Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за бебетата на мама Страйп?
Какви са последните новини за ражданията във форума?
Какви са размерите на бебето на Мария777?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за бебетата на мама Страйп?
-
Какви са последните новини за ражданията във форума?
Форумът е пълен с вълнуващи новини за раждания. Мама Мария777 роди момченце на име Йосиф с размери 4300,55 см. Също така, мама Вики86 и мама My Name също родиха и са поздравени за техните бебета. Освен това, мама MY NAME роди момиче на име Ива, а мама Strayp също има дъщеричка. Всички майките са поздравени за ражданията и им се пожелава бързо възстановяване.
-
Какви са размерите на бебето на Мария777?
-
Какви са последните новини за бебетата на мама Вики86 и мама My Name?
-
Какви са размерите на бебето на мама Страйп?

мама danip – очаква първото си дете
Втора градска болница /Пловдив/ нормално 

Добре, че настоях да ми вземат секрет, иначе не ми се мисли! Лошото е, че резултатите ще станат едва във вторник и дотогава ще си гризкам ноктетата от притеснение.... После ходих на запис на тоновете и бебинка май се е завъртяла с гръбчето към моя корем, защото акушерката много бързо и лесно й хвана сърдечния пулс! Дай Боже да е така!
Взеха ми 50лв и по живо по здраво!!!Изследванията ми са добре според доки макар,че някои стойности са съвсем лееееко завишени ама той каза,че няма никакъв проблем и съм здрава като бременна жена
!Мама беше с мен и чу датата на секциото а исках да я скрия от нея!!Много е притеснена милата и страшно изнервена!!!А аз се чувствам страшно гузна,че съм причината за нейните притеснения!Не искам да ме мисли!!Не искам никой да ме мисли,а нещата да дойдат и да минат без каквито и да е разговори на тази тема-сега ще има всеки ден да слушам едно и също!Колко е тревожна как ще се побърка!!Мъжо е казал и на свеки и тя малко нападателно ми заяви по телефона,че "трябва да си поговорим"Нямало значение защо е по-добре да е секцио,тя не била на това мнение!!Как можело така...
Офффф вече едвам издържам!!!А милото бебче ритка ли ритка доволно в коремчето!Единственото коеот ме радва е ч ему осигурих здравословна среда до сега!!Не сме имали с нея никакви проблеми и знам че ще е силно и здраво бебе