Първо зъбче има вече АПРИЛското ни буболече!!!

• 11 584
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Ами аз си лягам към 23:00 часа ама заспивам към полунощ!!!
Ай, да си ги мерим, искате ли:
моят е ето толкова:
=====================================================
Между другото много се извинявам, че така лигавя темата - не съм пияна - просто ми е много фриййййййй
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
  • София
Хелоу Simple Smile

Стефинка наздраве и аз съм на бира, че съвсем са ми избили бушоните Simple Smile
Милена, я се стегни в кръста както казва Ася20, не че и аз не съм изтрещяла тотално ама опитай се наистина както и другите са ти казали да намираш отдушник тук във форума, да се отпускаш и да си оправяш настроението с нас Simple Smile Много съм луда ейййй много ми е нервно и мразя целия свят и всичко и всички ме дразнят  #Cussing out
Сисе много се радвам, че при вас всичко днес е минало добре  Hug Аз нямам навика да му меря температурата редовно, просто снощи и тази сутрин като го гушках и ми се сториха много горещи ръчичките и челото му и затова реших да я премеря, ама нали съм луда и се шашкам постоянно Simple Smile
Много ви благодаря на всички, много ме успокоихте   bouquet  Heart Eyes Аз я меря под мишншцата попринцип Simple Smile
За под 400 лв помаг да препоръчам стола на Чико с три положения на гръбчето има го и в Джъмбото за 160 лв е, иначе ние взехме имитация на този на Чико, незнам чие производство е, но е абсолютно същия, разликата е че нашия не е с непромокаемо покритие, а такова което се сваля и пере и нашия няма багажник за играчки отдолу и само за 70 лв Simple Smile  Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ   bouquet ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ   bouquet

Айде до после ще ви пиша още ама Ради е много крив и реве Sad

# 92
Цвети а откъде го купихте това столче newsm78 Супер оферта ми изглежда

# 93
Ние още сме кърмаче ама стол си имаме иначе Grinning подарък ни е  Wink на Чиполино-Гранд комфорт..цената е около 150 лв с 3 положения на гърба,багажник отдолу и 2 табли и още какво беше  newsm78 абе хубаво е!
Мамка му толкова магазини обиколих никъде не намерих бънджи гащи  Crossing Arms нашите каси на вратрите не стават за тези другите,затова търся като на Съни Rolling Eyes
Стеф тотално си изпращяла Crazy к'во да си мерим???Аз бира не пия и не мога да те стигна на чашки... Mr. Green
helenblondy веднага отговарям на един от въпросите ти Wink
Цитат
1) Откъде ги вземате тези скачащите и колко струват горе-долу
днес видях за 50 и за 90 лв бънджита..горе долу така вървят Peace

Честит имен ден на имениците днес и по специално на нашите бебоци носещо това хубаво име Александър,Александра  bouquet Да са ни живи и здрави!
Мен днес може да ме огрее и да ходим на диско  261uu

# 94
Момичета, има интересна анкета тук - на английски език е. Гласувайте Simple Smile
Анкета-изследване на майчината умора и сън - темата във форума - в първият пост е линка

Стефи, мен няма да ми стигна редовете пък... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сисее, да денсиш и за мен newsm68

# 95
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=43_44&products_id=2357
Момичета това столче ми хареса много,ама е скъпо Cry

# 96
  • София
От кварталното гаражно Simple Smile магазинче го взехме, но марка немога да ти кажа, защото и аз не я знам Simple Smile Съвсем случай, бях се отчаяла че няма да намеря нищо по-евтино и с кумата влезнахме да тъси тя подарък на едно бебче и там го видах и веднага го взех
Иначе столчетона Сисе също е много добро Peace

Ох сега вече мога да си допиша - Ради  заспа Simple Smile
Какво става напоследък, преди нямаше никакви проблеми можеше и сам да си играе с часове и да си заспива сам, а тука в последно време е направо нямам думи  #Crazy Ако няма някой до него нон-стоп мрънкане, рев, чак се захласва. На всичкото отхоре вече няколко пъти се случва като сме навън такъв рев му удря че се дере направо и на моменти въздух неможе да си поеме и се носим на ръце и бутам  количката Sad Предполагам, че е от зъбите защото нищо друго му няма....
И да ви се оплача още нещо, след седмица заминаваме в Златоград при на мъжа ми роднините, а така не ми се ходииииииииииииииииииииииии, просто нямам сили да изтърпя на всички съветите и даването на акъл и незнам още какво, а да не говорим какво лигавене и гнявене ще падне на Ради, но този път съм решила, че няма да позволя, то ми писна егаси, а и детето се превъзбужда и после рев! Пък и нали не си го давам на никой, това пък е друг проблем, сбъркана съм нещо, от както се е родил съм се отделяла от него два пъти за два изпита и това е и просто май съм пристрастена към него и незнам, той е още бебе ама аз ако не се оправя ще му навредя Sad

Пфуууу оплаках ви се Simple Smile Извинявайте за дългия пост и благодаря на тези които ще го прочетат Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 21:49 от doly_dog

# 97
Мерси Hug Явно трябва да си обикалям #Crazy Важно ми е да има степени на облегалката и степени на повдигане Peace

# 98

Права си, че всичко е въпрос на мобилизация. Просто има хора и хора... Аз примерно ако имам 1 свободен час през деня, по-скоро ще мързелувам, а като стане 10 вечерта и се сещам да разтребвам ooooh! После защо си лягам в 1 часа всеки ден! Rolling Eyes Я, да питам Mr. Green
Вие в колко часа си лягате вечер??? newsm78
[/img]
Ооооо ЛУРДЕС същата работа съмммммммм, защо мислиш повечето ми псотове са след 1 часа вечерта.... Hug Rolling Eyes Лягам си към 2  newsm78

