с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 263
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Аха, ясно. Звучи добре.. Peace

# 31
  • по пътеката
hassan w murkus  е филмът , поне това е по форумите откъдето тегли моя! виж търси по артистите, ако  не става!
защо  питах за снимката ,ами салатката е нашата  слата мешуия и направо 1/1 е туршийката! да хлябът  само развали идилията  с приликата!

# 32
Бонжурен  Hug- колко смешно ми звучи като го чуя .
Марси за тази тема ли говориш ? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=325548.0 Става интересна , дойдоха разбирачите , отивам да чета книги  Crazy Joy

Рени , благодаря  Hugза "Карбовски ". Много ми допада тази жена :/Милена / ., много неща съм научила от нейни постове , дано да си няма проблеми  Praynig.

Аз от скоро се мотам пак тук , но ви изпуснах нишката ... имам да наваксвам с четенето на стари теми .

До после  Heart Eyes

ПП нещо за катастрофата на зейтунския рейс чухте ли ? Разбрах , че няма пострадали освен един от шоф. Ахмед ?

# 33
ели, ели, къде си? КАкво става с градинката на Ива? Проучихте ли нещата? Ще я пращаш ли? Ти както си я гледаше 2 години, кега ще й е мъчно може би, но ще научи много нови и интересни неща и ще има другарчета в лудориите.

За мен е една мързелива събота. Ям печени картофи - ама цели. Зяпам в нет-а, обяснявам се на конника и той на мен.

Деси, да не тръгнахте обратно към Сирия?

Жасмин, как е Каруми? С какво го занимаваш... той мъничък, но на какво се радва?

Амал
, къде си, принцесо?

Саратед, и при твоите принцеси ще дойде подходящия. Моя любимка е Мони... приказливата близначка!      

# 34
  • по пътеката
манелка, да то4но тази е? Peace много спецове? аз как ще пиша мемоари  по-нататък, вси4ко знаят тези хора! Mr. Green ooooh!
мойта събота уж и тя се замисляше мързелива, ама доста неща сколасах м/у 4ат и форум, даже неща, които отлагах няколко дни, браво си казах 4ак!но следобяда мисля да е супер мързелешки и да си 4ета по нета, форум, 4ат!

# 35
Марси,Кате ей така ви харесвам - да живее мързелът  Mr. Green Как ми се доядоха печени картофии...
Рени, и аз току-що изгледах филмчето. Много приятни хора - и младите, и родителите. С тия проверки ме разбиват. Щот' се свършиха всички престъпници, осъдени лежат в затворите, та дай сега да изловим и терористите.. #2gunfire
Хареса ми майката как го каза - "думите му никога не изпреварват мислите" - рядкост е това...Обикновено плещим,пък после мислим (ако изобщо се случва второто,че много хора не стигат дотам)
Отивам в темата,където дават съвети как да си пишеш мемоарите.Да науча нещо,че да осъвършенствам приказките.
И да не си помислите,че нищо не съм свършила днес  Naughty гладих, чистих и приготвих обяд (който вече е погълнат,де)

# 36
ех Кате, направих опит да я заведа в една частна ясла, ей така просто да видя как е обстановката и да видя как са цениете, че можело и почасово. та това дете като ревна, хем беше в мен на ръце, и не спря докато не излязохме от там. то и на мен честно не ми хареса- кофти мебелирано, тъмни стаи и така.
ми аз май преди 2 годинка ще се върна на работа и сега обмислям разни варианти за детегледачка и трябва да обиколя другите частни занимални във варна. но това ще стане зимата. така или иначе аз чак на пролет смятам да се върщам на работа.

# 37
манел сега от теб разбирам,къде и как е станала,4е мои познати заминаха с тях в4ера,а и ние трябваше д сме там,но го отложихме със седмица

# 38
Ох,Деси,малко настръхнах от това,че е трябвало да пътувате с този автобус. Все пак се надявам,че Манел е права и няма пострадали.. Praynig

Брей на големи мъдрости се начетох в онази тема.Тук-там нещо умно,но като цяло пълна трагедия.Ама си вярват  ooooh!

# 39
Ако са ви пресъхнали устите...

# 40
Голяма боза , голямо чудо са изписало повечето в горе споменатата тема .
Живи и здрави !
Хора всякакви ...!

# 41
Мдаа, освен да взема да поразкажа аз малко. Е, няма да е шоково като Не без дъщеря ми,ама толкова мога..

# 42
Незнам доколко имам право, но искам да ви покажа следното
"Истина е,
по принцип повечето араби (и всякакви фанатични мюсюлмани) са крайни в своите разбирания за подчинената им съпруга. Но как да обясниш на някоя която не може да си намери свестен съпруг българин, че арабина който и сваля звезди всъщност е по-зле от най-тъпия селяндур "

# 43
Белбей, и по-големи глупости имаше там. Не им обръщай внимание.

# 44
Ох Олди, съгласна съм някои които живее като нас да дава мнение,но някой си който и халхабер понятие нямя да си плещи е не съм съгласна. То че всичко там в тази тема е оплюи друговерците- да , но не очаквах че може да са с такива разбирания

Общи условия

Активация на акаунт