Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 573
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
teoileo l, педи дойде до в къщи , прегледа го и се оказа, че е направил пристъп....астматичен ли ,бронхиален ли... Sad Изписа му лекарство Prednisolon.Ох, сега спи детенце и сякаш се успокои......толкова ми е криво ,че нямам думи. Обаче, обадих се на Кремена Хаджиева, хомеопат, след като приключим приема по схема, отиваме при нея да се запишем и мисля да опитаме така. Вече много мои близки и приятели от години се лекуват при нея....в тази връзка да питам-Какво мислите за ХОМЕОПАТИЯТА?
ЛУРДЕС  bouquet
Елена Драганова-вярвам, че всичко ще е  Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 16:11 от Haliotis

# 31
Ох, да ви се оплача - болката в ходилата, за която ви бях писала преди сега става още по-силна, направо ходя като разкривена бабка и почвам да се притеснявам какво е това чудо. Много се съмнявам да се оправи с медецински подложки, както каза ортопеда, аз повечето време нали бося ходя в къщи - болката си я има, че някой път чак горе до ябълките ме болят. Онзи ден едва издържах в морската, много ми е странно това - ще осакатея на млади години... Cry Cry Cry
Ще се оправиш с мед. стелки  и най вече като отслабнеш! И аз имам тоя проблем. Боли ме едното ходило, свода, чак не мога да стъпя от болки сутрин и колената ... абе като баба съм. Много ми помагат ортопедичните обувки , или стелки! И предната бременност/ раждане пак бях така , като си свалих кг. ми мина всичко!

Аз да ви се оплача- болни сме  Sad Кака Маги, а покрай нея и Ива... хреми, кашляне.. гадост. Лошото е че съвпадна с ваксината / вчера/ !

# 32
Haliotis, ти друг път ходила ли си при Кремена Хаджиева и ако да-какви са ти впечтленията? Аз само добри неща съм чувала за нея. Тя май си премести кабинета до Ботевата градинка (май така се казва  Embarassed?) Имаш ли нейни координати и как става посещението при нея? С часове ли работи и с какво работно време? Уф че много въпроси станаха.....sorry

# 33
Elelena Draganova, отивай отново на лекар мила, трябва да потърсите и друго мнение, милото дете  Praynig Дано всичко мине без операция  Praynig  С теб сме и пиши непремнно какво са ти казали, след прегледите  Hug

Аз днес ходих в един частен очен център, прегледаха на Боби очето и ми казаха, че каналчето е запушено и ще трябва да се прави сондаж  Sick Манипулацията се прави под упойка  Sick Показаха ми как да му правя масажче, но май нямало да помогне. На 10.09.2008 сме пак на преглед, да видим дали се повлиява от масажите, ако не - ужас  Sick Докторката ме успокои и каза, че няма опасност за очето и бебето се упоява с райски газ, Боже, какво ще правя, дано да мине  Praynig Ще ходя и на друг доктор, който ми препоръча мама Иване, за което и благодаря сърдечно, дано нещо друго да измислят, че да не се мъчи детето  Praynig

# 34
  • Варна
Haliotis, ти друг път ходила ли си при Кремена Хаджиева и ако да-какви са ти впечтленията? Аз само добри неща съм чувала за нея. Тя май си премести кабинета до Ботевата градинка (май така се казва  Embarassed?) Имаш ли нейни координати и как става посещението при нея? С часове ли работи и с какво работно време? Уф че много въпроси станаха.....sorry

Емма, не съм ходила още, това ще е първия път, но сестра ми лекува малкия при нея, както и много други мои приятели и познати...едните от които от 6 години не са пили нищо друго освен хомеопатични Peace Надявам се и ние да се повлияем  да си помагаме по този начин Simple Smile
А пък за координатите, да -до Ботевата градинка се намира сега, обаждаш се и си записваш час Peace А Номера и е: 0888221888 Peace