Дидиморка и ние днес бяхме до Джъмбо ама нещо не ни харесаха дрешките, то вярно писва т'ва розовото, аз вече даже и синичко и купувам (любим цвят ми е) и се е случвало да и говорят в мъжки род  Mr. Green Та отидохме после до ПИгис и там купихме малко зимни бодита, че нали ще ходим на планина Peace Ама вярно че на Илиенци имаше бг дрешки, как не се сетихме бе, аз от там съм купувала докато бях бременна!  doh

Доли и МИленая и аз съм супер нервна в последно време, и ми е супер криво и всички ме дразнят и си го изкарвам на Васко и се караме чат пат, после ни минава и така.....но си мисля че това е нормално!Не е лесно да си майка че и по-трудно ще става  #Crazy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И МЕСЕЧИНКИ!

Стефинка НАЗДРАВЕ....аз викам дай да го премерим на тоя батко, те нашите са ясни (простете ме но до сега съм чистила и мила чинийй и вече полудях , не ми трябва бира честно, просто нещо свежо  Joy   bouquet)

[/b]

# 99
  • София
Той нашия няма степени за повдигане само на облегалката. Ето го на Чико модела:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 8/products_id/170

И аз си лягам по никое време към 1-2 и после доста често се случва да не мога да заспя и се въртя до 3 че и до по-късно Sad  Tired

# 100
за мен лягането е голям проблем.Не стига че страдам от безсъние ами така съм си обърнала часовника че...... ShockedЛягам към 4 или 5 сутринта и ставам в 1 на обяд.Бебка и тя с мен.Заспива към 1 през нощта и се събужда в 1 на обяд на другия ден.

# 101
  • Варна
Много пишете, не съм прочела всичко докрай, но бързам да отговоря преди да съм забравила

за хомеопатията Нашата педиатърка Радославова е КЛАСИЧЕСКИ хомеопат. Лекарствата са на Boiron, просто защото за малките разреждания (до 30CH) те са водещите производители. Може да познаете дали един хомеопат е класически или не по това дали изписва само едно или няколко лекарства за едно заболяване. Класическите изписват едно, в изкл.редки случаи две, докато тези, от френската школа изписват по няколко - общо взето за всеки симптом отделно лекарство. Така например, ако имате вирус класическия хомеопат ще ви изпише само едно лекарство, което отговаря на цялостната картина на заболяването, докато този от френската школа ще изпише едно за хремата, едно за температурата, едно за кашлицата, едно за болките в мускулите и т.н.
Освен това френските хомеопати комбинират и хомеопатични лекарства с такива от традиционната медицина.

Haliotis дъщеря ми беше със започваща астма (направи два спастични бронхита за два месеца), но благодарение на хомеопатията и нашата докторка се оправи и сега няма и помен от това. При Хаджиева съм я водила, когато нашата лекарка беше в отпуск и останахме доволни, а и от други места чувам хубави отзиви за нея.

Сега отивам да дочета....

# 102
Цвети мерси! Хубаво е и това столче Peace
 ох аэ по-рано от 2 не си лягам #Crazy

# 103
Привет момичета  Hug

ВаняМ, радвам се че малката Деси е по-добре.

sisee, голям герой е Дани.

didimora
, аз от Джъмбо съм взимала на Дари бодита само от тези за момченцата, за тях има голямо разнообразие от цветове, дори и червено. И на Дари розовите дрешки са само подарени. И много често я мислят за момче, първо че количката е тъмносиня и с цветя, и второ че я обличам във всички цветове. Тази седмица се смях на Рейчъл от Приятели, че беше сложила на бебето розова панделка, защото всички я мислеха за момче. И накрая някой се изцепи: Защо сте му сложили розова панделака на това момченце?  Joy

Лурдес
, аз си лягам между 23 и 24ч. Понякога ми се иска и по-рано да си легна, но ако заспи Дари до към 22ч, после вечеряме, докато си взема душ и то си минава времето.

veni-b
, бързо да оздравявате.

Какво става напоследък, преди нямаше никакви проблеми можеше и сам да си играе с часове и да си заспива сам, а тука в последно време е направо нямам думи  #Crazy Ако няма някой до него нон-стоп мрънкане, рев, чак се захласва. На всичкото отхоре вече няколко пъти се случва като сме навън такъв рев му удря че се дере направо и на моменти въздух неможе да си поеме и се носим на ръце и бутам  количката Sad Предполагам, че е от зъбите защото нищо друго му няма....

doly_dog
, това все едно аз съм го писала. Не знам какво му стана на това дете  newsm78 Но не е такава по принцип, но последните 2 седмици направо ни побърка.

Честито на именниците днес. Да са живи и здрави!

Хайде лека нощ от мен   bouquet

П.С. Забравих да си похваля детето, днес за първи път изяде цяло пюре от 125 гр. (броколи). Но после си посука и малко млекце  Laughing

# 104
Bibobibo za brokolite n hipp li govori6? Za6toto az mnogo iskam da i dam,ama na nego pi6e 5 mesec ,a nie tukmo ginavur6ihme,ta zatova se 4udq? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт