква статия попаднах http://estestveno.com/index.php?pageid=2&langid=0&itemid … 1005&cid=1037Всъщност тя е част от тема в нашия форум, в която една мама споделя за своето раждане в ЮАР.На мен ми беше много интересно.Дано и на вас да ви хареса.

# 94
Здравейте момичета, от няколко дена не бях влизала и гледам че вече си имаме нова темичка.Браво много добре сте се справили!
Да се похваля,май ще си имаме момче.В събота ходихме до Сливен в една частна клиника(понеже искам там да раждам) и лекарката каза момче, а също и че е едро бебе. Ако може някой да ми сложи синьо щъркелче, ще ви бъда много благодарна.
Иначе съчетахме полезното с приятното и си направихме супер екскурзия до Казанлък,Шипка и Етъра.
Излезли са ми резултатите от БХС, лекарката ми се обади и каза че били добри, но не съм отишла да си ги взема.    smile3504
Добре дошли на новите момичета!

# 95
green eyes и bilqna  добре дошли!!!  bouquet Hug

# 96
Здравейте, момичета!
Много е хубава новата темичка - поздравления за майсторките!
Специални поздрави и най-сърдечни пожелания за всички, празнували през изминалите дни! Много късмет и добро настроение ви пожелавам!
Миналата седмица бях няколко дни в командировка и днес - хем много работа, хем ме гризе любопитството да прочета всичко, което сте писали... трудна задача Grinning
Добре дошли на новите момичета и лека и безпроблемна бременност!
Искам да ви кажа, че се зареждам с толкова много добро настроение докато ви чета - просто не мога да пропусна тези положителни емоции.
Да се похваля - миналата събота и неделя, а и тази - правих този крокодил http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0 - по рецепта от форума - получи се неочаквано добре за самата мен; само дето от вчерашния още ми миришат ръцете на лук. moresmile
Ако ми остане време, ще опитам да кача и моя снимка в албума.
Лека и успешна седмица пожелавам на всички ви! newsm51

# 97
Добре дошли на Биляна и Green Eyes! smile3525 Наистина е чудесно, че се увеличаваме!!! 

Момичета, следобед съм на ФМ и се надявам да разбера пола на бебчо!!!Много се вълнувам!   bigdance2
 А дори не знам какво искам да е Grinning

И като че ли това не е достатъчно вълнение ами утре си заминавам за БГ newsm44 newsm44 newsm44Ще си видя семейството, приятелите, и котето, и Пловдив и ще хоооодя на моренцееееееееее!!!!!!!!!!! newsm62
Вие ще ми липсвате, но се надявам да намеря време да отскачам до интернет клуба, за да съм в крак с новините Grinning

# 98
Да се похваля - миналата събота и неделя, а и тази - правих този крокодил http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=112929.0 - по рецепта от форума - получи се неочаквано добре за самата мен; само дето от вчерашния още ми миришат ръцете на лук. moresmile

Ехааа  Shocked Как го направи това?? Много готино изглежда... А пък аз от отчетните по градове видях и някакви снимки на торти, ръчно направени от една от мамите... Не мога да ви опиша как изглеждат... А пък това - от тесто..  #Crazy Е, мен ме убийте, ама абсурд да направя такова нещо - много трудно ми изглежда...

Хриси, честито ти пишлеWink

Радостчо, много хубаво, че ще се прибираш в БГ  Grinning  А за ФМ - е трябва да ти видят пола! Ха дано! Пиши после, че и на мен ми събуди любопитството!  Wink

# 99
Idimi, крокодилът изглежда много добре! Ако и твоят е такъв  smile3501
Бръм, добре дошла след отпуската!  Wink
Десисладка, надписах ти снимката.
Момичета, аз няма да гласувам, защото няма да мога да дойда до София  Sad
Лорини, гледах трелъра на филма. Изглежда интересен, то нали и Бърборанчето и Смайлинг Сиси писаха, че е хубав. Аз не знам кога ще мога да го гледам.
  welcome на Green eyes и на Биляна!  newsm18

# 100
Забравих да маркирам някои от имената  smile3555
Днес на работа колежките ми гледаха с игла за пола на бебето. Показа момче, ама аз се надявам тези бабини деветини да не са верни  Praynig, защото искам  babydust7

# 101
lorini, аз съм на ФМ при доц. Томова в сградата на бившето ГУСВ.
Колкото до термина - напиши го засега така, пък ако има някаква промяна ще сигнализирам. Проблемът при мен е, че се определя само по ехограф, тъй като се лекувах от ендометриоза и с инжекции ми беше спрян цикъла. И при колкото лекари ходих всички ми казват различен термин. Rolling Eyes  Утре съм на ЖК и ще питам моята докторка последно с какъв термин ме водят там.
Доника, драго ми е и тук да се "видим".  Wink

# 102
Статията, пусната от Невенчето е страхотна. Честно казано доста успокоително ми подейства и сега ще правя пманове как да се пазаря с моята лекарка да ми разреши активно раждане - или поне доколкото това е възможно да стане в България. Мисля че е невероятно да можеш да усещаш нещата нормално и да знаеш, че не е необходимо да боли, както показват по всички филми и прочие... Само не вярвам че ще ми дадат детето да лежи голичко върху мен след като се роди, ама ще видя до къде ще стигна с пазарлъка Simple Smile

# 103
  • София
За тези, които се чудят къде да раждат - http://www.marti-online.com/?p=news_par&id=62. Мисля да се запиша.

Доника, и на мен ми се ще да ида...но за дата- евентуално след средата на Октомври - гледам че имат обявени по 2 дати на месец newsm78.....Ако не си се навила за конкретен ден, през Септември, може да идем заедно Heart Eyes   Страхотна инициатива от страна на болницата!

Момичета, и аз съм качила 3 кг. за последният месец, но не се чувствам напълняла. Тази седмица влизам в 6-я месец, а корема ми е доста малък(  Peace трябва да кача и аз някоя снимка с тумбак)

За съжаление мн. бързо се уморявам...едни стълби да изкача и спирам за почивка.......А някой спомена за разходки от по 3-4 км  #Crazy #Crazy  - ако мина и 500-600 м. вече съм гроги, пък за повече - да не говорим.....С домашната работа е същото положението- горкият ми мъж- чисти, готви, простира...  пу, да ми е жив и здрав

# 104
Еййй то много рожденици, много нещо.
Честито на всички.  bdbaloniДа сте живи и здрави и зло да Ви забрави
А на булката ни - ГОРЧИВО и щастлив семеен живот. Хайде чакаме снимки.
И аз имах повод да почерпя на 31 август направихме 6 години щастлив семеен живот.

Аз забелязвам, че моя юнак става активен вска вечер в 22 часа до 22:30. Ама то е едно блъскане, ритане и въртене. А от два дни ме рита не на вън или на вътре  а надолу. Еййй ужа просто. Аз сигуно съм единствената бременна, на която й е неприятно да я рита ббето.  Embarassed Сега да го усетя да мърда ме успокоява, ама като започне постоянно без спирка ... лудите ме хващат. Даже се хванах, че започвам да му говоря все едно го гледам пред мен. по същия начин, по която говоря на дъщеря си  Rolling Eyes Супер странно ми стана, защото с Катрин не можах да се отпусна до последно да си заговоря на тумбака, а сега ми дойде отвътре.
Лорин, и аз скоро ще си имам спалня. На нашия ремонт му се вижда вече края. Много ми харесва как става.

Общи условия

Активация на акаунт