Отговори
# 210
Дубрютру, мацки!
Как сте?
Еййй, много и все хубави поводи за празнуване бре! Само така!   bouquet
Борянче, нахвърлям се на кафето! Скоро ще минаваме на чайче май, то кат гледам сняг шъ вали! Nature Snowman
Фелинче,   Hug Hug Hug Поздравления за покупката! Браво на вас! Ха дано много бързо да я дигнат и супер качествено да я направят и да си се нанесете и да си я употребявате с любов!  Peace  Heart Eyes  fingerscrossed
Аз гледам да напредвам с книжлето, ама мноу бързо заспивам беее, оф. Ооообаче вчера, тамън разправях вкъщи как точно си представям мойта къща, ама в детайли и реших да си направя едно табло на желанията. Кат подфанах първото списание дет ми попадна и гледам  Shocked Shocked Shocked а! ма то тва мойта къща, бе! Майтап отсекъде! И наистина стана едно хубавичко табло на желанията, сега причаквам да се материализира  Mr. Green
Даже знаете ли какво се замислих - не е табло на желанията, а табло на плановете  Mr. Green

Деси, поздрави за дипломирането на твоя мъж! Много добра работа да има, да го пълни с желание за реализация и $$$!

Джинджърче, и аз да бех на твойто мъжо на местото, ша фърлям кантара и аз!
Имаш такъв убаф повод да качиш некое и друго килце!

Аз обаче тез дни свалям, щот съм режимна и си се кефя. Само дет немам много време да степеросвам, ма нали идат три почивни дни и ще се понаспивам!
Айде сичко най! на всички!

# 211
Ей ето ги беее , ранобудни девойки и кафенце направили и някой ред драснали   love001
Благодаря за пожеланията милички. От ваште уста в божиите уши Joy
Питче, браво мила, за таблото и ние имаме - в спалнята срещу леглото ама ти не го видя като беше тук  Heart Eyes
Според мен работи тоя метод с таблото на ПЛАНОВЕТЕ  smile3503Каквото си мечтаеш да ти се случи  Hug Hug Hug
Хаясииии как е работата сладурка - сигурно ти е трудничко в началото след това прекъсване. Сигурно и малката ти липсва и по цял ден мислиш какво ли става с нея.
На мен ми се късаше сърцето в началото - само чаках да се върна и да съм си с нея.
Луда работа е тва да си майка на малко дете.  smile3506

Уф мойта лекарка е чак следобед - нямам търпение за този резултат за токсоплазмозата.  newsm12 не ми се чакаааа
Десика честито за дипломата на мъжлето , все така да ви върви по вода Hug Hug Hug
След тва изследване ще ходя и аз да го видя бебо , дано само да е отрицателен резултата че взе да ме хваща шубето newsm17.
Айде лек и режимен ден и да надуете климатиците на по-топличко   bouquet

# 212
Здравейте сладурки,
какви почерпки какво чудо, чудя се от де да започна.
Фелинчееееееее, стискам ти палци за изследването, знам, че ще е отрицателно. Честит ви апартамент, много детски смях и любов в него.
Борянчееееееее, добре че си ти да се погрижиш за разсъмването ми сутрин. Както спя по 5-6 часа само тройни дози кафе изпивам.
^desika^ честита диплома на мъжлето, ще бъде горд дипломиран татко.

Аз взех да свиквам, поработвам по малко. Само колежките са се разпуснали малко без шеф и май не могат да ме възприемат като началник още и като наредя нещо ми се опъват, но мисля, че все още не знаят с кого си имат работа. Далли защото съм с около 25-30 години по-млада от тях. Виж 2 та мъже в отдела са ми свикнали и не се опъват. Но аз и преди това им бях началник, та не е нещо ново за тях. Е, сега няма да се натискам много, че нали и в отпуска ще излизам, та като се върна окончателно ще ги нагъна тогава. Никакво съобразяване няма с мен сега, явно като съм началник и трябва да съм в час сега и веднага, това че има промени и аз сега навлизам в тях май не ги интересува. Лошото е, че ще трябва да внимават, защото няма да допусна да ми се качат на главата. Както и да е, малко се оплаках, но няма повече.
Ако съм пропуснала нещо  или някой, не е сърдете, но постоянно влизат хора при мен и ме прекъсват и да ви кажа един пост го пиша по 1 час.
За малката съм спокойна, защото баща й я гледа, виж като тръгне на ясла ще ми е криво и притеснено. А тя сега е щастлива с "тати".

На всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug и много   love001  love001  love001

# 213
Добър ден от мен  Hug Добрах се и аз до форума.

Пак виждам хубави думи за мен, за което благодаря  Heart Eyes
Фелинче, честит апартамент. Това е наистина хубава новина, урочасай ме моля те и ние с моя мъж да можем да се похвалим така в близката 1 година  Praynig Пожелавам ви да бъде готов на време и да си спретнете много уютен дом за новия бебо. Вярвам, че всички ще е наред с изследванията и дъщеря ти ще е щастлива, че ще си има братче или сестриче newsm51
Хаяси, сигурно си е трудничко да свикнеш, че шеф ти е някой по-млад и красив от теб, но няма как! Ще трябва да свикват, пък и както каза ти - важното е да не им позволиш да ти се качат на главата. Успех ти пожелавам за напред  newsm10
Деси, поздравления за дипломирания вишист  smile3501 Много късмет и успехи.
Борянчето не пие алкохол, само гледа сеира на другите  hahaha И аз не обичам да пия. Само биричка или вино от време на време и то по малко.

Аз тъй като вчера похвалих моя шеф, той следобеда ме зарадва отново.
Беше 3 дни в Амстердам на изложение и вчера като дойде на работа носеше подаръци за мен и колежката.
Подари ни по една много красива холандска чаша, изрисувана ръчно със вятърни мелници и къщи.
Много хубав жест и много ни зарадва  Heart Eyes

Моя приятел ме води на парти снощи на DJ Tiesto.
По принцип не съм фен на подобна музика, но Тиесто много ми харесва.
Много беше хубаво. До 4:30 седяхме. Аз мислех да го закарам до тях и да си се прибера у нас, за да мога днес да се наспя, да се оправя и на обед да дойда на работа.
Да ама бяхме вече сравнително близо до тях и започва задната гума нещо да трака. Слезнахме, гледахме, нищо и нямаше.
Потрака известно време и спря. Стигнахме до тях и какво да видим - тя спукана  #Cussing out Това се случва в 5 сутринта.
Ейй побеснях направо, всичките ми планове за днес се объркаха. Останах да спя у тях, но легнахле в 5:40 и станахме в 10. Направо съм като труп. А бях казала на майка ми, че ще се прибера и се наложи да и пращам смс, за да не се безпокои като се събуди. Добре, че не я бях събудила, а си е спала спокойно жената.
Отидохме сутринта на един център за гуми, но момчета каза, че много трудно ще се залепи и ще ми излезне 35лв. Аз го питам "Ами ако си купя гума втора употреба?" Отговора беше "Ще ви излезне 30лв."  Joy И му казвам "Давай направо да я сменяме, а не да се налага след време пак да се занимавам с нея". А аз сънена, замръзвам, на нищо не приличам, а той ме застрелва с изречението: "Ами то нямаме същата марка като твойта и шарката ще бъде различна" хахахаха Мислите ли, че в този момент ми е минавало през ума, че гумата ще е различна  hahaha Важното е да е здрава!

Добре, че шефа още не се е вясвал на работа днес, та ми е спокойно, но мнооооого бавно минава това време  Tired
Искам в леглото на топло  smile3507

# 214
Добрютро мили деца  Flutter
До преди малко гледах филма "Луд умора нема, само се върти в леглото" от 5 часаот сабахлен  , гърбо ме заболе  Crazy

Айде на кайвето :                         Ето го и чайчето :             Някой иска ли мУекце ?

За последно сервирам закуската на терасата , щот иде  cold

Хубав ден ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 07:35 от Djindjari

# 215
Охаааааааа, кафе, млекце, закуска.
Джинджииииии, кво става бе девойкооооооо, сега требе да спиш, че после няма. То верно, че тежи и пречи всичко и е трудно, ама стискай зъби, остана много малко.
На мен тази сутрин ми е толкова студено и така ми се спи, че реакциите ми са като на охлюв.
Климатика ми и той като охлюв, ще загрее стаята нейде към края на работния ден. Тоз пък дето пуска парното взел, че излязъл в отпуска и отишъл на море newsm78 на туй време..............егати морето.
Дано се стопля скоро, че да си събера акъла, чака ме една проверка по ИСО и трябва да реагирам бързо и да мисля, а на тоя студ не мога нищо да измисля.
Фелинчеееееее,  драсни 2-3 реда и кажи за изследването да не те мислим и теб.
Аз от утре ще съм режимна, нещо ми  куца организацията вкъщи да си приготвям храна за офиса. Имаме стол и там за обед ми приготвят режимна манджа, обаче ставам много рано и не ми се закусва (голяма грешка), после и следобедната пропускам, а за вечеря моя мъж измисля едни вкусотии и как да му откажа да ги ям. Пазарувал, готвил, чистил, детето гледал и аз да кажа "Не, това няма да го ям", ми жал ми е и папкам.
Ми, оплаках се, напълних ви главите с глупости и сега ще трябва и да поработя.
До по-късно или по-точно до следобедното кафе.

Желая ви хубав ден.

# 216
Добро утро, мили деца!  Hug
Джинджи, много рано бе, слънчице! Вярно си  се измъчила тая сутрин... Ама още малко остана... дано поне наследникът да е поспалив, че да си поспиваш като олекнеш.
Благодаря за кафенцето, че и за чайчето. Аз се мятам и на двете.
Минавам набързо от тук и после ще яхам метлата... Нещо са се побъркали шефовете  Wink чудя се що все в края на седмицата ги хваща работохолизма...  newsm78
Хаясче, само така, не им се давай! Какво като са по-възрастни?! Аз имам една колежка, която е по-възрастна от мен и вече 5 години слушам един същи въпрос, като стане въпрос за лихви и неустойки и  #Cussing out Вчера на вратата пак ми заби същия въпрос и аз си и казах, каквото имам за каване, още повече, че аз не съм специалист в нейната област...
Ели, аз не мога да пия  Sick, а понякога така ми се иска да се натряска до безпаметност, ама...  Sick Sick Sick Sick Все ми обясняват, че не съм тренирала достатъчно  Rolling Eyes
Режимен и мааалко по топличък ден!  Hug Hug Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 217
Добро утро и от мен,

Джинджи мерси за кафенцето и млякцето. Аз май от второто ще се възползвам, защото нещо ми е доста ладничко и май се поразболявам.
И тук искам да питам - може ли да пием чай и какъв?

Фелинче казвай за резултатите и аз чакам.

Хаясче лека работа и успешна проверка  Hug

Борянче май имаме еднакви шефове и моя все се сеща в края на седмицата, че трябва яко да се бачка  Rolling Eyes

# 218
Десика, може чай, ама да не е черен, че е по-силен и от кафето даже.

# 219
Здравейте сладуранки, мойто изследване ми го забавиха и ще е готово за след празниците. Изнервих се ама кво да направя.
Видяхме плодното сакче ама на личната ма допотопния ехограф и сега след 1 час имам час на частно да си го видя.
Нещо ме боли и се шашкам ама май тр да се успокоя малко че съвсем ще стане кофти.
От противозачатаяните яйцеклетките дето не са узрели се нанизали като малки кистички и сега на хубавия ехограф ще видим какво е положението точно.
Мойто джипи каза че не е нищо страшно и че няма да ми повлияе на бебока ама аз да видя сега и после ще му мисля.
Абе не съм толкова вкисната колкото май звуча. Сигурна съм че всичко ще е наред.
Много ви обичкам . Пожелавам хубави почивни дни на всички. Стискайте палци.   love001
Хаясче никога не ме забравяш значи , каква си такава!!!  Hug Hug Hug

# 220
Фелинче, не  се шашкай всичко е наред. То си боли така,понякога. Стискаме палци.   bouquet

# 221
Я, да сложа кафенце. Различни дози и видове, според желанията  Wink Заповядайте!

Аз днес си пийнах кафенце и сутринта и по обед едно ... цял ден се наливам с билков чай при грип и простуда с ехинацея. Пия го натюр и леекинко нагарча, ама.... аз по принцип н еси падам по чая, така че.... няма значение дали е сладък или не.
Фелинчеfingerscrossed стиснала съм палци и съм кръстосала крака даже!  Всичко ще е Ок  babydust7 Flowers Four Leaf Clover Заповядай!  Ти поне знаеш - представяй си как гушкаш малкия вързоп.   Flutter Чак на мен ми се прииска, ммм... smile3506 Ама аз вече ... внучета ще гушкам.
Къде остана народа?!?  newsm12 Все едни и същи се въртим тука, еле я! Като съм в офиса все си държа отворен форума.
Много  Hug Hug Hug и love001  love001  love001

# 222
БорянаІ68 то и аз тъй, все съм вечното присъствие. Мн хубаво кафенце, мерси. Нас шефа ни пусна да си ходим по-рано и сега паля джапанките и да ме няма, че нали съм шеф и последна ще си ходя.
Фелинчеее, няма как да те забравя, нали сме от една порода. Стискам палци за всичко и съм сигурна, че ще е наред.

Идват 3 почивни дни, да сте режимни и да си ги изкарате готинко.

Чао.

# 223
Фелинче стискам и аз палци. Ще видиш, че всичко ще е ок с бебо  Hug

А относно болките както казва tumpi e напълно нормално да ги имаш. Аз в началото си бях с постоянни болки  Whistling ама трай бабо за хубост.

О Хаясче, мноого готин шеф си имате. Нас пък никога не ни пуска да си тръгнем по-ранко, но днес и аз мисля да се махам навреме. Шефа го няма, на мен ми е лошо  Sick и искам у дома на топло в леглото.

# 224
Уфффф.... нас пък никой не ни пускааааа!!!
Аз съм много щастлива, че вече започна театралния сезон newsm68 newsm44 и вече си закупих първите билетииии....  newsm68 Отново ще гледам моноспектакъла на Камен Донев "За народното творчество" (заглавието е по-дълго, но... и това ви стига) Тоя път ще водя и мъжо, че да се пообразова  smile3503 и да разпусне. Спектакъла е  newsm10
Аз по празниците мое и да намина, ако успея, ама... вие да сте режимни, ей!
  love001  love001  love001 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт