с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 427
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Наде,верно много вкусно.Той съседът е адвокат,добра партия е,ше знайш.Не го познавам,ама копнах снимката и текста от един сайт и там беше казано,че има адвокатска кантора със 7 адвоката,но без компютър - old school демек...Да е жив и здрав, сигурно и идея си няма,че дефилира във форума на бг-ските мами  Mr. Green
И фурми ми се приядоха, и всичко останало,направо заминавам за Египет!Айде туй,ако не успея да направя, в Лондон задължително отиваме на арабски ресторант една вечер и ще се веселим и ядем до зори,да почетем и ние празника.Вече споделих идеята и се прие,сега само ресторант в нета ще намеря и сме готови!

# 91
Шехи, Ами днес гледах по Zone Reality за най-богатите хора по света и даваха за един турчин, който останал на улицата в Истанбул, защото е бил изоставено дете след развода на родителите си, всяка пара влагал да учи и най-вече английски за смях на хората около него, събрал пари за еднопосочен билет за Англия, работил 7 години на дюнер и след това тръгнал сам да работи и е станал милионер благодарение веригата си от ресторанти "Sofra" и "Ozer" в Лондон. Много интересна беше историята му, та запиши си този ресторант в плана си и после сподели. То голяма разлика между арабската и турската кухня няма....

17. Ако Аллах те застигне с вреда, не ще е отмени никой освен Той, и ако те застигне с добро, Той над всяко нещо има сила.
Сура 6 част 7

Както ние казвам, неведоми са пътищата Божии и което горе е писано, няма как да не стане долу на Земята

# 92
моми4ета какво става утре сиам ли е или не newsm78,защото нищо не се каза по тв Rolling Eyes,за БГ става въпрос

http://www.youtube.com/watch?v=yWjTultIm3s
и един  поздрав по темата

# 93
Наде,хе-хе,снощи гледахме същата програма и ние и също много се впечатлихме от турчина - за мен това се казва да преуспееш - от улицата в Анкара да станеш един от най-богатите ресторантьори в Лондон!Веднага ги претараших в нета ресторантите му.Може и него да навестим,но предпочитам да е нещо по-обикновено,когато става дума за арабска кухня - не ми се връзва (пък и не ми се дават пари) за гурме-арабска кухня,прекалено ми е измислено.Но вече е решено - една вечер сме на египетски,една - на ливански ресторант,а може и една на марокански.В Лондон има райони,в които като попаднеш и все едно си в съответната държава - така,че през деня съм в Лондон, вечер - в Египет  Mr. Green Така я разбирам аз глобализацията! Peace

Деси,вярваш или не,но точно преди малко слушах Ehab Tawfik!

# 94
здравейте и от мееенн!!! Рамандан Кареем и от меен!!
Настроена съм много празнично вече,сега правя и оризовия пудинг от Лилитоо!
Където живея има джамия и от днес вечерта тоест преди 20 мин, Вече много силноо се чува,което ме навежда на мисълта ,че от утрее се почва!  Grinning а пък ето тук пише ,че за бг от утре е

http://www.islamicfinder.org/prayerPrintableHijri.php?city2=varn … y=Varna&lang=

свеар напишии дуата за закускаа плсссс  Hug

bouquet

# 95
Naairah, не ми се отваря сайта Sad

Момичета в Бг, какво става, от тази нощ ли почваме ?   newsm78

Манел, забравих да гледам бг новини, да видя главния мУфтия, дали ще поздрави "братята мУслИмани"   Laughing

Лили, къде се губиш, вие от кога почвате?

Свеар, и аз чакам дуата  Hug  аз намерих на един лист , писано нещо на арабски и точно се канех да го метна в кофата, ама момчето каза , че било дуа, да го пазя, уж щяхме днес да я четем.... Ей сега ще го прикарам да чете тука, че аз съм неграмотна, само 4-5 букви знам как се пишат на арабски   Embarassed

# 96
и на мен не ми го отваря сега, и никой друг сайт на който искам да видя времената за молитва  newsm78 много странно
някой който разбере кога точно почваме да кажее плсс
 Hug

# 97
аз започвам от тази нощ  Peace  че нямам търпение. само дано не се посрамя  Embarassed 

а как седи въпроса с преглъщане на слюнката? Май няма единодушно мнение  newsm78  Моя каза, че може да се преглъща, но не е хубаво. Аз пък не мпга да контролирам този си рефлекс, особено като започна да мисля за него

# 98

Момичета в Бг, какво става, от тази нощ ли почваме ?   newsm78

Манел, забравих да гледам бг новини, да видя главния мУфтия, дали ще поздрави "братята мУслИмани"   Laughing

катенце ами сигурно си го засегнала с предния ти постинг newsm78

и аз запо4вам от утре Peace

# 99
 И аз не го засякох по ТВ -то , но Борис го е гледал   Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=326542.0

От утре почва и мъж ми , аз ще закъснея с няколко дни  Wink

Катя,  знам само, че не трябва да се събира голямо количество и тогава да се гълта . Дръж се естествено  Mr. Green Hug Peace

# 100
здравейте и от мен!
честит празник на всички!
щв разкажете ли по-подробно- знам че се пости,но сигурно има и други особенности...примерно ходи ли се на работа?излиза ли се с приятели да кажем?
лека вечер

# 101
Значи момичета, ако не се лъжа към 4:40 (Варна) и от 4:10 (можеби в София) почваме постите ,нали ?   bouquet   Peace

# 102
http://www.genmufti.net/takvim.php?month=9

Това време дават от мюфтийството .

# 103
то сигорно е за София   newsm78

# 104
http://www.islamicfinder.org/cityPrayerNew.php?country=bulgaria

мисля   това  ще  ви свърши  работа  може и да си  инсталирате  адана  в  къщи

после    пак   за   дуата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт