Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 583
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 840
Защо Бранимир ти звучи странно?!  newsm78 Не е по-странно от Бранислав, Борислав, Божидар и много други подобни, български и често срещани имена.
 Peace
Не знам... Различно ми е...

# 841
 Сигурно не си го срещала често.  Grinning Аз познавам трима с такова име и на различна възраст. Единият е малкият ми племенник.

# 842
  • Murcia, Spain/Ruse
По странно ми е Градимир newsm78

# 843
Братовчед ми има сериозното намерение да си кръсти детето "Пантелеймон" в случай,че е момче. От сега се опитвам да измисля някое по-кратко и мило обръщение за бъдещия си малък племенник. Надявам се, все пак да е момиче, за да му спестят поне подигравките в училище.

# 844
Маргола - комшийка на моите родители.

# 845
  • София
Братовчед ми има сериозното намерение да си кръсти детето "Пантелеймон" в случай,че е момче. От сега се опитвам да измисля някое по-кратко и мило обръщение за бъдещия си малък племенник.

ПАНТИ! hahaha

# 846
Преди много години гледах репортаж за едно момче с доста възрастни родители. Няма да забравя името на момчето - "Дроздстой"  Rolling Eyes

# 847
Преди много години гледах репортаж за едно момче с доста възрастни родители. Няма да забравя името на момчето - "Дроздстой"  Rolling Eyes

Joy Мда, вече го обсъждахме това име...

# 848
Лимбушка

(с ударението на "у")

# 849
Анн-Дафнина
Горичка
Звезделюб
(Ако се разровим в "български" именник, ще изкочат страшни бисери! Но тези имена аз лично съм срещала Grinning)

# 850
Лимбушка

(с ударението на "у")
Когато постъпих на работа имах колежка с подобно име - Ламбушка, колегите ми викат иди викни Ламбушка, пък аз се изложих ужасно, влизам и казвам - Може ли г-жа Ламбушка! Мислех че това и е фамилията Embarassed

# 851
Безистена!женско име Shocked - видях го на надгробен паметник

# 852
Братовчед ми има сериозното намерение да си кръсти детето "Пантелеймон" в случай,че е момче. От сега се опитвам да измисля някое по-кратко и мило обръщение за бъдещия си малък племенник. Надявам се, все пак да е момиче, за да му спестят поне подигравките в училище.

Моя съученичка си кръсти момиченцето Пантелеймона.

Милана-Велика - хем не е лошо, хем ми е странно  Wink

# 853
На майка ме счетоводителката се казва Грудка и за капак Гребенарова по мъж. Под какви вариации са я търсили по телефона клиенти направо съм падала от смях Гребенкова, Гребенчева и хиляди подобни. Колежката като я чуеше как вика по телефона Гребенарова като гребен и казваше, айде някой пак я прекръсти. Laughing

# 854
  • София /Абсурдистан
Братовчед ми има сериозното намерение да си кръсти детето "Пантелеймон" в случай,че е момче. От сега се опитвам да измисля някое по-кратко и мило обръщение за бъдещия си малък племенник.

ПАНТИ! hahaha
Аз за това име съм чувала друг кратък вариант - Пацо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт