Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 059
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Фахрадин Фахрадинов - актьор. Някой може ли да ми каже какъв е произхода на това име? Много е интересно.

Това от новия български сериал ли го видя.....май ми се мерна вчера нещо такова?

# 166
От там бил, да. В едно списание го видях. Любопитно ми е какъв е произходът на името.  Peace

# 167
Салфетка-така се казваше съученичката на една приятелка.

# 168
момичето ,с което раждахме заедно си кръсти детето Талиса (от талисманче)

# 169
момичето ,с което раждахме заедно си кръсти детето Талиса (от талисманче)
На мен ми харесва! Талиса - добре звучи.

# 170
  • някъде
Някой брои ли колко пъти тука е спомената горката Чайка Бележкова ooooh!

# 171
  • Испания и Стара Загора
Имахме една преподавателка в АУ- проф.Тройка Бабрикова

# 172
Имам позната Лада.
Много приятна дама на около 35-40 години.Не е родом от Варна,но живее тук!

# 173
  • София
Вчера ми говориха за някакъв ЕНЦИСЛАВ.....толкова ли не са могли да сложат и едното "В" отпред  ooooh!

# 174
Вчера ми говориха за някакъв ЕНЦИСЛАВ.....толкова ли не са могли да сложат и едното "В" отпред  ooooh!
е как да му сложат...нали дядо му Енчо ще се разсърди?! Joy Joy

# 175

Познавам човек с това име. Фамилията му също беше особенна, а двете заедно - комбинация трепач.

# 176
Децата на моя приятелка се казват Радемила и Ивац, и то с фамилия Немски! Grinning

# 177
  • Варна
Голям смях е със старите тел.указатели  Joy Joy Joy
Калушка, Гроника,Ивияна са ми странни.
Един познат разказваше , как като бил администратор по комунизма на Златните на рецепция се регистрирал чех с името Карел Путка. Колежката му стара мома все се оглеждала, за някой западняк . Та моя познат веднага й предложил чеха и си умирал от смях при мисълта как би се казвала тя след брака... Името на старата мома било -  Руса  Joy та ще стане Руса Путка

# 178
Ами Темелко, Петранка, Парденела Laughing Или пък Парапунов,Прихова, Нохиев, Чаталбашев Shocked Имше едно момиче, горкото, родителите му направо са го проклели като са го кръстили Любов Френска. И тя като Миннет. Всъщност самата дума е благозвучна, но значението...  Rolling Eyes Една моя бивша суъчничка беше с фамилия Немска, друга Свракова, после пък Камарашка, Ходулова, един пък беше Семковски и всички му казваха Семе. Една бивша учителка по английски пък се зовеше Милкана Бонева и естествено беше мис Бони, а не мис Милка Joy Една друга - Делинешева... Дядо й Делинеш ли е бил Crossing Arms След това идва ред и на Бикова, и един професор Петев...да беше Петьов - става, но Петев  newsm78

# 179
Ами Темелко, Петранка, Парденела Laughing Или пък Парапунов,Прихова, Нохиев, Чаталбашев Shocked Имше едно момиче, горкото, родителите му направо са го проклели като са го кръстили Любов Френска. И тя като Миннет. Всъщност самата дума е благозвучна, но значението...  Rolling Eyes Една моя бивша суъчничка беше с фамилия Немска, друга Свракова, после пък Камарашка, Ходулова, един пък беше Семковски и всички му казваха Семе. Една бивша учителка по английски пък се зовеше Милкана Бонева и естествено беше мис Бони, а не мис Милка Joy Една друга - Делинешева... Дядо й Делинеш ли е бил Crossing Arms След това идва ред и на Бикова, и един професор Петев...да беше Петьов - става, но Петев  newsm78
нека позная- учиш в 138!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт