Януарската дружина гордо измина първата половина!

• 15 269
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За упражненията на перинеума днес четох в Моето бебе и аз, че се правели от 34-та седмица. Аз не съм правила, защото нали бях със секцио. Но и от други мами съм чувала, че било много ефикасен  метод.

# 76
Мацета, тука сме и ние! Няма как да наваксам, гледам че сте писали и писали. Но, в четвъртък ни гледаха на видеозон и казаха че ще си имаме мъж!!! Всичко е наред, и юнака е доста палав!
За упражненията, аз мисля да ги правя, когато му дойде времето защото искам пак нормално Wink

# 77
# 78
 newsm59 на Кали и Обержин!!!
Да сте много здрави и най- щастливите и засмяни бъдещи мами!!! baloni bdbaloni baloni

# 79
Добро утро, бъдещи майчета!
Приемате ли нови попълнения в редиците? Това ми е първа бременност. Полът за сега е неизвестен. На 10. 09. съм на ФМ и тогава ще имаме повече подробности, надявам се!
Пожелавам ви една много усмихната септемврийска седмица!  Hug

# 80
green eyes ДОБРЕ СИ ДОШЛА  Hug Hug Hug
разбира се, че приемаме нови попълнения...и то с голяма радост...колкото повече, толкова по-хубаво...
къде си на ФМ, защото и аз на 10.09 съм от 9:30ч. във Фемина...ще те добавя към първата страница...

# 81
Добро утро, лека седмица на всички работещи, без нерви!
Добре дошла Зелени Очи, безпроблемна бременност заедно. Hug
Целувки Heart Eyes

# 82
Момичета нещо не е наред с първата страница...няма ни ги датите...влезнах да добавя green eyes и нямаше дати...сега ще се опитам да ги оправя, но ако някой има някаква идея и затова ги няма да пише на януарския профил, докато не съм ги сменила....
green eyes по калкулатора ти сметнах термина за 28.01.2009г...ако е за друга дата пиши и  ще те преместим...

# 83
Здравейте, момичета!
Аз съм в 23 седмица, до сега само Ви четях, но днес реших да помоля някоя по-оправна Embarassed да ме впише в групата. Термина ми е на 6 януари, все още не знам пола на мъника, но тайничко се надявам да е момиченце... : Praynig Това ми е втора бременност- баткото е почти на 6 години. Ами... това е , предварително благодаря!

# 84
bilqna_dv   welcome и на теб... смело в новата тема...сега ще впиша и теб...от кой град си, понеже правим и списък и по градове...това вече е пожелание, ако решиш да споделиш...
оправих датите по мой вкус...а и така ми е най-лесно...

# 85
Добро утро тумбачета Hugдобре дошли на green eyes и на bilqna_dvлеко бременеене ви желая Hugа колкото до снимката  да моя е но не можах да я надпиша  Blushоставям това на вас Blushлек ден и много усмивки Heart Eyes

# 86
Добро утро!!!   bouquet

Първо -  nbirthday на Кали и Обержин (на патерички  Blush) newsm67 и на двете ви и здрави и палави бебоци Wink

welcome на новите момичета!!! Вече съм го казвала няколко пъти, ама пак ще го кажа - много ми е хубаво като се увеличаваме!!!  Hug  smile3501

Лорини, абе и аз бях видяла, че ни ги няма датите, ама реших, че ми е от нета нещо - че не може да зацепи като хората... Ама явно не е било така... Е - новите дати са също толкова хубави Simple Smile Мерси!  Hug

Момичетааа, дайте верно да направим нещо със срещата... ама как да я пусна тая анкета... То трябва май само в нова тема... Ами ще пусна, ама да се надяваме, че други мами няма да ни объркат резултатите... Та мисля да я пусна с въпроса - някой уийкенд или през седмицата предпочитаме... И трябва да определим крайна дата, след която вече да се преброят гласовете... Кво ще кажете да гласуваме до петък (вече е ясно, че няма да можем да се организираме за този уийкенд, ама поне за другия да успеем Wink )..

# 87
bilqna_dv   welcome и на теб... смело в новата тема...сега ще впиша и теб...от кой град си, понеже правим и списък и по градове...това вече е пожелание, ако решиш да споделиш...
оправих датите по мой вкус...а и така ми е най-лесно...
Благодаря!  bouquet
Аз съм от с. Дъбово, Старозагорско

# 88
Момичета, анкетата е тук

# 89
  • София
Sisi, в началото на другата тема е най-добре да се пусне анкетата...Аз като Данчето не съм фен на срещи през уикенда, но ако всички държите да е тогава...
Още в първите теми бях споменала, че е недостатък това, че парола и потребителск име за нашия профил са на първа страница. Така всеки, който пожелае може да ни се бърка в нещата. Поради тази причина и в септемврийския ни форум ги махнахме на албума и който ги искаше от мамите се разпространяваха на лични. Бяха ни изчезнали половината албуми. И без друго, който се занимава с правенето на темите ги знае...Предлагам да се махнат. А така като пишете от общия профил човек вече се обърка кой аджаба пише...
И така добре дошли на Грийн айс (не се ли "познаваме" Joy) и на Биляна.
Айде до после, че излизаме с "бате"

Общи условия

Активация на акаунт