с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 431
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
  • по пътеката
как сте, моми4ета! едно рамо от мене на постещите! то май не сме много!
при нас  както казват винаги бог прави малки 4удеса! не само ,4е след в4ерашната жега е хладно от сутритна, но и валя и е обла4но още! да  както казват бог с нас!
олди, много си сладкодумна! я давай пак, ама как ми се доспива от приказки!

рафаелке, 4естит ти рожден ден!здраве, дески глъ4 и любов!  :  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

4естит рожденник кхалед ! много хубаво детство и много здрав юнак да е!  :
[/i]  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • сред маслини и портокалов цвят
Честит Рамадан, момичета, на вас и семействата ви, бъдете здрави!  bouquet

Рафаела, честит празник! Много здраве и щастие ти желая! И много любов!

Миленка, мила, да ти е жив и здрав Халед! Да расте щастлив, умен и хубавец, за радост и гордост на мама и тати!

Момичета, почерпете се за здравето на моите родители, които днес правят 40 години от сватбата си! Да са ми живи и здрави!

# 122
Здравейте,мили момичета!!!!Поздрави от мен на всички празнуващи!!!Честит Рамадан!
Да Ви се похваля-днес купих на моето Ани...кученце!Далматинче,момиченце,решихме да го наречем Джоя-от джой-радост...Много е сладка,на 2 месеца.Надявам се да живеем в мир с малкото животинче и дано Ани свикне с нея и се научи на доза дисциплина...и отговорност...

# 123

Честит Празник за Родилите се днес

RAMADAN MUBARAK НА ВСИЧКИ  ПРАЗНУВАЩИ АРАБЕЛКИ

Музикален поздрав с Sami yusuf - Supplicationhttp://vbox7.com/play:afa970b9

а също и с нещо женственно-песента La reine de Saba

http://es.youtube.com/watch?v=V-Jt8H3qPNw&feature=related
и в изпълнение на френски на силви вартан
http://es.youtube.com/watch?v=ANlHCBt7IdU&feature=related

Свеарче-мерси за суната ...и за фурмите-не знаех че трябва такова число да се постави на масата-както винаги много полезно се включваш.Аз се разходих из Нета да се инфорирам малко по въпроса и открих какво значи точно тая дума Рамадан.Ще го споделя с вас   bouquet
http://www.harunyahya.com/bulgarian/Ramazan/ramadan_pages_index.php
Рамадан е арабска  дума  и идва от корена Рамида  или аррамад соето означава Гореща Жега и суша,специално на земята.От същия корен идва Рамдаа-нагорещен от слънцето пясък.Това намеква за чувството на Жега което се получава от жаждата.Някои го обясняват с това че Рамадан изгаря греховете,така както Жегата изгаря земята.

http://www.islamforbulgaria.com/onlinelibrary/fasten_bg.pdf

# 124
Честито на всички празнуващи!! Да са живи и здрави още много години заедно - на родителите на Жасмин, а младите празнуващи рожденици - все така обичани, любопитни и по детски чистосърдечни.

Марси, да и тук е прохладно. Леко карам засега.  Моят конник ме наглежда в скайп, мейл, дава ми съвети. Подкрепя ме и се гордее с мен. Праща ми снимки от Мароко.

Момичета, ще ми се по някакъв начин да увековеча тези прекаляващи моми и мами, които само четат в тази тема месеци наред е поне едно "здравейте, благодарим за инфото, с което превръщате темата в читалня за нас, които толкова време не намираме едно "как сте" да питаме, но с удоволствие ви четем историите, ха така, пишете още!" , не намират време да кажат... затова си мисля да си дадат снимките - или ако са толкова потайни - чужди снимки да дадат, и да го ушия ей тука на тези седмици, и да го изтипосаме на първа страница вместо поезията!      newsm78 newsm78

# 125
Забравих да кажа какво ще шия - гоблен или ковьорче.... в зависимост от това какъв мат`рял получа! Хайде чакам или "здрасти" поне от четящите, а може и конспект да им направим - че от много четене, или снимка на лична. Още малко и ще упомена на обща кои имам предвид.

