Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 566
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Привет и от нас!!! Hug

Сисе, добре дошла. Аз на врачки хем вярвам хем не, но няколко такива ми казаха едно и също - че ще имам две деца, първото от които момче. Е, както знаеш, никоя не е познала, така че... не се връзвай, въпреки че те разбирам. и на мен ако кажат нещо такова адски ще се притесня, затова отивайте на лекар, за да се разбере истината. Успех! Чакам да се обадиш за среща, много се затъжихме вече за Дани Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Isane, най-после да се появи някоя финна дама като нас, бях се притеснила, че сме най-кльощави, но и вий сте като нас, твоята педи какво каза за тези 300 гр??? Аз пробвах 1-2 пъти да дам АМ за дохранване, но Малвина само като го близне и така се мръщи, не иска да го кусне Cry Cry Cry Не мога да разбера млякото ли не й харесва, то е Nutrilon1. Доки каза да взема такова, ама уви...
Ох, да ви се оплача - болката в ходилата, за която ви бях писала преди сега става още по-силна, направо ходя като разкривена бабка и почвам да се притеснявам какво е това чудо. Много се съмнявам да се оправи с медецински подложки, както каза ортопеда, аз повечето време нали бося ходя в къщи - болката си я има, че някой път чак горе до ябълките ме болят. Онзи ден едва издържах в морската, много ми е странно това - ще осакатея на млади години... Cry Cry Cry
Що се отнася до въпросите, които коментирахте: След баня винаги мажа с мляко на A-derma, с нищо не овлажнявам въздуха. За раждането си спомням само с най-добри чувства, много често дните ми в болницата минават като на кинолента пред очите ми. Май имаше и други въпроси, ама като ги забравих newsm78 newsm78 newsm78 А, да, за мечтите: най-голямата ми е да можем скоро да си купим апартамент и да си имаме собствено жилище, нооо засега не виждам как ще стане с тези цени...

Честито зъбче на малката Ава и ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на празнуващите!?!  bouquet Heart Eyes
bouquet

# 16
Добър денннн   bouquet
Емма да пораснеш голяма браво на теб   bouquet
Сисе ooooh! аз гледам да се пазя от такива хора ,че каквато съм .....ей т'ва внушението е голяма работа  ooooh! аз съм малко збъркана на тая тема вярвам в най-различни чудеса  Rolling Eyes от извънземни до духове и тем подобни  Crazy Вие вярвате ли в тях ?
между другото Ася20 пак ви поздравява и  много и липсва форума дано скоро и разрешат да влиза  Praynig
Галиво къде си ,какво каза доки?
Анилинда все забравям да пиша онзи ден като прочетох поста ти за смс-а пак се развълнувах  Blush много сладки спомени
ВаняМ дано и при вас вече всичко е само спомен  Hug
Акварел приятелко дай 5 лева сега аз те разбрах идеално  Joy Mr. Green
дано не пропускам нещо и някои   bouquet
   п.с. Емма кични една анкета да е по-весело  Grinning избери темата ти  Peace нещо в твои стил

# 17
Пете душо  давам веднага-  петолевка ли искаш или във вид на Туборг  Mr. Green

Аз вярвам на 100% в извънземни, умерено (50 %) на духове, а и иначе съм си вярваща  Peace На магии и пророчества също съм склонна да вярвам , но много умерено , тъй като имах преди една позната, която пред мен ми доказа че има някаква сила и има такава дарба! Има нещо, не се знае какво е....но както казват в един любим филм- Иситната е някъде там  Mr. Green Laughing Аз за себе си съм си обянила някои неща! Simple Smile

Алоказия отиди при друг ортопед- воторото мнение никога не е излишно!

Ей тва активната гимнастика голямо чудо бе - за пръв път от близо 2 месеца Габи заспива сама докато си играе.  Peace

П.С- Дороти тия бижута са супер! #Crazy  bouquet

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 13:16 от Aquariel

# 18
Ето ме и мен за дневната си доза форум. Емма много готино оформление на темата (визия, както му казваме по български)! Особено е сладко момченцето-подарък от Бог. И като сме подхванали "духовната" тема, аз пък съм религиозна на 100%. Вярвам на абсолютно всяка думичка в Библията. И там пише, че врачките са тъмната сила, че вредят на хората и самите те вредят на себе си. За това не ходя Naughty!
Халиотис, искам да ти споделя за моя опит с подобни болежки при сина ми. Те са малко бабешки, но винаги са помагали, моята педиатърка ми ги е препоръчала и винаги сме предотвратявали "слизането" на секретите надолу! Едното е да сложиш на гърдичките му и гръбчето листи с накапан мед по тях. Важно е, обаче да ги пробиеш на няколко места и там където е сърцето отпред, да изрежеш единия лист. Това е добре да е през нощта, а за през деня мажа с йод във формата на решетка по гърдичиките и гърба, с клечка за уши. Ако искаш пробвай или по-добре изчакай за съвет от твоето доки.
Малко се улях, дано да има ентусиасти, обичащи дългите четива.

# 19
Аз също не съм ходила на врачки (майка ми е ходила и и са  гледали и за мен  Rolling Eyes), но пък и Библята не съм чела  Embarassed макар че съм вярваща, все се каня да си купя една от близката църквичка ама все забравям  Embarassed Embarassed Embarassed

теоилео това за меда и аз съм го изпробвала, ама директно се мажеш с мед и слагаш отгоре кърпи или нещо подобно да не попие по дрехите много и след няколко часа има ефект...само че е много лепкаво  Mr. Green

# 20
Здравейте, публикувах ви една анкетка, която е малко.....хм, глуповата бих казала!!! Ама някои от отговорите са използваеми, тъй че който има желание може да се включи   bouquet

# 21
моля за помощ софийските мами.Имаме много сериозен проблем и направо ще се побъркам.Вчера правих гимнастика на Стефи и забелязах,че едното и краченце е по-късичко със около 1,5смлТрагнахме по доктори и правихме снимка на тазобедрена става и всичко е добре и казаха че проблема е в едната бедрена става,която всъщност изостава във развитието си и така доколкото се интересувах ако продължава да изоскава чак след 4 годинка може да започнат да се правят операции за удължаване на крачетолНо мами представяте ли си как ще проходи,просто ще се побъркамлЦялата треперя и немота да се успокоя.Просто от вчера животът ни се срина и само се моля на господ да ни помогне.Та исках да попитам софиянки за детски ортопед,защото ние записахме час при доктор Алексиев от Горна Баня

# 22
Хоп-цоп и аз в новата темичка! Емма,  newsm51 smile3525 newsm51

Тази сутрин спахме до 10.00 часа, Лидия си игра по едно време, мрънка, само дадох една цица и двете заспахме отново, бях супер изморена, не можех да отлепя! Сутрешна разходка нямахме. Сега набърках едно картофено пюре с кърма и чакам диването да се буди и да се цапаме smile3508 smile3508
В тоя ред на мисли аз гласувах, че захраних, ама май сме съвсем в началото още! Нямаме едно изядено бурканче, ама го мъча горкото с лъжичка  newsm47
Вече си открихме палците на краката, много е смешна, понеже дърпа си крачетата, а яде ръчичката, с която ги дърпа Laughing Laughing

Сега ред по ред:
Честито на Мусито, честито на всички бебоци празнуващи месечинки! Hands Clap Hands Clap baloni baloni Hands Clap newsm81 babydust7 Tada
Дороти, аз хич не съм по шапките Embarassed Embarassed
Халиотис, да се оправяте бързо! Praynig Praynig
Исане, защо така? Дано да ти няма нищо !! Praynig Praynig
Пфу, тука нали вече е есен tantrum, та почнахме да купуваме есенни дрешки. То пък изведнъж някакси всичко ни умаля! ooooh!
Аквариел,мойто свеки така вика да махнем нощното хранене - пък тя има впредвид това в 24.00, пък ние ядем и в 3-4! Mr. Green Mr. Green
Алоказия, какво стана с пъпчето на Малвина? Наистина относно ходилата, посети и друг доктор за всеки случай Peace
Елена Драганова, миличка Confused Попитай и в този подфорум - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0
За вярванията, и аз съм 100% сигурна, че не сме сами в тая огромна Вселена! Не е възможно просто! Дали са хуманоподобни като нас, или са друг вид - има някъде нещо в тоя Всемир! Това го вярвам аз!
За религията - ох, че широка тема! Аз съм вярваща хем в Господ, хем в нещо като съдба, карма... Не знам всъщност Господ ли е, какво е, но има някаква сила, която се стреми да създава равновесие в света, нещо което "гледа", не знам, то и на мен не ми е много ясно Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 23
Елена Драганова, добре че си го забелязала навреме! Аз мисля, че в чужбина може и да се оперира по-рано (без да претендирам за някаква компетентност или опит). Мога да си представя колко ужасно се чувстваш, дано да са объркали диагнозата и да е по-леко!
Ценителче все се каня да ти кажа, че много са ти сладки двете момченца (аз малко ги присъдих на Алокация, ама тя добре, че не се разсърди много). То на мен ми е простено, де 32 години са това, не е шега работата.
Аз пък още не съм захранила, така ми е удобно да кърмя, че чак нямам желание!

