Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 388
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 375
Куйо Куев- един от авторите на учебника ми по литература за 8-ми клас.
До колкото знам е доста добър литературовед.

# 376
Сетих се за един познат от детските ми години - Пейо Crazy

Друг - Силвестър Лолов. Въпросния за жалост не може да казва правилно Л, а казва уъ, получава се още по-странно...

# 377
Куйо Куев- един от авторите на учебника ми по литература за 8-ми клас.
В кой клас си?
Мурадина има една в нашето село. А баба ми Екатерина лека и пръст имаше приятелка Ефигения, но тя май беше гъркиня.

# 378
Ламбрини,Франческа-Пенка,Далия,Чона

# 379
Франческа- Пенка е трепач  Joy

# 380
работя в голяма компания и ежедневно срещам странни имена, фаворита ми сред тях е Мончо Писанкънчев #Crazyей така гледах личната карта ,но написаното там не се промени Joy

# 381
аз скоро говорих с една жена на име Карамфилка Попаркова и си мисля хората като кръщават децата си не мислят ли че идн ден това дете може да се срамува от името си вместо да се гордее че е уникално

# 382
  • София
Шумолитка
Душка-свекърва ми

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 13:23 от Mary65

# 383
  • Бургас
Балаза  smile3555 Joy hahaha

# 384
Най-странното име-Курвелия???Чудя се на майката с какво сърце е била като е дала това име на детето си???????

Прочетох за това име в ежедневник от миналата седмица.Пишеше,че майката е увещавана от сестрите в родилното да не записва така детето,но майката твърдо настоявала.Пишеше ,че и
при писането на акта за раждане,също е имало спор в общината,относно нейното желание!

# 385
  • София
Наскоро имах клиентка Вариклечкова

# 386
  • зад кестените
За  едни  Варикле4кови   зная  и  аз  пра  дядо  им  бил  голям  скъперник  и от  там  им  дошла  фамилията  знам  и  още една  история  за   една   друга   фамилия   Гущероблизов   ,  слу4ката   станала  на  полето  едно  гущер4е  паднало  в  пани4ката  с  мляко  на   ов4ар  той  невъзмотимо  си го  изпил  и облизал  гущер4ето  преди  да  го  изхвърли.Разказвали  са ми  4е  някакви  родители  искали  да си   кръстят  син4ето   Ренегат  .След  категори4нит  отказ  на  4иновни4ката  в   съвета   се  примерили  да   го   кръстят  Лоренцо.А  знаете  ли   4е  4есто  срещаното  у  нас  име  Стоянка   на   италянски   озна4ава  Уморена .От  4уждите имена  най   смешно  ми  е било Камила . 

# 387
  • зад кестените
Хайде аз първа тук.
За Гюлджан, да името е турско, но нямам и представа какво означава.
Маратончо- от Мария и Тончо. Joy
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Гюлдйан   озна4ава   душа  на  роза

# 388
  • Murcia, Spain/Ruse
Вчера по новините казаха за една мед.сестра дето някакви бомби4ки я уцелили Пеперудка Joy

# 389
  • зад кестените
Неправилно  съм  изписала  името  на  детето  на  моя   приятелка  Гюлджан  розова душа  .странни имена   за мен  са   Хрисим  и Карамфила . 

Общи условия

Активация на акаунт