Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 568
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Сисее мерси,че попита  bouquet Ами да с крака ми е болна тема-уж всичко е наред,но аз все си внушавам , че е по-слаб от другия и че е по-къс,че не съвпадат гънките и ей такива! От друга страна ортопедът каза ,че всичко е наред,но като я заведем на 6 месеца ще се разбере! Силно се надявам детенцето ми да е добре Praynig

# 46
Барби ,умишлено досега не съм ти писала нищо-просто защото знам,че всичко,каквото се каже в такъв момент умъчнява! Мила Михаела искрено се моля да си силна и да се държиш! Акварел е права,че такова нещо не се преживява! Лилибон беше написала,че най-голямата трагедия е ,че можем да понесем всичко! но също така каза,че когато нещо се огнема,после се връща също толкова хубаво нещо! newsm17  bouquet

# 47
Привет, момичета!
Набързо минавам, за да се запиша и да следя темата.
На Ава - честито зъбче!
Ще пиша повече тия дни.   bouquet

# 48
reiana вярвам, че всичко при вас е наред не се притеснявай Peace
Сисее стискам палци всичко утре с Дани да протече добре Hug
Vanyivan и на Марти / баткото/ му беше запушен канала на едното оченце и с масажи се оправи даже вече забравих на кое око беше Embarassed
Елена Драганова и аз се моля всичко да се оправи Hug
Честито зъбче на Ава и ние май скоро ще имаме зъбче днес го видях, че прозира под венеца, но все още не е избило LaughingМного съм щастлива
Относно хомеопатията и аз се бях увлякла преди 2 год, но след като док/ които всъщност е брат или съпруг на Хаджиева от Варна/ спомогна Марти да влезе в болница не съм стъпила при него.Иначе принципа на лечение на хомеопатията ми звучи логично. Стига док да не се чуди как да изкара 20 лв
Надявам се скоро всички момичета, на които Господ им взе малките слънца да се отчетат при нас със здрави и красиви бебенца Praynig

# 49
Сисе, ама как съм се изразила по-горе с хиляди обяснения и накрая нищо  ooooh! Просто исках да кажа, че в живота ни се случват нещата, за които се настриом и очакваме. Ако мислим позитивно, ни се случват хубави неща  Hug

# 50
Елена Драганова надявам се всичко да е наред. Стискам ви палци и чакам с нетърпение новини от теб и то в хубава посока. Дано всичко да се оправи!

Момичета ето и отчет от нас: тежим 7,790.

Днес ни биха третия Пентаксим, но вечерта вдигна температура 38,1

Сега няма, дано така да е и през цялата нощ.

Иначе съм много объркана от изказването на моята лекарка днес.
Т.к. таткото е ИМАЛ алергия преди 7 години /сега вече няма,казва че се е излекува и му вярвам, защото не се е появявала / сега трябвало да давам на малкия Хипоалергенно мляко, защото имало опасност да има и той наследствена алергия. Добре съгласна съм до тук, НО защо тази същата лекарка нищо не ми каза за каката, която си пие и до ден днешен Аптамил и нищо и няма, а сега изведнъж и хрумва, че малчо трябва да е на хипоалергично мляко. Еее... не съм съгласна. Каза ми, че и защото преди 20 дни беше се разболял /от каката, летния вирус/ тогава бил получил СПАЗМИ, както тя ги нарича и това било предпоставка за поява на алергия. Ама какви спазми бе човек, той си кашляше и тя дори го чу и ми обясни, че е малък и неможел хубаво да се изкашля, но никаки спазми не ми спомена сега.
О стана малко объркан моя пост, извинявам се, но съм много объркана, ядосана и още незнам каква...

Но да поясня, че тази същата педиатърка е и наше джи пи на цялото семейство, и сега се сети за алергията на мъжа ми, а за каката нищо не се сети да ми каже да и давам хипоалергенно АМ.