# 24
elena draganova влез тук       http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29506.0
иначе аз лично не зная къде да те посъветвам да идеш  Confused ужасно е дръж се мила дано попаднете на свестен лекар  Praynig

teoileo  Laughing хиляди благодарности   bouquet   Embarassed  Joy твоите също са невероятни  Hug (момченцето ти може ли да плува и на колко е годинки ) ? извинявай ,че питам  Rolling Eyes Embarassed
Исане ще видиш ,че изследванията ще бъдат наред  Peace

# 25
Елена Драганова мога да ти дам телефоните на трима много добри доктори и ортопеди,единият от който е този от часът на мама ,личен познат ми е,на негов много добър приятел детски ортопед в Горна баня  и на Докора от военна болница ако искаш ми пиши на лични.

# 26
  • Popovo
Хоп и аз в новата тема. Ема, хиляди благодарности   bouquet
Мусито, честита годишнина

Сисе, ти си толкова оптимистичен човек, не вярвай на глупости  Peace
На врачки не ходя, а че има нещо или някой горе вярвам.

Честито зъбче на Ава

# 27
  • Варна
Елена Драганова, добре че си го забелязала навреме! Аз мисля, че в чужбина може и да се оперира по-рано (без да претендирам за някаква компетентност или опит). Мога да си представя колко ужасно се чувстваш, дано да са объркали диагнозата и да е по-леко!
Ценителче все се каня да ти кажа, че много са ти сладки двете момченца (аз малко ги присъдих на Алокация, ама тя добре, че не се разсърди много). То на мен ми е простено, де 32 години са това, не е шега работата.
Аз пък още не съм захранила, така ми е удобно да кърмя, че чак нямам желание!

Не се притеснявай, въобще не съм се разсърдила!

Елена Драганова, много съжелявам, дано всичко се окаже не толкова тревожно и детенце да се оправи. Аз не съм от София, но на мъжът ми сестра му е там и е лекар, мога да я питам ако тези, които ти предлага Дидимора не те устройват. Стискам палци  Praynig Praynig Praynig

# 28
  • Русе
Здравейте  Hug !!!

Сисе аз май писах,но май да не си ме разбрала.Тези бънджи  гащи нямат определено място за закачане.На снимката,която пуснах се вижда ,че отгоре е само ластика.Вие трябва да си решите къде ще го слагате и да си сложите 1 или 2 (зависи от височината на мястото ) кукички,на които да го закачате.Дано този път ме разбереш Simple Smile ,че и аз обяснявам едно  ooooh! ...

elena draganova   моля се да не е нещо сериозно и бързо да се оправите  Praynig  Praynig  Praynig

Мусито честита ви годишнина и още многооооо по толкоз   bouquet

# 29
Привет мами  Hug

Аз май няма да се включа по всички обсъждани теми, защото толкова пъти сядах и четях, че вече забравих какво щях да пиша. Май ще трябва да си водя записки  Embarassed

Честито на всички, които имат и имаха повод за празнуване.

Не мога да пропусна да честитя и първото зъбче на Ава, в чест на което е и заглавието на новата ни темичка.

Емма, страхотно си се справила   bouquet

elena draganova, аз не мога да ти помогна с координати на ортопеди, но стискам палци да не е нещо сериозно, и да се разминете с операцията.

По темата за вярването, и аз вярвам, че не сме единствените във Вселената, вярвам в Бог, вярвам в духове, вярвам и че опрделени хора наистина могат да притежават определние умения, то излезе че във всичко вярвам. Но не съм ходила на гледачки, а и не смятам да ходя, може би сачо ще заведа Дари да и леят коршум ако това се брои. Сисее, не им се впрягай толкова, а ако искате да сте по-спокойни нека мъжа ти си направи някои профилактични прегледи и ще видите че всичко е наред.

Извинявам се ако съм пропуснала някой и нещо, не винаги успявам да пиша, но пък редовно си ви чета.
Целувкииии  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт