с Рамадан карим и приказки от Шехарезада заповядайте при нас -83

• 27 510
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
страхотна, препоръ4вам ти да споделиш- доколко тя познава египтянина, а за културата тука е добро място- има много линкове! в на4алото на темата има линкове за браковете в египет и разводите,разбира се! ако имаш конкретни питания давай директно, имаме възможности да ти отговорим и дори да ти потърсим материали и с примери да си създадеш една по-пълна представа за живота й там!можеш да по4етеш и назад по темите, за жалост живееща мама в египет няма, има женени за такива, но извън и при други условия живеят !

# 181
Между другото от страницата на атола преди време запознах моя приятелка, която отиде в Египет за 2 години с друга българка женена там. Та двете се срещнаха няколко пъти и от нея знам, че има и други българки женени за египтяни и живеещи в Кайро и околностите. Въпросната жена обаче живееше в близко до Кайро село и беше втора съпруга на мъжа си. Доволна от живота си там и децата, които има и не мислела да се връща в България или да бяга където и да било. Казвам го защото има хора всякакви, един харесва едно, друг друго... разни хора, разни идеали. Но като има любов, се си е друго, като подправката за хубавата манджа...
Страхотна не се плашете и не плашете сестра си излишно. Всеки брак сключен на територията на България или в египетското посолство в София изисква документ, че мъжът няма друг брак нито по релгиозен, нито по граждански обичай... А другото за годините ако неговите са над 15 не е зле, само да не е обратното, тогава е наистина смущаващо...

# 182
Аз знам отскоро за тази връзка, но тя съвсем не била скорошна едва сега сестра ми се осмелила да ми каже и не знам защо като винаги съм заставала зад всяко нейно решение и съм я подкрепяла, но не съм премълчавала и когато съм мислела че не е права, аз съм най-голямото от трите деца на родителите си и имам малко покровителско поведение към нея и брат ни.Тя сподели че мъжа имал доста сериозни намерения към нея и не вярвам да се е подлъгала все пак е на 28г.

# 183
Е неговите годинки са в повечко Laughing, но тава което знам е че той е разведен с голям вече син и чест му прави това че не го е скрил от сестра ми.

# 184
Аз лично бих дала шанс на една такава връзка, все пак с твоя помощ нещата могат добре да се огледат от всички страни. Това, което нея я заслепява тебе няма да те и така ще можете да обсъдите всичко. Знае ли човек, това може да и е късмета... И наистина добре е, че и е казал истината за сина си, но развода какъв е и брака му какъв е бил, защото там има различни видове бракове. Специалистките по-късно ще се включат със сигурност Simple Smile

# 185
  • по пътеката
наде, това, което казваш е така и най-добре да се склю4и брак в бг или в египетското посолство в софия, нооооо няма да стане така си мисля, кой ще му даде виза, нали досега това се обсъжда цяло лято!ако тя отиде там и не може да 4ете арабски  забрави, 4е ще е наясно какво й се показва под носа! този може да е ние около нашия набор, така,4е да мислим като мъжете на  нашите години, подплатено с египетски привкус!
добре е запо4нала надето с бившия му брак, ако е бивш и има реален развод! искайте документи и си ги преведете в бг с превода4-за социален статус,  по развода и решението от съда, както и акт за раждане, копие от паспорт, има на страниците сложени децата под 18 г , за всеки слу4ай да няма изненади! виждала ли е условията на живот, мястото, околностите, запозната ли е какво образование, какво материално състояние има,хи4 да не е поне 4естно картите на масата! ти като сестра си изклю4ително важен фактор, имам опит затова ти го казвам, трезвомислещ и емоционално не си необвързана  с мъжа!нека да ти споделя и да го премисляте заедно!
каква им е връзката, реална, интернет връзка или от екскурзия, напоследък това е на4инът! питай, мисли, питай пак ,ще помагаме!
ако се оби4ат и вси4ко е наред със спе4еленото доверие ,напред!

# 186
Наде не само за брак в БГ искат удостоверение за семейно положение-т.е че не си женен или омъжена.На мен ми искаха същия докумен за брака в Алжир.То при нас си беше сложна процедура , ние чакахме за оторизация около месец и чак след като я получихме подписах ме във кметството.До колкото съм чула то тази оторизация можело да отнеме и много време.

# 187
  • по пътеката
абра гледам, 4е 4етеш ,кажи какво ново около визата или срещата ви с  мом4ето?

# 188
  • В древна страна на край света!!!
Марси, здравей !!! Ти в кой град живееш в Тунис?  newsm78

# 189
Abra наистина къде се изгуби, и Рали я няма и Анито по-рядко пише. Няма ги и НАФАСИМА, МАМА МИА, ТЕДИ от ОМАН и още много други... Хайде лятото свършва завръщайте се във форума    bouquet   bouquet   bouquet

Членът на управляващата фамилия в Дубай шейх Саид бен Мактум Ал Мактум, който пристигнал в Беларус в началото на август за участие в състезания по спортна стрелба, неочаквано решил да се ожени, пише белоруският вестник „Телеграф“.
На 5 септември той ще отпътува от Минск заедно с младата си жена, съобщи за РИА „Новости” говорителят на арабския принц Рабиа Ал Авадми.
Авадми каза, че избраницата на принца е 19-годишната Наталия, която живее в Беларус и работела като сервитьорка.
По националност момичето е азербайджанка, а по вероизповедание – мюсюлманка.
Шейхът е пристигнал в Минск на 7 август за участие в състезания по спортна стрелба, а бракът му с Наталия е сключен на 27 август.
19-годишната сервитьорка е втората жена на принца.
Пищно тържество по повод бракосъчетанието не е имало.
Младата двойка планира утре да замине за Кипър, където също ще има състезания по стрелба.
Журналистите, които успели да се свържат с Наталия, не могли да научат от нея нищо.
Тя само казала, че няма да говори без съгласието на мъжа си.

ЛИЛИ този брак има ли го още Wink

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 17:39 от Nadia Jasem

# 190
Абра седи и чака да свърши рамадана  Laughing пък тогава ще видим, че след толкова тичане първо за резервациите за туристическа виза, после за вадене на покана и нервите шЪ ли дадат виза, отпуската ми мина и замина (и пак да кажа да са живи и здрави служителите от външно и най-вече тия от визов център  Mr. Green)

За сключване на брак в бг от египтяните се изисква един документ за семейно положение, който се издава от полицейската служба по регистрация на младежа и се подпечатва в министерство на правосъдието на Египет (тук този документ се заверява от египетско посолство в бг, след което се превежда и легализира в консулски отдел на външно министерство), паспорт и медицинско, което се прави в БГ, но за всеки случай питайте в служба радостни обреди към общината. Вариант е да се сключи брак в бг посолство в Кайро,  за там не знам какви документи са нужни newsm78.

Наде  Hug имах сума ти работа и тичане насам натам + повреден компютър за капак. Вече съм на линия ей ме на  Heart Eyes

А нещо да съобщават на принца какви документи са му искали преди да сключи брак  Whistling  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 10:05 от I~Abra~I

# 191
  • Варна
По добре да кажат принца и половинката как ли са си вземали визи  Mr. Green

# 192
Тя питанката ми към ЛИЛИ беше дали са още женени  Joy ама поне няма да го мисля момичето. То една друга сервитьорка стана жена на престолонаследника на една от скандинавските страни, май Норвегия беше. Така, че тази професия не е за подценяване....

# 193
По добре да кажат принца и половинката как ли са си вземали визи  Mr. Green

Абе аз разбрах, че те за в бг са планували медения месец, ама като не им дали визи и отишли в Кипър  smile3534

Ех, Наде, като поработвах като сервитьорка в студентските години (преди мнооооого, много време) ни един принц не се появи, те принцовете по мое време явно не ходеха по барове, ами се биеха с дракони и спасяваха разни девойки от съдба по-страшна от смъртта, превръщаха се в жаби и други такива принцови занимания Joy

# 194
Еххх знаех си аз ,че трябва да стана сервитьорка.Е то има още време,ще взема да се позамисля  newsm78
Само да не обърна обикновеното кафе или ресторант в таверна  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт