ДЕКЕМВРИ

• 12 731
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на рожденничките!!С пожелания за много здраве и любов!

Честити зъбчета на всички озъбили се вече бебчета!Да са им здрави и бели!
И Марти тия дни нещо мрънка,кисел...и като гледам горе две зъбчета избиват.Прорязали и венеца възбуден. И се надявам да не ме хапе като суче,че бързо ще спра кранчето.
Добре дошли на всички отпочинали мами!  bouquet
Добре дошла janetobouquet
Ние вчера се прибрахме.И да ви кажа пътували сме от Петрохан със спукана гума.Забил се някакъв пирон в нея и не излязъл.Не позволил да спада гумата,само дето мъжа ми вика по време на пътя,че нещо му тегли наляво колата.Но не спираме и тъка до вкъщи.И като видяхме  #CrazyНо съм БЛАГОДАРНА НА БОГ,че се прибрахме живи и здрави.Че като знам какво може да се случи със спукана предна гума и висока скорост.... Praynig
Сега вече Марто спи два часа и аз не мога да повярвам.Тъка не е спал от мнооооооооого време.Все по 30-40 мин.
Утре ще го водя на проба Манту и се чудя какво ли ще бъде.
Нелили И моята свекърва като дойде пак на София да гледа племенницата ми ще наглежда и моя от време на време по същия начин.И ако искам малко свободно време,ще трябва да и го водя и да не виждам как го гледа.И дори да му махне биберона и да му тУри ръката си да чока нея,да не се тормозя. Mr. GreenТо май и затова ще си го гледам до 2 г.
Желая Ви хубав ден!

# 256
Цвети, ама какво е това да си играе?!  Shocked Нали ти казах - Ая още е малка и трябва само да спи и да яде, за да порасте. Абе, ....
Галчо,  Hug няма начин да не я виждам какви ги върши, защото съжителстваме. Радвам се ,че сте се прибрали успешно и безаварийно!

# 257
Здравейте Grinning Днес следобяд Деми  поспа много малко, защото успя да падне за пореден път от спалнята. Обграждам уж отвсякъде с възглавници, но той все си намира пролука и туп долу. Трябва да се опитам да го свикна да заспива в креватчето, че той следобедния сън обича да се изтегне на нашата спалня и ето го резултата отново:(Добре че засега не е пострадвал само единия път една цицина на челото.
Надявам се днес да тръгнем към морето пак за няколко дни, че бяхме юни, а това беше мнооого отдавна. Но за другата седмица за срещичката ни бройте. Много ми се иска да видя повечко от порасналите ни сладки дечица Grinning
По отношение на храната гледам да не му я пасирам изциало, за да може да свикне с парченца постепенно и ми прави впечатление, че не гълта направо а дъвче макар че как го прави само той си знае нали е без зъбчета още Laughing
Галчо добре че всичко е минало ок, че си е било опасничко.

# 258
janeto питаше за прехвърляне на майчинство на баби, открих това, но не съм много убедена дали е влязло в сила http://www.karierist.com/news/bulgaria/bulgaria_101_programm_job.html

# 259
Да видите Деян и братовчедка му как научиха Анита да ми отговаря. И сега го прави всеки път, щом кажа "НЕ", дори като пускам клипчето, тя пак отговаря, докато гледа. http://www.vbox7.com/play:d8187cfe

# 260
  • София
Марина, Анитката е страхотнааааааааааааааа!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 261
Маринка, направо ми повдигна настроението. Ще я изям тая малка, сладка Анитка.

# 262
  • Sofia
Да видите Деян и братовчедка му как научиха Анита да ми отговаря. И сега го прави всеки път, щом кажа "НЕ", дори като пускам клипчето, тя пак отговаря, докато гледа. http://www.vbox7.com/play:d8187cfe
НАПРАВО СЕ ВЛЮБИХ В ТВА ДА,ДА ,ДА!

# 263
Аууу - ще я изям. Как сладко говори   Kiss
Честото на рожденничките! Да са живи и здрави!

Галчо - добре, че не е имало инциденти!
Ох - наду ми главата . После ще дописвам

# 264
Маринка,страхотна и Анитка.Цялото семейство се събрахме да и се радваме. JoyГалчо,пиши за мантуто,че и на нас ни предстои.(да се подготвим)

# 265
Много ви благодаря на всички, разтапя ми се сърцето като ми говорите по този начин за малката калпазанка. Забелязах, че тя расте по-бързо, благодарение на брат си и братовчедка си, непрекъснато ги наблюдава какво правят и иска да им подражава, навън иска да бута кукленските колички на другите деца и се изкушавам да и купя преди да е навършила годинка и преди да е проходила. На всички музикални играчки - нейни и на батко и, знае от къде идва звука и си ги пуска сама, дори едни музикални плейъри от "Мак Доналд'с" ги издърпва и затваря, много и се радваме всички. Е, понякога ме и ядосва, защото хем не може нещо, хем иска и тя да го прави и се тръшка, рита с крачета, ръмжи. Като чуе за нещо "акано" и прави един пръцкащ звук с устни, като издава долната устничка, така ми плюе и храната като реши, че не иска повече. Лошото е, че като реша да я снимам се разсейва от апарата и не иска да си направи номерата.
Лека нощ от нас, тя спи вече и ние ще я последваме след малко, защото много рано ни буди сутрин.

# 266
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за сладураната Анитка! Невероятна е! Hug
Ние имаме подобен номер с Инка...като излезем на разходка, аз от едната страна на количката викам:"Инкооо" и тя съответно: "оооо"...баща й от другата страна:"Инкооо" и тя пак:"оооо", но както казваш като речем да я снимаме тя веднага се вторачва във фотоапарата и нищо не иска да направи...сладки калпазанки Hug

# 267
Ама така хубаво го казва това "да". Леле, много е сладка  Heart Eyes А и мама има много хубаво гласче.
И сигурно си права за това с батко й. Едни комшии ни бяха на гости, а техния син е 1,5м по-голям, но може само да седи. Да, ама седят един до друг, той хвана 2 играчки и мята с ръцете, нашата гледа и тя така почна да прави, а по принцип мн рядко прави така. Та определено се учат и подражават на другите деца. Особенно ако й се обръща повече внимание (което със сигурност е така, все пак аз не мога да се заигравам дълго с нея, докато на едно дете му е голямо удоволствие).

А това за бабите, още не е прието, както каза Ивето. От догодина .... дано да стане, а не само да се говори. А и болничните ако направят 13м още по-добре.

И така, аз мисля, да ходя да я приспивам вече, ако успея, ще е добре. Нищо, че днес е станала в 9, и е спала общо няма и час за цял ден, сега не се спира покрай мен, та дано заспи...

Сладки сънища и на вас, и да не ви будят бебоците  Hug

# 268
Маринка,страхотна и Анитка.Цялото семейство се събрахме да и се радваме. Joy
Laughing И ние така.

# 269
  • Варна
Ох, само набързо се включвам да кажа, че Анитката е страхотна!!!!! Голяма умница и чаровница! Да ви е жива и здрава и все с такива сладки номерца да ви радва! Hug
Наш'то чаве има само "тата", "баба", "ам", "айде"  и "дай" в речника си... Ама нищо.... и така си я обичаме Heart Eyes
Лека нощ и от нас!

Общи условия

Активация на акаунт