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 18:11 от Haliotis

# 35
Елена моля се да е нещо което може да се израсте или да се оправи с масажи или терапия без операция  PraynigДръж ни в течение  Hug

Със свито сърце ви пиша - ДНЕС СТАНИСЛАВЧО ТРЯБВААШЕ ДА НАВЪРШИ 4 МЕСЕЦА! МИЛИЧКО ДЕТЕНЦЕ ПОЧИВАЙ В МИР ДУШИЧКЕ МАЛКА И НЕВИННА!!!ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ПОМНИМ!  smile3518
http://vbox7.com/play:7a0f0add

Сега говоря с Михаелка, много я боли и е черно в душичката и много и липсва детенцето и .Надява се скоро да е пак бременна и да си има едно здраво бебче. Няма сили да пише тук, за което я разбираме.  Sad Такава мъка не се преживява момичета, просто се налага да свикнеш да живееш с нея Cry

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 19:39 от Aquariel

# 36
Елена Драганова как го установи newsm78 Аз знам,че е опасно ако разликата е 3 сантиметра! Иначе на всеки човек едини крак е по-къс от другия! Иначе имам информация,тай като в Павлово се запознах с една мама,чието детенце има такъв проблем! Детенцето беше на годинка и 2 месеца и ако те успокоява-детенцето си беше проходило и това не му пречеше! Иначе майката ми каза,че всичко това се коригира чрез операция след 3 годишна възраст! Успех и кураж!  bouquet
 Иначе и ние имаме проблеми с крачето и ти препоръчвам горещо д-р Филипов,който работи в Горна баня и в 20 поликлиника newsm51
 Бог да прости невинната душичка Станиславчо Praynig

# 37
  • Стара Загора
Благодаря много на всички за пожеланията Heart Eyes

Елена Драганова, дано се оправи детенце и не е толкова страшно положението Praynig

Ние днес си стояхме цял ден вкъщи и вече ще лудна, малката ме побърка-цял ден мрънка и се кисели. Може и да е реакция от ваксината сега като се замисля  newsm78 Обаче определено навън ни е по-добре, и на нея и на мен, така че утре в ранни зори хващаме пътя.

Станиславчо Praynig

# 38
Елена Драганова потърсете второ,трето мнение!Дано наистина се окаже нещо не толкова сериозно  и да не се налагат операции и т.н Praynig
Vanyivan тази манипулация ми се струва доста гадна....и сигурно е такава ConfusedДобре де не може ли да продължиш с масажчетата не до 10.09 ами повечко време..може пък да помогнат Thinking
Haliotis нашата педиатърка е хомеопат!
reiana нали на Миленка й беше пукната коста при раждането...заздравя ли хубаво?

Утре сутринта сме на лекар с Дани...ще го водя в Детското отделение на Окръжна заради езика!Малко ми е притеснвно,въпреки,че няма нищо страшно..все пак ми е  ConfusedДа минава и заминава и това и дано не е много крив утре....и да него боли!

Много ми е мъчно за Станиславчо и за Михаела Cry
Вярвам в съдбата и нейната трагедия е доказателство,че каквото ти е писано ще стане!Дано поне от тук нататък живота да не й поднася толкова мъка и болка!Дано един ден и тя да чуе думата :Мамо!

# 39
  • Варна

Това е хубаво, но има разлика между Класически хомеопат и Педиатър-хомеопат, които са от Школата на Боарон(мисля беше newsm78)Това обаче не значи, че оспорвам компетенцията и Simple Smile И нашата педиатърка е също хомеопат, но не класически Peace

# 40

Това е хубаво, но има разлика между Класически хомеопат и Педиатър-хомеопат, които са от Школата на Боарон(мисля беше newsm78)Това обаче не значи, че оспорвам компетенцията и Simple Smile И нашата педиатърка е също хомеопат, но не класически Peace

Аз въобще не съм запозната с хомеопатията...да наистина нашата май е от френската школа ли  newsm78 понеже нещата,които ни е изписвала досега на мен и на Дани са на Boiron  Peace
Хал хабер си нямам за разликата между класически и друг вид хомеопат Whistling
Аз нашата много си я харесвам междо другото....на едно мнение сме за всичко /засега поне/ разбираме се,харесва ми как се държи с детето,как си води консултациите,това,че ми е откликвала на въпроси свързани с моето здраве или това на мъжа ми /въпреки,че не е длъжна/ Доста често я притеснявам по телефона Blush ама тя не ми се сърди Wink казвала ми го е!
Ех,че хубаво се разприказвах....айде последно Т.Илиева наистина от край време ми е направило впечатление,че ти не споделяш разни неща,само четеш или поздравяваш за рожденни дни и т.н. Защо така???

# 41
Вени Б, да се оправяте и вие бързо Praynig
Ванииван, да не е защото са частници, затова да искат да правят такива процедури! На мен тук един зъболекар, на който ходих като бях бременна, искаше да ми вади и двата мъдреца!!! tantrum #Sniper И то в 5 -и месец, че можело ЕВЕнтуално да бъде проблем. Имам предвид да не е излишно, пък да има и други начини, да не се мъчи детенце Praynig Rolling Eyes Обезателно и при друг доктор идете Peace

Аквариел, и аз се сещам за Михаела... И за другите мами... Много ми е мъчно... Да почиват в мир малките душици! Praynig Praynig Praynig Cry Cry

# 42
момичета благодаря на всички за подкрелата.Записала съм имената и телефони на докторите ,които ми препоръчвате и в понеделник като се върнем от софия ще пиша. newsm17 newsm17 newsm17

# 43
Елена Драганова, непременно пиши, дано всичко е ок  Praynig

Сиси, и аз си помислих че може заради пари да искат да отпушват канала на Боби, като почна да ни обясява докторката, но накрая не ни взе такса за прегледа, въпреки че сме без направление и е частна болница  Rolling Eyes  Rolling Eyes Просто цялата клиника беше в отпуска, тя била там по-случайност, когато отиде мъжа ми да запише час (понеже на телефона никой не отговаряше) и докторката му казала, че ако отидем до 30 минути ще ни прегледа. Ние отидохме, но понеже закъсняхме, жената вече заключваше и се върна заради нас да ни прегледа. накрая не искаше парите  newsm78 Аз  разбира се, ще потърся и друго мнение, но все пак  ако беше заради парите, поне една двайсетачка, щеше да гушне   newsm78

А за твоя мъж Сиси и врачката искам да те окуража и  с моето мнение. Според мен, човек сам си чертае пътя в живота и пред всеки от нас винаги има безброй много вероятни съдби, така че не се шашкай, дори и твоята врачка да има някаква дарба, тя ти е казала нещо, което може да се случи, но е малко вероятно, защото им още хиляди и милиони развръзки (ако не си гледала "Ефекта на пеперудата",ти го препоръчвам"). не се притеснявай , а вярвай в доброто  Laughing Аз лично много вярвам в Божествената сила на доборто, за доказателство, всичко, което силно желая се сбъдва, колкото и невероято и далечно да изглежда  Hug Надявам, се скоро да забравиш тези врели - некипели  Hug

Забравих да добавя: Липсата ти във форума, наистина се усещаше  Hug

# 44
  • Добрич
Ей,за съжаление е тъжен тази вечер форума.

Елена Драганова моля се всичко да се оправи Praynig

Сисее,дано всичко мине леко и безпроблемно Hug

Vanyivan и за вас се моля да се отпушат каналчетата.Като ти четох последния пост се сетих за още един страхотен филм,който много ме разтърси и ме убеди че всичко е възможно и зависи от нас самите да постигаме чудеса,горещо ви го препоръчвам-"Тайната"

Вени Б ,да оздравявате всички подред Peace

Барби прегръщам те и се моля скоро да се отчетеш при нас с прекрасна новина Hug Hug Hug

Дано не съм пропуснала нещо,ако е така е неволно.

Общи условия

Активация на акаунт