Отговори
# 225
Felin4eHug  Hug  Hug
Никакви притесносвания, че ще ти скъсам ушенцата!
Нема да тревожиш бебчо, сичко ще е наред, всичко Е НАРЕД!  Praynig
Наистина, представяй си че люлееш вързопчето с бебчо и му се радваш  Hug

# 226
Здравейте отново, ох успокоих се.
Човечето е 22 мм ха ха ах , нищо му няма всичко си е наред.
Изписаха ми но-шпа , имаме си снимчица. Татито ухилен от ухо до ухо  newsm47.
Уф да му се не види  как се ошашках за няма нищо  doh
Вие как сте с килосвалянето? Аз държа фронта още и не мърдам от 54 кг.
Мерси на всички за подкрепата.Боже добре че сте вие да се похваля да се оплача ха ха ха - под ръка сте ми винаги  Hug Hug Hug
Луда работа. Днес вече ревах на 1 филм и на 1 предаване  Laughing Laughing Laughingлудница.
Тумпи ти рядко пишеш мила - как си ? Какво става с теб  Hug
Ей Питченце още по-миличка си ми откакто се видяхме  Hug Hug Hug Знам че ще е наред всичко. Няма да се панирам повече така   love001
Борянчееее внимавай какво си пожелаваш , нали знаеш  newsm53 Евала за театрото , браво на теб newsm10 Ще се огледам във Варна какво ще изскочи.
Деси гуш и на теб и на твойто тумбаче  Hug  love001
Хаясче бягай на топличко , тук небето е сиво и намръщено. Печеше по едно време ама ....
Момичета изтеглете си WALL E много сладко филмче направо ме размаза. Гледахме го тримцата на дивана снощи . Много ще ви хареса в таз тъмна студена вечер под мекото одеалце.
Ето линкче - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=140127&hit=1   newsm10

Между другото намерих Великата тайна на водата в 2 части ?!?!

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135009&hit=1

Сега ще го дръпна да видя за какво става въпрос

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 18:15 от Felina

# 227
Айде писанки сладуранки на кафенцето и добро утро.

Тук пече слънчице и изглежда че ще е един хубав, хубав ден .
Още има надежда за плаж  Hug Hug Hug

# 228
# 229
Добро утроооо!!!
Фелинче, днес кафето е с екстри  Joy Радвам се за хубавите новинки  при тебе Hug
Аз само за малко надникнах да видя какво става тук. Довечера ще имам гости за РД-то на мъжо и ще хуквам на пазар. Всичко ще е по режима на Оги, та да не се цепя от гостите  Wink
Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Ехооооооооооооооо,
аз тамън сядам да пия следобедното кафе, оказа се с приятни за моите очи екстри. То е от сутринта, ама аз и без туй пия само студено кафе. Днес съм си дала цял ден почивка, само за детенцето и мъжа. От утре се яхам на  newsm79 newsm28 newsm28 wash hang hang 1ironing 1dishes newsm71 clean clean prostor и се започва. А и режима подновявам, няма да се излагаме сега де.
Айде чао и от мен.

# 231
Добър вечер!

Аз наминавам само да видя какво правите.

Фелинче, много се радвам, че всичко с малкото съкровище е наред. Heart Eyes
Надявам се и занапред да имаш само добри новини  Hug

Аз да ви се оплача, че днес оплесках положението. Първо още от сутринта бях с 0.5кг повече от нормалното напоследък.
После бях на кафе и омотах едно фрапе, на обед ядох дюнер, а за капак на всичко и малко чипс.
Само закуската ми беше режимна.
Много ми е странно в момента. Хем от една страна вече съм на мнение, че мога да го карам по-отпуснато и да имам такива дни, в които да не се съобразявам. От друга страна обаче пък съм отвикнала от такова ядене и ми е съвестно, после като хапна ми става тежко. Шантава работа  Crazy
Случва ли ви се и на вас?

# 232
Добро утро поспаланки,

хайде днес аз ще ви сервирам кафенцето и чайчето

А сега и нещо от мен за  newsm59  Hug

Това е за начало, за да хапнем от протейните .....

.....и сега минаваме към .....

и към .....

Лек ден, много цунки и гунки от мен и бебо  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
Деси, честит рожден ден  Hug Да си жива и здрава. Много любов, щастие и късмет ти пожелавам. Всичко с бебо да върви добре и Февруари да сте още по-щастливо семейство от сега  newsm51

# 234
Честит Рожден Ден и от мен!
Аз ти пожелавам от тук нататък само лека бременност и весело изкарване на празника!

# 235
Десиииииииииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ОБИЧ, ЩАСТИЕ, ЛЕКА БРАМЕННОСТ И ЕДНО ЗДРАВО БЕБЕ И ЛЮБЯЩ ТАТКО
.
Аз като че ли съм знаела че имаш вчера р.д. и взех, че си папнах една тортичка.

Ох, момичета как ще се оправям нямам идея, времето грам не ми стига, това с дете и на работа е ужас. Хем сега татко й я гледа и върши много голяма част от домакинската работа, а като тръгне малкото на ясла и той и аз на работа, е тогава сигурно ще се заринем в мръсотия. Но мои приятелки с по-голям опит в това, казаха, че просто в един момент свикваш с бъркотията и мръсотията и не я забелязваш, защото няма как да се увеличи времето. Та сега чакам да свикна. Сега съм решила да си захвана отново режима, че това ми е по-важно и се опитвам да си направя някаква организация за носенето на храна в офиса. Да видим докъде ще я докарам.
Желая ви хубав ден.

# 236
Добро утро момичета,

много ви благодаря за пожеланията  Hug

Хаясче ще се справиш. Аз не мисля, че ще свикнеш с бъркотията Thinking, аз не понасям в къщи да ми е разхвърляно и очите ми вади докато не се оправи.
Така като гледам ти май си от същия тип, така че има няма - все ще намираш време за това.
А за храната в офиса е много неудобно, защото това означава, че трябва да си изкараш обедната почивка на бюрото. Не можеш ли да комбинираш хапването там където обядвате (беше споменала, че имате нещо като столова  newsm78)

Лек ден момичета кокичета  Hug Hug Hug

# 237
Хей Деситка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка
Да си здрава ти желая най-напред и да ти е пълна къщата с любов.
Всичко останало се нарежда.

Силно те прегръщам  Hug Hug Hug и да пазиш тумбачето.
Хаясченце не се шашкай мила. С мръсотията не се свиква но просто ще вилнееш един ден седмично вместо всеки ден.
Добрите навици на всички в къщи много помагат.
Ако мъжа ти не създава мизерия и не я оставя ти да се оправяш е най-добрия вариант.
Аз и малката съм дресирала сериозно от най- малка.
Виж мъжа ми е по-проблемен , той няма още навици та ми е по-трудничко.
Нали все го няма , тъкмо посвикне и пак заминава  newsm47 ама какво да се прави.
Ей Джиндж пускай по едно инфо чат пат Hug Heart Eyes ще родиш и няма да разберем.
Държиш ли се мила или вече си на границата на търпението ?
Ей на финала все едно времето е спряло  smile3506 тежичко е  Hug Hug Hug ние сме с теб да знаеш а някои и след теб Joy Joy   love001

# 238
Както се очертава май ще свиквам, не търпя мръсно и разхвърляно, но с малко дете няма как да е друго яче.  Аз сега чистя през ден, иначе от мръсния въздух за 1 час и вече е мръсно и само се ядосвам. Детето лази, ходи, пипа, мъж ми чисти сега като си е вкъщи през седмицата той е по-подреден и от мен. Вчера чистих, сега пак е за чистене, ма то това ли е само, имам да готвя, да гладя да се стегна за работа утре. Ами май просто трябва денонощието да е 48 часа, а не 24. Другия вариант е да не спя. Ми аз време да ям нямам, кога манджа да си приготвям и за в офиса.
Имаме стол и мога да си хапвам режимно там, жената, която готви много ми угажда от както съм започнала работа там, а сега съм й и началник. Обаче ставам много рано, не ми се яде, не закусвам, обядвам, после не ям следобедна ами направо вечеря, преди сън изпускам, защото вече съм смъртно уморена. Ма**та си е**ло. Докато бебето е малко имащ повече време, колкото по-голямо става, толкова по-трудно става. Е пооплаках ви се, сега остава да се стегна и да си свърша всичката работа. Докато има кой да се занимава с детето.
Грее слънчице, времето е супер. Хубав ден.

# 239
Деси, честит рожден ден!

Успехи, радости, щастие и любов да не наспускат дома ти и живота ти! Любящ момък да имаш и здрав бебишор!  Hug Hug Hug

Фелинче,
  Hug  Hug Hug
Хаясче, тъй както говориш направо изпадам в ужас един ден и аз кат имам деца и работя къф екшън ша е. А що се отнася до хапването, то ясно, че сутрин не ти се яде толкова рано, ма въоръжаваш се с кофичка-две кисело мялко и един пакет ядки и тва е, по всяко време си имаш манджа. А щом си имате стол, хич не се тормози да си носиш от вас, още повече, че ти угаждат, както казваш.  Peace
Нашта мома Джинджър, май й е рано още да става мама, само е размаала гащи нанейде, то по моренцето явно е по-убуу временцето. Тук ако няма слънце си е клинч.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 16:22 от pitt_76

Общи условия

Активация на акаунт