Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 569
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Ехо здравейте!
Емма много сме трогнати от заглавието Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Връщам се да почета и снимка ще ви пусна Wink

# 61
Ей, много пишете бе хора, пак не мога да ви изчета ooooh!
Алокация за кг доки каза, че е добре, ама тя и бебка изглежда добре, просто е много активна, на едно място не седи, вече иска да сяда, но доки каза, че е рано. Като я хвана за ръчичките свива краката и се вдига до седнало положение. Стои на цяло ходило и скача. И хаби много енергия според мен. Абе няма да са ни дебели момите, я! Нали са морски мадами Wink
А за болката в ходилата, пиеш ли някакви витамини и желязо? Аз пия желязо и бирена мая и май понамаля.
Момичета, да ви кажа усещам как силите ми се връщат. Вече не се измарям толкова бързо, не ми се спи наобяд с беба. Вие как сте?
За мечтите моята е да имаме една къщичка с двор и децата ми (3 или 4) да си играят там и ние с таткото да си ги гледкаме. Само здраве да има! Praynig
Ние ще правим кръщене на Кристея на Кръстовден. Ще публикувам снимки.
Сисе аз знам, че си положителен човек и не се връзвай на такива неща. Аз по принцип не вярвах на такива неща, докато не ми направиха магия. Ходихме на една сватба, много екзотична: булката украинка, младоженецът ром. Та цялата му рода беше там естествено. Бях си купила нова блузка от Търново (сватбата беше в Еленския балкан) и я оставих в багажника на колата. Преспахме там и на другия ден акто се прибрахме във Варна вадя багажа и викам я да си изпера блузката, и да я облека на работа. Вадя я торбичката,  а тя ЗАВЪРЗАНА НА ВЪЗЕЛ. Казвам ви цялата омотана и стегната здраво. Аз викам на дъщеря ми защо си ми завързала блузата, а тя ми вика аз дори не съм я виждала. Направо изтръпнах цялата. Мъжът ми отиде и я изхвърли. После се свързахме с един екстрасенс и той каза, че наистина е било магия да ми се завърже живота и да отида в църква да взема светена вода и да напръскам дома. Казвам ви бях потресена, че някой може по този начин да посегателства в живота ми. Ужасно е! Още не мога да си обясня как са стигнали до блузата, при положение, че колата беше заключена, а тя не е вадена от багажника. Ох, много дълго стана, извинете!
Айде ще се гласим, че ще ходим на плаж Stop

# 62
  • София
Ох аз пак нещо се притесних....................Ради ме се вижда топъл от вчера вечерта и е с темп. 37,3-4, и незнам дали да се притеснявам Confused Дали може да са зъбките, те наистина много го тормозят неможе и да спи спокойно от тях, но пак апетита не си у губил в последната седмица. Ако нещо е настинал би трябвало и да му намалее апетита нали?  И въобще незнам дали това да го смятам за температура Sad А нали и няма кой да питам, нашата педка събота и неделя не си вдигна телефона и направо незнам какво да правя Sad Дайте ми някакъв съвет, моля ви  Confused

Ваня радвам се че вече сте добре  Hug

# 63
  • Варна
Здравейтееееее Hug Аз да се  похваля- току-що Мики опита първото си домашно приготвено картофено пюренце Mr. Green Многго и хареса, облизваше се и се ядосваше като махнах лъжичката и дадох шишето Twisted Evil
Ваня-чудесно е, че вече сте добре HugМакси още кашля,но определено и той се подобрява, че ме изплаши с този пристъп, даже татко му спа снощи в неговата стая на земята Rolling Eyes

# 64
Здравейте !!!   Аз няма да питам като Сиси дали съм липсвала на някой.

Влизам само , за да прочета дали на Ваням дечицата са по-добре и се успокоих ,като прочетох , че се оправят.
Ваням  Hug Hug

Елена Драганова , дано да се оправят нещата по-бързо и безболезнено отколкото очакваш.

барби ( Михаела ) дано Господ те дари по-бързо с нова бременност и да гушкаш здраво детенце !!!