Да спомена, че пием малчо става въпрос Фризолак, каката пие Аптамил.

Моля за мненията ви!!!

# 51
Пете душо  давам веднага-  петолевка ли искаш или във вид на Туборг  Mr. Green

П.С- Дороти тия бижута са супер! #Crazy  bouquet
Акварелче, дай мейл,ще ти пратя ценовата им листа и промоциите им Wink
[/size]

Vanyivan и за вас се моля да се отпушат каналчетата.Като ти четох последния пост се сетих за още един страхотен филм,който много ме разтърси и ме убеди че всичко е възможно и зависи от нас самите да постигаме чудеса,горещо ви го препоръчвам-"Тайната"
Нани, от къде да го дръпна тоя филм ?

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 01:31 от Doroty_d

# 52
Momicheta kachih malko snimki na Milena c aprilcheta prez avgust,che ne bqh kachvala otdavna! Priqtna vecher  bouquet  bouquet

# 53
хахаха пу съм първа днес
 Хайдеее кафето е сервирано
Чакам Дороти да избере парчето че тя го умее по добре Simple Smile
 Като сме заговорили за фими снощи гледахме новият филм на Емил Кустурица-"обещай ми" ей голям майтап,как му ги ражда главата такива филми само.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 07:32 от didimora

# 54
  • София
Добро утро мацки Simple Smile

pepa_ilkova моето лично мнение е да си продъжаваш със същото млако както досега, след като за 4 месеца не е имало проблем. Не виждам защо трябва да го сменяш само заради предполагаема вероятност за появата на алергия, според мен хипоалергенни млека се дават на деца с алергии. Моето педи по този въпрос ме направи луда от както се е родил на всяко ходене при нея ми се говори как трябвало да пие хипоалергенно мляко, защото Е БЯЛ, А БЕЛИТЕ ДЕЦА ПРАВЕЛИ АЛЕРГИИ!!! Аз несъм му сменила млякото досега, това за мен не е причина да го сменя, особенно като се има предвид че и в моя и в на мъжа ми рода никога не е имало алергии, независимо към какво.

# 55
  • в илюзия
айде благодарско за кафето

Тази сутрин съм така раннобудна не заради дъщеря си , т е при баба , ще ходя до София.   car003

vanyivan ще се оправи всичко , прави му масажа на оченцето и всичко ще е Peace
Елена Драганова дано да е добре всичко пиши после.
За анкетата - захраних.
Да ви покажа вчера моята дъщеря какво прави около 1 час при баба си

Голям смях беше ,  не и идва на ум да скача , но пъ и е добре вътре.

# 56
Да бе забравих да отговоря  ooooh! Пепа това с лекарката е "сетила се мара от каличина бара" Щом досега няма алергии още повече и двете ти деца надали вече ще има промяна някаква.
 Абе имаше ли някоя мама дето беше от Слатина  или Гео милев имам ходене до там пък и няколко свободни часа тази сутрин.Ето ми телефона за всеки случай :0885 790 590

# 57
Айде първата песен за деня от мен http://vbox7.com/play:5441f3d3 , мале обожавам го тоз чичо!!!
  Ех дано днес имаме само добри новини от всички-Елена Драганова, sisee, а с ВаняМ и нейната щерка какво стана? Извинявам се ако съм забравила някой......а hiksita къде изостана?
  Моя син снощи ме утрепа  направо, събужда се през час  Close  Twisted Evil  #2gunfire  #Crazy и така цяяяяяялата нощ! Какво му стана на това дете не знам....
 А за хомеопатите....наистина класическия хомеопат е "истинския" ако може така да се нарече. И наш'то педи не е от тях, ама по-добре боаронска хомеопатия пред класически хапчета и антибиотици  Peace.

# 58
  • София
Добро утро  Hug

Ние се оправяме вече, детето има желание да се храни и вече похапва по малко. Успокоих се за нея...Сега имам други грижи, но те не са свързани с децата и не са от здравословно естество, така че изобщо не ги броя Wink
Вчера влязох във форума за да се отчета и като прочетох поста на Елена Драганова ...толкова кофти ми стана....1. защото мога да си представя паниката, която изпитва в момента и 2. защото никак не мога да й помогна Sad Не мога и да я успокоя с думи, защото за първи път чувам такова нещо... Но поста на Реяна звучи оптимистично!

И като казах "Реяна"...Реяна, престани да си съсипваш живота с лоши мисли - било й по-слабо, по-късо и т.н. крачето...нали ти казват, че й няма нищо ?! Ако продължаваш така, ще полудееш като мен, момиче  hahaha От какво ли не "разболях" дъщеря ми през последната седмица...а то се оказа херп-ангина (с прости думи "херпес").

Сисе и Vanyivan, наистина за всяка майка биха звучали притеснително тези манипулации, но повярвайте - това са съвсем рутинни неща и всичко ще мине и ще замине  Peace

За хомеопатията аз мнение нямам ...наисина чувала съм за няколко случая, в които заради лечение с хомеопатия се е стигнало до влошаване на състоянието на болния, но... нищо не мога да кажа. Нашата педи/GP не е хомеопат-ка, но и аз като че ли вярвам повече на химията (фармацевтиката) newsm78

Иначе на врачки, сънища и хороскопи НЕ вярвам Peace Смятам, че сбъдването на такива прогнози и предзнаменувания е по скоро плод на случайността, както и на психическото състояние на човека... Човек сънува това, което подсъзнателно го вълнува....а не обратното  Peace

Мале, като гледам дечицата ви какви са скокливи, подвижни, гъвкави  Shocked ...наш Косьо само се върти като кебапче и маха с ръце и крака. Харесва му да стои на крачета, ама те малко трудничко го държат. Килограмите му пречат ...

Да взема да млъкна вече, а ...Хайде лек ден  Peace

Всъшност искам да ви похваля голямата си дъщеря... Минала седмица 3 дни съвсем сама гледа Косьо и болната си сестра почти по цял ден, защото аз точно тогава трябваше да ходя на работа...И да ви кажа - справя се по-добре от мен...

# 59
Добро утро и от нас!Голямо четене падна тия дни,но вече успях да ви изчета.Много болнички имаме,нека бързо се оправят Praynig Praynig
Doroty_d благодаря за пожеланията,той си ме слуша ,от това повече няма накъде Laughing Wink
Didimora благодаря за кафенцето.
Толкова много неща исках да пиша по "зачекнатите" теми,ама пусти мозък.
За праха аз също ползвам Сано,но по погрешка веднъж бях изпрало с нашия прах/Ариел/ и дрехите на малкия,облякох ги но никаква реакция не ми направи.Така,че съм решила като свърши тоя пакет вече да си го пера с Ариел,саното наистина не ми изпира петната от сокчето.
За чистенето тъкмо си мислех,че аз съм най-мързелива и туткава щом не успявам да свърша всичко.Ама явно не съм само аз.Направо ви се чудя как успявате, аз въобще нямам никакво време да седна пред компютъра да ви "поприказвам" с вас.Затова набързо ви изчитам да съм в течение  Wink и обратно към задълженията.
Наш Иван-калпазан все още не се е обърнал,голям мързел излезе.Ама да ми е жив и здрав,устата му не млъква Grinning
Сетих се,за мазането вече не го мажа.Установих,че милия затова се е потял като вол.От няколко дни нямаме проблем с потта,макар че е много топло.Започнах да го къпя с отвара от орехови листа заради рахита,кожата му става идеално гладка и мекичка.
Ох,спирам,че май се поувлякох.То като не пиша,че като почна няма спиране.
Честито на всички,които имаха поводи да черпят и на днешните такива.Много здраве желая на всички,че по-важно от това няма

Общи условия

Активация на акаунт