Пишете хора, или не влизате с никове....поне да не ви знаем... т.е. спотайвайте се докрай.     

# 126
Хи-хи,Кате, идеята не е лоша. То и аз хвърлям по някое око в разни други теми,но не съм така последователна. Все пак се надявам онези с генетичната непоносимост да не четат, че да не ни урочасат хубавата темичка...Аз съм за ковьорче! Peace
Ясмин, да са ти живи и здрави родителите! Дай Боже всекиму такова дълго и щаствливо съжителство!
Да е жив и здрав и послушен малия Кхалед, да радва мама и татко!!!  bouquet
Имортел, хубаво си и взела кученце.Готви се да го гледаш дълги години.И аз преди примирах за животно,накрая склониха и взехме котарак.Да са живи и здрави нашите,че ако зависеше от мен и брат ми, само по интернет шяхме да го гледаме. Сега имаме огромно куче - душичка е,но си е ангажимент.Все едно,че имаме дете  Mr. Green
Дала, много инетресно е това за етимологията на думата.Не го знаех.
Марси, сладкодумна,ама да ти кажа,че и на мен ужасно ми се доспа,а трябва да излизам по работа  ooooh!
Снощи ми дойде една литературна идея на ума,но ще я обсъдя с вас по-късно.
Хайде и от мен едно рамо на постещите.Аз спретнах хумус, в духа на арабските кулинарни традиции.

# 127
akhyal_katya , много силна дума е "прекаляващи"  Peace.Всеки чете и пише във форума  по собствено желание, ако няма , не сме ние тези , които ще пришпорваме .Ако трябва да пиша във всички теми , които чета само , няма да ми остане време за четене  Simple Smile.

jasmin , честита годишнина на родителите ти .Вечно да са заедно   bouquet

# 128
Направо е силно и грозно някак си, в момента в който я написах точно тази дума, не я харесах, но си реших да я оставя, понеже все пак ми изразяваше идеята за вечните четци... така май е по-добре.
Та пишете, моля, хайде, време е, само четене не стига, каниха ви поетично - дала например колко е мила, настойчиво и мило - олди, и аз накрая подкарах коня из читалнята в лек тръст. Хайде момиче /та/, не е ли време да понаучим нещо за вас. Все пак отдавна и не случайно сте с нас.         

# 129

Миленка-нека да ви е жив и здрав малкият принц

рафаела още много години щастие и любов

immortel 4естито кутренце-пусни снимка Praynig

# 130
Мерси!И аз съм с нагласата,че вкъщи си имаме "бебе"   Laughing   Точно се пренесохме и сега-нови,но сладки грижи,надявам се!
Малко ми е гадно,щото точно го взехме и утре заминаваме,ще стои със свекърва ми..щото вземаме Ани с нас(ако тя с това куче иска изобщо да дойде с нас).Ще го снимам довечера и утре ще го кача.

# 131

Айде малко за настроение

# 132
Ех, Наде, все нещо такова ще извадиш от торбата с шегите  hahaha

# 133
Здравейтее Момичета!  Hug
Честит РОжден Ден Рафаела! ЧЕстит РОжден ден НА Кхалед! Да сте Живи И здрави и много щастливи! Честита Годишнина и на РОдителите на Jasmin !
И от новоо Рамадан МубарекHug
Днес ще отида да си купя малко сладки за довечера от арабския магазин, дано да имаа  Praynig!
Ще ги споделя с Вас  Wink
Наде,снимката е страхотнааа  Joy  Joy

# 134
Благодаря ви за пожеланията.Много мило Simple Smile ДА ви се връщат стократно Simple Smile

МАнелке и тортата си уцелила,опасна си да знаеш Laughing
Жасмин 4естита годишнина на родителите ти,да са живи и здрави и още дълги години заедно  bouquet
Наи-добри пожелания празнуващите  и РАМАДАН КАРИИМ  

Общи условия

Активация на акаунт