Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 406
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 1 485
Баба Дамянца, от 3-тия етаж. Вай-вай.
За баба Дуца няма да коментирам. Какво ли е истинското име? Предполагам, че това е галено.

# 1 486
  • София
Имах учителка, която се казваше Наца - не е прякор или умалително, а официалното и име  Grinning

# 1 487
Приятелка на мама по паспорт носеше името Вулва. Наричаха я "Вили". Не съм я питала защо не си е сменила името и официално.

# 1 488
Приятелка на мама по паспорт носеше името Вулва. Наричаха я "Вили". Не съм я питала защо не си е сменила името и официално.
Shocked
Е това вече е гавра.

# 1 489
Баба ми се казваше Трендафила, а и викаха галено Туша - винаги ми е било смешно  Joy
Също смешни са понякога и съчетанията на чужди с български имена като Росарио Карамазова, кръстена на баба си Роси.
По този повод приятелят ми каза, че ако имаме момче ще го кръстим Арнолд - на бате Арни Шварценегер  Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 490
    hahahaТашинка
  hahaha   Ташка
     hahahaТашонка
 hahaha    Творимира
   Таисия
   Тайгина
   Талита
    Талия
   Талка

# 1 491
  • в моя свят
Баба ми се казваше Трендафила, а и викаха галено Туша - винаги ми е било смешно  Joy
Също смешни са понякога и съчетанията на чужди с български имена като Росарио Карамазова, кръстена на баба си Роси.
По този повод приятелят ми каза, че ако имаме момче ще го кръстим Арнолд - на бате Арни Шварценегер  Joy Joy Joy Joy Joy
Е вчера разбрах на една позната сина и се казва Арнолд-Шварценегер и след това презимето и фамилията. hahaha

# 1 492
Леле,наистина има доста странни имена...направо няма из4итане  Laughing
Едни познати си кръстиха детето Фреден  Rolling Eyes

# 1 493
Трънка,Вълка,Върбичка,Ташунко

# 1 494
на мен са ми много странни имената Косара и Грациела
имах една учителка, която се казваше Тоска  Laughing
знам едно детенце, което пък се казва Калиопа-Мария  и друго - Любниела ooooh!
братовчедка на моя позната се казва Метакса  #Crazy /а до преди да чуя за нея се чудих как може една колежка да кръсти кучето си Бейлис  Joy/

От къде си чувала за Любниела?????? newsm78

# 1 495
Скоро чух името Ламбрини

# 1 496
  • Варна
Току-що майка ми разказа история, която се е случила преди около 55-60 години. Водят бебе на попа да го кръщава, той пита как ще е името, родителите отговарят Виша. Попът в недоумение - Аз я виждам, ама как ще е името? newsm78
 Joy

# 1 497
  • UK
Познавам две момичета с името Вена, много грубо ми се вижда.

Сщо и една жена, която се казва Мата (космата  Joy), внучката и я кръстиха Матилда на нея....

# 1 498
Кинчо(до скоро не знаех,че се казва Карамфил Млекаров),а даже и Кинчо ми се струваше странно,но след като узнах цялото -вече го разбирам защо се представя така... ooooh!

# 1 499
Току-що майка ми разказа история, която се е случила преди около 55-60 години. Водят бебе на попа да го кръщава, той пита как ще е името, родителите отговарят Виша. Попът в недоумение - Аз я виждам, ама как ще е името? newsm78
 Joy
същото ама с Мина -питат как се казва момичето,те- Мина,да де това момиче дето мина как се казва и те пак Мина , и така до като се разберат  Joy

Общи условия

Активация на акаунт