Нямам никакво настроение да пиша , защото моето диване ме побърква. Не мога да спя , не мога да ям , в положение като пред припадане съм постоянно ( явно пак ми е паднала кръвната захар). Но няма да се оплаквам вече , че имате доста по-сериозни грижи от моите.

# 65
Ваня м мерси за успокоението! HugВерно ще лудна накрая #Crazy
 Доли къде я мериш newsm78 Ако е в дупето или в устата се вадят 5 десети Peace

# 66
Дороти - aquariel@abv.bg -  Hug Hug Hug  bouquet

Голди къде изчезна  newsm78

Хиксито май е на почивка Peace

Ваня радвам се че сте по-добре  Hug

Дидиморче мерси за кафенцето- аз моето сега го пия  ooooh!

Доли 37-37.4 не е притеснителна температура според мен  Hug Да го нацелуваш този малък сладкиш  Heart Eyes То и аз ако я премеря сега на Габи сигурно е над 37 щото ми се вижда топличка, ама не много, абе щом е весело детето, спинка, и яде няма какво да се притесняваш !  Hug

Аз пък да ви кажа от както съм родила съм мерила температурата на Габи само 3 пъти  Embarassed Embarassed Embarassed Първият път да видя аджаба дали бачка тва електронно чудо- термометъра, и после 2 пъти на втория Пентаксим че малко се кривеше цял ден тогава  Peace

Тъй като решихме с ВАско да ходим във Велинград, видяхме по интернет че там максималната темпераатура тази седмица е 17 градуса  #Crazy , решихме следобед да ходим до Джъмбо да купим на малката малко по-топли дрешки, че нищо ама нищо не и става вече  Crazy

Габи ей сега яде, повърна малко и заспа в любимата си поза по корем, баща и също спи в абсолютно същата поза - в момента Laughing :  Mr. Green

Емма мерси за песничката много е готина  Hug

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 12:11 от Aquariel

# 67
Мерси на всички за пожеланията към Ава - много сте мили Hug Hug Hug Най-смешното е, че мисля че и второто зъбче е на път, ама да видим... Joy

# 68
Аз днес ходих в един частен очен център, прегледаха на Боби очето и ми казаха, че каналчето е запушено и ще трябва да се прави сондаж  Sick Манипулацията се прави под упойка  Sick Показаха ми как да му правя масажче, но май нямало да помогне. На 10.09.2008 сме пак на преглед, да видим дали се повлиява от масажите, ако не - ужас  Sick Докторката ме успокои и каза, че няма опасност за очето и бебето се упоява с райски газ, Боже, какво ще правя, дано да мине  Praynig Ще ходя и на друг доктор, който ми препоръча мама Иване, за което и благодаря сърдечно, дано нещо друго да измислят, че да не се мъчи детето  Praynig
Къде ходихте на преглед? Абсолютно същите неща ни казват и на нас за очето на Ава. Операцията е сравнително стандартна, но и на мен хич не ми допада Cry Аз вярвам, че с редовни и правилни масажи ще се справим до 6-ия месец и няма да се налага дренаж Praynig Praynig

Да оздравяват всички бързо Naughty Аз твърдо вярвам, че ако много се тревожиш и мислиш негативно лошото те застига. Затова гледам да мисля по-оптимистично и да не се тормозя с лоши мисли (не че винаги става ама се старая) Grinning Ето например досега нито веднъж не съм мерила темп на Ава Wink

Аз съм фен на Класическата хомеопатия. Откакто родих само с хомеопатия гледам да си лекувам доскмфортите Peace

елена драганова, искрено се надявам да минат нещата около крачето много по-гладко и безболезнено отколкото си представяш  Praynig Praynig Praynig

барби, прегръщам те Hug

# 69
Леле досега се борихме с един карфиол и най-накрая го изядохме! В тази връзка-аз гласувах,че съм захранила!
 И да ви се похваля-на 7-ми заминавам за Хърватска и Черна гора-Дубровник и Будванската ривиера! Нямам търпение вече! Ох мерих си един стар бански-стана ми ,ама мен ме е срам-макар,че от 100 вече съм 75 килограма Embarassed

# 70
Привет и от нас! Hug

pepa_ilkova, от твоя пост да разбирам ли, че Аптамил не е хипоалергенно? newsm78 Защото аз взех един Аптамил, който е HA1, демек хипоалергенен за възраст 1? Моля ви да ми обясните , че тия АМ не ги разбирам хич?

Исане, настръхнах докато изчета историята ти! Shocked Няма ли разумно обяснение за възела, не мога да повярвам, че се правят магии и тем подобни неща! ooooh! ooooh! ooooh!

Миленая, почивай си доколкото можеш! Има ли на кой да оставяш Косьо за малко?
Аз искам още деца, ама като чета на мамите с две колко им е трудно, леле настръхват ми косите #Crazy

# 71
Reiana, браво за екскурзията. Сигурна съм, че страхотно ще си прекарате, В Хърватска е много красиво, аз не съм отсядала, но съм минавала от там с кола - еееееееееееех, голяма красота, чистота и ред. Къщички като от мечтите ни  Peace

Халиотис, ВаняМ - радвам се че децата са по-добре. Няма по-голяма тревога от това детето ти да е болно, добре че се оправят вече  Hug

Верчо, ходихме в център Визус в Княжево. Много доволна останах от отношението, дано да помогнат докторите без операция да стане  Praynig

Исане, какви са тия хора бе  Sick Ужас, не мога да разбера как може да желаеш злото на някого  без причина  Sick Но в едно съм сигурна - В ТОЗИ СВЯТ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ  Peace

Доли, мама Ласси беше обяснила веднъж, че температурата на децата може да варира до около 37 и нещо, ако те са по-активни, ако е доста топло и разни други неща, които вече не помня. Ако ти се трувв, че Ради е жизнен и се чувства добре няма причина само заради температурата да се тревожиш на този етап, стига разбира се да не се вдигне още  Peace

Хайде чао от мен, че чистене ме чака  Sad

# 72
  • In someone's dreams
ЛУРДЕС, изобщо не е толкова страшно с две деца. Всичко зависи от нагласата ти. Те децата не могат да те нервират толкова, колкото странични неща.
Сигурно и при milenag е така. Кураж milenag и не се връзвай толкова на странични дразнители. Косето е сладурко, не може той да те ядосва толкова много  Hug

# 73
Здравейте!
Ние се върнахме!Отидохме в болницата още сутринта,попълвах куп документи,кръв му взимаха на Дани,чакахме доста да се освободи лекаря и да го вкарат в операционна!Упоили са го с райски газ и за няма и 5 мин. ми го върнаха.....ревящ и гладен!Имаше мъничко кръв в устата,но щом засука спря Peace Добре е сега....плези си се,спокоен е !
Ваня М хубаво,че се оправило момичето ти и и браво на голямата кака за помоща!Ти захрани ли го Косьо или с Ам се е хранил докато си била на работа?
Доли не му е вискока Т  Peace защо се притесняваш толкова?Още един въпрос- защо му мериш постоянно температурата newsm78 аз нямам този навик!Досега само 1-2 пъти съм я мерила и то след ваксина Peace
milenag последно време не пишеш,а като го сториш по постовете ти лични ,че си ободена на някой!
Цитат
Аз няма да питам като Сиси дали съм липсвала на някой.
а защо да не попиташ?
Цитат
Но няма да се оплаквам вече , че имате доста по-сериозни грижи от моите.
ако имаш някакви проблеми /със съпруга ти или децата/ защо не ги споделиш?Ще ти олекне!Твоите грижи са и наши грижи....нали сме семейство Peace

# 74
Добър ден!!!  bouquet
Ние сме в Етрополе и минавам да почерпя за именния ден на голямото ми момченце !!!

Честит имен ден и на Алекс на Галиво ,Санди на Съни 22 и Александровците на Ритка и Деви !!! Дано не пропускам някои  Embarassed Да са ви живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Исане настръхна ми косата докато четох и аз не мога да повярвам кои нормален човек би мислил злото на друго човешко същество  ooooh!  #2gunfire Close
Сисе радвам се всичко е минало и е вече зад гърба ви  Hug целувки за дупето на Дани   bouquet
ох забравих какво щях да пиша друго ще се запиша пак по-късно  Embarassed
целувки за всички мами и бебоци   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт