Честити зъбчета на всички озъбили се вече бебчета!Да са им здрави и бели!
И Марти тия дни нещо мрънка,кисел...и като гледам горе две зъбчета избиват.Прорязали и венеца възбуден. И се надявам да не ме хапе като суче,че бързо ще спра кранчето.
Добре дошли на всички отпочинали мами!

Добре дошла janeto!

Ние вчера се прибрахме.И да ви кажа пътували сме от Петрохан със спукана гума.Забил се някакъв пирон в нея и не излязъл.Не позволил да спада гумата,само дето мъжа ми вика по време на пътя,че нещо му тегли наляво колата.Но не спираме и тъка до вкъщи.И като видяхме
Но съм БЛАГОДАРНА НА БОГ,че се прибрахме живи и здрави.Че като знам какво може да се случи със спукана предна гума и висока скорост.... 
Сега вече Марто спи два часа и аз не мога да повярвам.Тъка не е спал от мнооооооооого време.Все по 30-40 мин.
Утре ще го водя на проба Манту и се чудя какво ли ще бъде.
Нелили И моята свекърва като дойде пак на София да гледа племенницата ми ще наглежда и моя от време на време по същия начин.И ако искам малко свободно време,ще трябва да и го водя и да не виждам как го гледа.И дори да му махне биберона и да му тУри ръката си да чока нея,да не се тормозя.
Желая Ви хубав ден!
няма начин да не я виждам какви ги върши, защото съжителстваме. Радвам се ,че сте се прибрали успешно и безаварийно!
Днес следобяд Деми поспа много малко, защото успя да падне за пореден път от спалнята. Обграждам уж отвсякъде с възглавници, но той все си намира пролука и туп долу. Трябва да се опитам да го свикна да заспива в креватчето, че той следобедния сън обича да се изтегне на нашата спалня и ето го резултата отново:(Добре че засега не е пострадвал само единия път една цицина на челото.

Галчо,пиши за мантуто,че и на нас ни предстои.(да се подготвим)