Отговори
# 195
Здравейте! За срещата да попитам мястото е детски кът, но къде се намира той?  newsm78 А остана да уточним и датата? newsm12 Давайте идеи, но мисля, че събота и неделя са най-подходящи. newsm53 Тоничка, лек изпит и от мен .  newsm10 sisil76, успех в кормуването  newsm01и дано се засечем по пътищата и аз почвам от другата седмица, но при този инструктор, при който ти писах.   car003 Поздрави, Меги   baloni

# 196
  • под шипковия храст
я кажете за тези базари благотворителни.newsm78..нещо пове4е, 4е аз имам доста дрешки, които няма да ми трябват, а ме е жал да ги хвърля, искам да ги дам в дом на децата, които наистина имат нужда, но ми бяха казали, 4е не искали дрешки, а искали храни и аз се отказах, та.....кажете нещо за това къде мога да дам дрешките на Стела които ве4е са умалели?благодаря ви предварително за инфото
моите контакти са с бебешкия дом, намира се до руската гимназия. там дрешки не отказват! все пак има около 80 горканчовци там...  Rolling Eyes виж, в Надежда и в Златаров май не искат, там са по-големи. та ако нещата ти са за хлапета до 3-4години, в ДМСГД-то ще ги вземат.
Тоничка, от пролетта насам с ГИОО събираме пари и осигуряваме почасова детегледачка в дома, тя е педагожка, бяха няколко, но остана само една... от януари ще почне сигурно на половин щат. децата вече я приеха, даже и викат бабо! Blush

# 197
благодаря ти mit*bul Simple Smile! Тони ми обясни с подробности, така че ще посъбера дрешките и игра4ките (т.е. ще ги спртирам) и ще и дам знак  Peace

# 198
Ехоо, и аз съм на линия. Радвам се, че се раздвижи темичката  Wink Чета редовно, но много-много не пиша, защото се върнах на работа и съм по-заета сега.

Аз също съм за среща. Стига да сме здравички. По принцип събота или неделя става, както и делничните дни след 5, като забера малкия от яслата.

Тоничка, успех с подготовката за изпита  Peace

Хубав ден  Wink

# 199
Когато решите да се срещнем, и ние сме на линия. Simple SmileПриятна работа на работещите, а на всички останали-лек ден!

# 200
Ние ще пропуснем, аз всяка събота и неделя липсвам заради курса, но нищо, после ще разгледам снимките и ще разкажете как е било Grinning

# 201
  • под шипковия храст
Ние ще пропуснем, аз всяка събота и неделя липсвам заради курса, но нищо, после ще разгледам снимките и ще разкажете как е било Grinning
ааа, никакви такива! Naughty ще направим срещата през седмицата тогава. след работа. някъде към 18 часа!? Thinking казвайте кога не можете и ще изберем дата...

# 202
  • БГ
ааа, никакви такива! Naughty ще направим срещата през седмицата тогава. след работа. някъде към 18 часа!? Thinking казвайте кога не можете и ще изберем дата...

Toni4ka, за къде без вас? Аз съм ЗА събиране в делничен ден!!! Работя до 18ч, татито взима дребен от яслата, взимаме и мен и съм на линия!!! В събота съм до 14ч, ако не сме някъде на път, разбира се...

miglena.megi, детският кът се намира на улицата, която е продължение на главната - от Театъра към Бизнесцентъра, ОББ и т.н. продължаваш напред и на второто кръстовище от дясно, на ъгъла е къщата, в която се помещава въпросният кът.

# 203
О-о няма отърване значи - добре, тогава определете дата, за мен по принцип е без значение само да сме здрави Grinning

# 204
Привет и от мен!   bouquetТова да не е бившата Лакада.  newsm78Не знаех, че вече е детски кът. Ако може срещата да е четвъртък или петък след 18 става ли само определете датата, защото през другото време съм нашофьорски курс  car003 newsm01. Поздрави, Меги. newsm10  party006

# 205
  • пред екрана
Привет и от нас!
Все още нямаме интернет, че Кейбъл тел нямат мрежа на нашия адрес и сега ще прекараме Еском и Кейбъл тел цифрова + кабелна.Ако имате по добро предложение все още не сме подписали договори.
За срещата съм за. Разбрах къде е детския кът. Аз не работя и имам баба която да ми помага, така че аз съм без претенции за ден и час. С нетърпение очаквам срещата. Само искам да ви помоля да ми пратите смс, защото незнам кога пак ще мога да вляза в нета, а наистина искам да се запознаем.
Телефона ми е в профила. Благодаря ви.

# 206
Честит имен ден на всички именници! Да им се слави името и да са живи и здрави!

Честити празник на всички останали празнуващи днес!!!  bouquet

# 207
Честит имен ден на всички именници!
Честит празник на банкери, рибари и моряци!

# 208
Честит празник на всички студенти и преподаватели им

# 209
  • Хасково
Здравейте хасковски мами!!! Привет на всички малки и пораснали дечица!
Много моля, ако някой има информация за добър детски очен лекар в Хасково да сподели! Или просто очен лекар, за когото имате добри отзиви и не би имал нищо против да прегледа едногодишно момиченце с направление!
Благодаря предварително на отзовалите се!!! Весели празници!!!

Общи условия

Активация на акаунт