® Португалия - тема № 8

• 29 555
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Ами аз няма кой знае какво да кажа,седмицата беше изморителна и много се радвам,4е свърши,4е да си по4ина малко.Дани продължава да напредва с говоренето,ве4е си казва името като го питаш,казва Дани,като го питаш на колко години ще стане тати казва 33,а той  ще стане на 3,но ве4е тотално отказва да каже,4е е още на 2г.Като дават футбол и вика "португал" Crazy,напредва бавно,но славно LaughingДани изкара един много странен отит,само с болки в ушето и лека хрема и нищо друго,слагахме му капки и 4ак след 3 дни го заведохме на ушен и беше ве4е отминало,но каза,4е ушите му са пълни с пясък(от 1м не е ходил на плаж) и,4е едната туби4ка е тръгнала ве4е да излиза .А ина4е тази седмица за първи път забеляза,4е мама няма пишка и като взе да я търси и да пита къде е,опитах се да му обясня разликата между мом4е и моми4е,ама май нищо не зацепи и накрая реши,4е и той е моми4е и си я скри между краката Да се похваля и с друго,4е най сетне разкарахме коли4ката,4е преди като тръгнехме нанякъде без нея или искаше непрекъснато на ръце или хукваше задължително в обратна на моята посока и се тръшкаше за световно ,но отскоро успяваме да вървим хванати за ръка в правилната посока доста време и съм много хепи Crazy И още нещо да се похваля за последно ,за последната година покрай вси4ки болести Дани беше порастнал само с 6см за по4ти една година,а сега за около месец дръпна с 6см,окъсяха му вси4ки панталони и ве4е е 97см Ами това е от нас доскоро  Hug

# 61
Дани Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце.

Тази сутрин Дани се събуди в настроение,закусва си,игра си и изведнъж като ревна и каза,4е го боли главата,пипам го топъл,38,2,сложих го да спи,да видим как ще се събуди  Rolling Eyes

# 62

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Дани  Hug

Зоуи дано Дани да се събъди здрав Praynig 4е то с това време променливо Thinking

При нас ни6то интересно ooooh!
Лек уикенд Hug

# 63
Честит рожден де,ДАНИ!!!!
Бъди здрава,усмихната и щастлива!
  bouquet
Зои,дано Дани бързо се оправи  Praynig
при нас нищо ново,днес бях дежурна,цял ден само едно раждане,толкова бавно се точеше времето,че мислех,че никога няма да стане 19:30 и да се прибера.Като се прибрах вкъщи такава лудницаме посрещна,Инес крещеше,скачаше,пееше, Naughtyхвърляше разни неща по мен ooooh!На въпроса ми какво става ми отговори,че са я хванали братята Laughing,посъветвах я бързо да япускат,чене съм в настроение... Stop
Светле,пиканята стана фантастична,изядохме всичко до последното зрънце   chef
Утре е празник и аз почивам,ще се отдам на мързел и удоволствия,въпреки,че от началото на месеца жената дето чистеше два пъти седмично я няма и вече е наложителна основна намеса  Cry
Успешна седмица на всички !!!! Hug

# 64
Дани,Честит рожден ден и от мен! Всички твои желания,са моите пожелания  bouquet

Поздрави и целувки на малкия Дани-леко да се размине ,да се оправя бързо!

При мен е малка лудница-затова и време не ми остава да пиша- моите моми са на етап реване за мама-само да се скрия зад вратата и се почва в хор ,със сълзи и сополи,сякаш на кранче ги държат и ги пускат при нужда #Cussing outНаправо съм скапана да ги мъкна двете едновременно от кошарите,на столовете,в хола ...обратно... Днес ходих в тоалетната на отворена врата,а те курдисани на столовете отпред-да ме виждат #Crazy
Инъче настроението ми е под морското равнище- сещате се защо- минавали ли сте през голяма криза с мъжете си?Мисля че е точно такъв момента,но още не мога да намеря ключа за палтката,зациклили сме и двамамта и само се караме за какво ли не...

Желая ви лека нощ на всички и лека работна седмица Hug

# 65
  • Стара Загора
Момичета, благодаря ви за поздравите! Страхотни сте!!!  Hug Hug Hug
  bouquet

# 66
Деси Hug обикновено след раждането на дете винаги се преминава в криза в отношенията,ние също минахме,когато Дани беше още бебе и само говоренето помогна,просто трябва да си поговорите много сериозно и да видите,откъде идват проблемите ви HugДано скоро да се оправите Hug
Дани като му дам нещо за смъкване на температурата и по4ва едно ска4ане и бягане,като навит на пружина е,и после като мине деиствието и ляга да мрънкя как го боли главата.Хубавото е,4е не е загубил апетит Praynig,съмняваме се,4е проблемът идва от ухото,понеже спрях да му капя капките,а пък мъжът ми 4ак днес се сети да ми каже,4е докторът е поръ4ал да ги продължим поне 10 дена ooooh!Кофтито в слу4ая е,4е още първите седмици ще трябва да отсъствам от работа Rolling Eyes

# 67
Честит рожден ден Дани с малко закъснение но от все сърце желая ти мноого здраве, късмет и любов, през следващата година с лекота да осъществиш всичко което си начертала   bouquet Hug

Малкия Дани бързо да оздравява, за да не притеснява мама
И аз още съм хремава, и на работата има болни, но то с това време, ту е студено, ту топло, вали  ooooh!
Деси, едва ли има някой който да не е минал през криза, аз се опитвам да я преодолявам с диалог, но когато и двамата сме се успокоили, но за това трябва да има желание от двете страни, успех  Hug
Меди, разсмя ме с твойта фурия  hahaha
При нас емоциите са около предстоящия РД. Всичко което искам да му купя го няма  ooooh!
Лека седмица на всички  Hug

# 68
Цитат
При нас емоциите са около предстоящия РД. Всичко което искам да му купя го няма

И какво иска6 4е го няма newsm78
Малеее тук ни удави от дъжд Mr. Green

# 69
  • В голямото море...Живот
 Hug Heart Eyes Hug
Доста време ме нямаше  Blush

Дани ЧРД (с малко закъснение)   bouquet

Деси не се коси,всички минават през такива периоди  Peace ПОГОВОРЕТЕ!

# 70
  • Стара Загора
Благодаря за пожеланията Hug   bouquet

# 71
Hug Heart Eyes Hug
Доста време ме нямаше  Blush

Дани ЧРД (с малко закъснение)   bouquet

Деси не се коси,всички минават през такива периоди  Peace ПОГОВОРЕТЕ!

Къде се изгуби?

# 72
  • В голямото море...Живот
Търсихме нова квартира,проблеми с нея  #Cussing out
И още ще има  #Cussing out #2gunfire

# 73
е дано да няма де Naughty
Успех Hug

# 74
Цитат
При нас емоциите са около предстоящия РД. Всичко което искам да му купя го няма

И какво иска6 4е го няма newsm78
Малеее тук ни удави от дъжд Mr. Green
Ами едното е моторче от тези акумолаторните с педал дето се сяда вътре, защото много се радва като види мотор, но още не съм видяла никъде. После исках да му взема обувки, но тук в Португалия само тези на Чико ми харесват, като качество и като подметка, но на Крис номера имаше само 1 чифт и модел които бяха грознички  Rolling Eyes Торта исках във формата на мечо Пух, с ярки цветове, а не просто с някаква русунка. Абе това да ни е проблема, но още имаме време да потърсим  Wink

Общи условия

Активация на акаунт