Януарската дружина гордо измина първата половина!

• 15 269
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Доста четох за масажа за пиренеума и не съм почнала още, но поне доколкото прочетох това е важно да се прави активно последните два месеца.
Корал, ти с какво го правиш - чела съм за бадемово масло.

Емски, радвам се, че има поне още една като мен  Grinning, някак си по-леко става Simple Smile

Момичета, вчера си купих един страхотен джинсов бременен панталон от едно магазинче на Фритьоф Нансен. Имаше доста голям избор на панталони от различни материи и модели - дънкови, джинсови, ленени и такива като за работа. Цените са им от 47 до 55 лева. Може и да се сте го обсъждали този магазин, ама да кажа за всеки случай.

За сега приятна и мързелива неделна почивка, или поне аз мисля такава да си я направя  smile3503

# 61
Кали, newsm59 , да си жива и здрава, пухкаво и здраво вързопче през януари.  ylinfant
Обержин, и на теб  newsm59, здраве, щастие и любов.
Весел и безгрижен ден на всички.

# 62
  • София
Скъпи Кали и Обержин, да сте ни живи и здрави и януари с най-красивите бебчета през януари Simple Smile

# 63
Здравейте момичета!  bouquet

Първо да честитя рождените дни на Кали и Обержин. Момичета, да сте много здрави, щастливи и януари месец да се радвате на здрави и сладки бебчета!

Момичета, мисля че вчера това, което усетих определено е бебчето. Като леки потупвания, все едно ритничета, на едно и също място вчера вечерта и тази сутрин рано, слагахме си ръката с мъжа ми и то реагираше. Много е вълнуващо. Да ни е здравичко човечето, а аз нямам търпение да усещам още по - осезаемо.

Излезе ми резултата от БХС - 1:1917. Док. каза, че риска е нисък и всичко е нормално, дай Боже!

# 64
Ето ме и мен в новата тема. Започвам с поздравите  bouquet
Кали, Обержинnbirthday 
Киша, ЧРД на патерица   Gift Желая ви всички най-хубави неща на света, но най-вече хубави и здрави бебета през януари.
Стеларусева, поздравлениа за сватбата.Вярвам, че денят е бил незабравим.Пожелавам ти целия ти семеен живот да бъде като една красива вълшебна приказка.
Данинце, честито розово щъркелче.
Лили69 добре дошла при нас.
Вчера такъв апетит за сладко ме беше подгонил, че самичка си ометох цяла тарелка масленки.Мъжлето ми не можа да повярва Shocked, защото по принцип не обичам много сладко, ама...После още ми се ядеше затова си купих ябълки и грозде поне като е сладко да е и полезно.Иначе на последния преглед с килограмите бях +4, а сега не знам, защото нямам кантарче.
От няколко вечери насам все екшъни сънувам, или спасявам света, или преследвам някого, или мен ме преследват, ама не е лошо защото през нощта все едно съм на кино безплатно Laughing

# 65
Ех че много рожденници  Hug
Или мамата или таткото на бъдещето януарче е зодия Дева.
Предлагам заглавие за следващата тема: Размножителния сезон на Девите, резултат: Януари.
 Laughing Разбира се шегувам се.  bouquet

# 66
Честит Рожден Ден на Кали и Обержин да са ни живи здрави и много щастливи!
Подаръците след нова година  здравички,сладки и пухкави бебенца!!!

# 67
КАЛИ И ОБЕРЖИН nbirthday  party023  Gift TadaДа сте ми здрави и щастливи и когато сняг запръска здрави бебчета у дома да греят сърцата ви!Лено и аз така се почувствах!!! cheersна всички за двойните празници-супер мами supermama

# 68
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ДЕВИЧКИ  newsm51! щастливите мигове в живота ви да се увеличават всеки ден!
На мен асцендента ми е Дева, така че се чувствам съпричастна към празнуващите Simple Smile Даже днес доставям удоволствие на девата в мен като разчиствам шкафчетата и изхвърлям залежалите е ненужни вещи Grinning

При мен днес за първи път бебето нещо много се разшава и рита ли рита  newsm44. Даже и таткото успя да го усети за пръв път, защото до сега всеки път като ме пипнеше, и то спираше да шава. Аз все се притеснявам като се размърда, че нещо не му е удобно и гледам да се наместя уж по удобно, а околните ми се смеят Simple Smile Ама това е част от "лудостта" на бъдещите майки  newsm03

# 69
на  kali-m-g и  aubergine с пожелания за всичко найййййййййййййййййййййй  Hug Hug Hug

# 70
Честит рожден ден,, Кали и Обержин[/b]   bigdance2 Tada
Здраве и прекрасни бебчета през януари!  love001

# 71
Разгледах албумчето , видях снимките на emsski  newsm10
В папката с коремчетата има една нова ненадписана снимка. Десисладка, твоя ли е? Ако не можеш да я надпишеш пиши, ще я надпишем!

# 72
Хехе, Smiling_Sisi, аз закъснях малко за филма и нямах време да огледам всички, но и мен ми се стори, че всички бяха с коремчета. А аз бях сигурна, че ще се познаем, да ама не!
За това пък нали ще си организираме среща:о) Аз съм твърдо ЗА срещата, единственият проблем е, че този месец почти няма да имам почивни дни, но дано да успея! В петък съм на лекар и ще обсъдим болничния ми...Аз още се чудя дали да изляза болнични или отпуска...Доника ми обясни доста неща (благодаря за което!!!!).  Hug Hug
  bouquet Лека вечер на всички!    bouquet

# 73
Да,Лено,с бадемово масло става-така го правих първия път и наистина нямах разкъсвания при раждането.А става и упражняване чрез стягане на мускулите на перинеума с  5сек. задържане.Полезна работа.
честити празници на рожденничките-здаве и щастливо раждане newsm76

# 74

stelaruseva, честито!
Бъдете винаги заедно, обичайте се и постигнете всички си мечти.

Честито на всички рожденници, бъдете живи и здрави и много обичани винаги, живот и здраве януари един красив бебок да радва дните ви!

Последна редакция: нд, 31 авг 2008, 22:43 от mini_79

Общи условия

Активация на акаунт