За първа година в детската градина! - 2 част

• 14 754
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • Mediterraneo
Моята е със сополи  Tired Едва диша. Тази седмица предполагам, че ще й се размине ходенето на градина.

# 286
Охх, аман от тия сополи Tired Confused  Дано минат по-бързо.

Аз мисля профилактично да пръскам физиологичен разтвор като тръгне Иво на градина. Макар, че ако сопола е на бактериална основа няма да помогне особено. Rolling Eyes

# 287
  • Варна

Аз мисля профилактично да пръскам физиологичен разтвор като тръгне Иво на градина. Макар, че ако сопола е на бактериална основа няма да помогне особено. Rolling Eyes

Оф, това го препоръчват всички УНГ специалисти, щото вирусите се загнездвали първо в носа.
Ама като знам каква борба е...

# 288

Това го чувам за първи път. Има ли ефект, някой дали знае?

Нашия се стабилизира, но ме прихвана и мен  Sad

# 289
  • Mediterraneo
Не съм чувала за профилактично действие на физиологичния разтвор  Stop

# 290
Ами той промива нослето и изсушава лигавицата, но не знам превантивно дали ще действа.

# 291
  • София, "Младост 3"
Не съм чувала за профилактично действие на физиологичния разтвор  Stop
и аз
още повече вярно че солите в него са малко, но пък все пак ще изсушава ИЗЛИШНО носната лигавица, което е вредно вече
по-скоро давай вит С и пак не е препоръчително ако поне симптоми няма
ако желаеш давай имуностимулатори - като към тях лекари и фармацефти причисляват и витамините

здравейте
сина ходи малко тая пролет но тъй като бе малко...считам че за първи път ще е в градна /ясла не е карал щото съм с породени и си го гледах/
чакам с ужас 15-ти - миналия път бе болен нонстоп сега....
пък и две ще са - МИми ще реве от яслата, той сигурно също...май ми иде от страх да се гръмна някъде

# 292
Физиологичния разтвор има ефект при Иво, защото той така или иначе е почти постоянно хремав. Помага за втечняването на секрета.

# 293
  • София
физ. разтвор овлажнява лигавицата, а не я изсушава.

# 294
записвам се и аз към отбора  Simple Smile кейти ще тръгва може би от 15-ти септември, ако не се откажа дотогава като ви чета вас.  Confused
тя не се е отделяла досега от мен и просто не знам как ще я караме. отделно е страшно подозрителна към непознати, тук визирам учителките. това да им подаде ръка и да влезе с тях е просто някаква немислима мечта  ooooh!

# 295
  • Разпиляна във въображението
Здравейте майчита. Дъщеря ми утре е за първи път на детска градина. Притеснена съм от госпожите защото не съм чувала много добри отзиви и затова временно ще се търпим и ако нещата се окажат верни ще се местим Wink Въпроса ми е - носихте ли цветя на госпожите първия ден? Blush

# 296
Да, ние сме приготвили букети за утре. / и за леличката също/ Simple Smile
Бързо оздравяване на болничките.  Peace

Стискайте ни палци  утре да мине всичко гладко.  Praynig

# 297
Ние отидохме без никакъв рев днес, но все пак имаме тренинг от сборните групи от юни.Много съм доволна.Мислех, че ще е забравил,но беше съвсем спокоен.Баща му го води сутрин,аз ходех да го взимам.По възможност по-хубаво е да ги водят татковците, защото с майките е по-трудна раздялата.А пък като го взимам, все иска да съм първа,но по-нататък може и по-късно да ходя.
Днес си е намерил шкафчето, надписали са му го, обул се е и е влязъл.
Успех на всички .
Аз мисля нес-кафе да им купя на госпожите и нещо друго да се черпят. Следобяд ще им го нося.

# 298
  • Варна
Моето момиче също влезе без проблеми днес, но аз не се притеснявам от ревове, все пак е ходила доста дълго време на ясла. Да видим дали ще й хареса

# 299
  • където има любов
И аз да споделя за нашия първи "учебен"ден.
Вкъщи-мрънкане,защото съм я събудила толкова рано.По пътя си разглежда книжка и обеща ,че няма да плаче.Там-избра си шкафче,запозна се с госпожата и влезе без проблем.Вътре обаче имаше поне 5-6 ревящи деца.Имаше и такива ,които вече си играеха.
Надявам се утре също да е така,защото на яслата първия ден отиде с желание,а после почнаха едни ревове и уговорки да не ходи.Всъщност ,тя нямаше време да свикне ,защото хиди само 4 дни,поради здравословни причини.

Общи условия

Активация на акаунт