Кое е най-странното име, което сте чували-8

• 101 408
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 360
Мажена

# 361
  • Поморие
Абе усетих аз ,че нещо не се получи както трябва /ама не е от недисциплинираност,ами чиста неграмотност му се вика на това  Simple Smile /. doh Заплес международен.Благодаря за корекцията.

# 362
  • York
Паунка ми е странно име.

# 363
Еми да то нежен и неженен е едно и също  Joy Joy Joy

Mr. Green Joy Верно си е Whistling

# 364
Най-странното име , което съм чувала е на дъщерята на едни косвени мои познати.Уж и двамата са интелигентни хора  - учители , а кръстиха вече около 5-годишната си дъщеря Саюнара , което на японски означавало " довиждане".
 Странно е и името на прабаба ми - Кирелина.
 А една моя съученичка се казваше Пролетина.
О,сетих се и за още едно странно име - на счетоводителката ни в службата - Живана.
В училището , където бях учителка до  октомври имаше доста деца със странни имена ... естествено от ромски произход - Давинчи и Исус.
Да не досаждам , ама в Английската гимназия във Варна моя приятелка през 90-те имаше съученик Девил с ударение на и.
Е... майка ми имаше една колежка Ставрулка / женски вариант на Ставри/.Оказа се , че това име е много разпространено из някои варненски села.На галено й казваха "Тули".
Леля ми е родена на Коледа и са я кръстили ... Хриска.
Драгия / с ударение на "и" / и Драгни.
Много разпространено име във Варненско е ...Кина.
Братът на дядо ми се казваше ...Пъньо.А един познат на майка ми - Йоско. Понеже вече няма кого да питам , ама съм склонна да мисля , че първият може да е бил Панайот , а вторият - Йосиф.
Една приятелка се казва Маруся.Много ми напомня на едно руско филмче от 80-сетте , където едно дете досадно пищеше" Искам да се возя на Маруся-я-я!".
А помните ли един министър , който се казваше Муравей?
Имам една позната , която отиде да живее в САЩ и се казваше Любляна.
А за тази Лада и аз щях да попитам дали е от Варна , защото познавам една жена , която вече е на 34  и е с такова име.
Ивита - момиченце в 5-ти клас.
Братана са кръщавали навремето момиче , което има само сестри , а родителите са желаели син.
Марулка се казваше хазяйката на мои познати на морето.
Странна ми е и модата момичета да се кръщават с мъжки имена - Кирила, Калояна ,Ангела, Явора и т.н.
Тотка - една съседка , Митрана - колежка и Стойна - момиче на 18 год.
Знам , че мога с редакция да ги напиша наведнъж , когато се сетя , ама понеже се сещам , докато чета другите и не ми се връща.Пък и какво като са поотделно...??? Сещам се за още едно име - Мильо / братов син на дядо ми/. А ... и една учителка по английски - Люсила.
Имах една колежка  , преподавателка по Руски език , която се казваше Волга.А сестрата на една моя съученичка се казваше Белина.Това име получи след Възродителния процес - от Белгин стана Белина. Познавам и много хора , "жертва" на историята- Сталин , Енгелс...Не одобрявам и името на племеницата ми - Надин.

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 14:08 от Tatti

# 365
на мен това Люсмила ми е много грозно ... Люсмила...Консуела... тъпооо,тъпоооо...нищо не става... последното е шега-без да засягам никой-лично мнение е

# 366
  • София
Тези имена ги копнах от подписа на една мама, която пише тук-във форума:

Александър Ави Марин,
Катрин Цанка Ирмис.

Определено ми се виждат странни, но пък на майката явно си и харесват.

И аз познавам една Лада, ама си е баш от София. Simple Smile

# 367
Скоро в предаването на Милен Цветков имаше гост с името- Курти Laughing
до момента се питам ,как ли го е наричала майка му на галено newsm78

# 368
Приятел на мъжа ми - Труфчо Труфчев

# 369
  • Costa Rica
Майка ми е имала състудент Курти Куртев от Куртово Конаре! А в групата и имало и още двама Куртевци, та им викали Трите Ку*а. Joy
Сигурно идва от старобългарското име Курт, което е означавало Вълк.

# 370
Най-странното име-Курвелия???Чудя се на майката с какво сърце е била като е дала това име на детето си???????

# 371
Подобно е Корнелия.Гавра му викам аз ooooh!

# 372
Точно така. И при нас има Куртови.
Интересно на немски Курт дали означава нещо, като име се среща.

# 373
Майка ми е имала състудент Курти Куртев от Куртово Конаре! А в групата и имало и още двама Куртевци, та им викали Трите Ку*а. Joy

hahaha

А за Курвелия не мога да повярвам, че някоя жена ще си кръститака детето #Crazy Корнелия да, имах такава съученичка. Ама другото ooooh!

# 374
  • UK
Курвелия малко на развален телефон ми бие. Иначе Корнелия е едно страхотно име, лично аз много го харесвам и не намирам нищо странно в него.

Общи условия

Активация на акаунт