Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 093
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Иринка аз забравих/всъщност мислех,че е по натам/Честити имен ден на голямото ти момче HugМного да те радва!!!
Аз мислех,че е края на септември Rolling EyesИли има по ново и по старо му???Ние ще го празнуваме догодина  Laughing

# 166
Иринка мерси за отговора еми ще си чакам  Flutter за сега няма никакви признаци но нищо не се знае
Честит имен ден на момченцето ти и от мен да е жив и здрав  bouquet

# 167
  • София
Иринка аз забравих/всъщност мислех,че е по натам/Честити имен ден на голямото ти момче HugМного да те радва!!!
Аз мислех,че е края на септември Rolling EyesИли има по ново и по старо му???Ние ще го празнуваме догодина  Laughing
Благодаря ти, Мирка. Сигурна бях, че ти ще се сетиш  Heart Eyes
Не знам за стар и нов стил. Има 3-4 дни в църковния календар със Симеон под всякакви форми, но аз признавам 01.09 и мисля, че именно той е официалният Симеоновден  Peace
Пееща,   и аз нямах такива. Даже, като отидох в поликлиниката, млада и зелена тогава и ми казаха - това е тапата, съвсем скоро ще родиш, аз им казах -ами! Днес е 11-07, а аз съм за 18-07  Joy
Майтапа настрана, виж при Дидка беше след няколко дни. Но ще е съъъвсем скоро!  Peace
П.П. Е то въпросното момченце вече кара 18-та година  Laughing А пък точно теб може да те носи под мишница без проблем  Joy

# 168
Честито на Вилистар, да и е жива и здрзва мзлката принцеса!!!
Да се разпиша и аз за козметиката ние ползваме мустела и засега сме доволни.Олио кремче за подсичаме и комбиниран гел за тяло и главичка са напълно достатъчни!!!
За отсъстващите татковци-нашия го виждаме на 3-4 дена и ни е много гадно че до сега постоянно бяхме заедно но няня как поревавам си ама... smile3518 newsm45 smile3518
ама всичко ще се нареди!!!
И аз да питам до оня ден се кърмехме на 2,5-3 часа а от вчера се буди и реже от глад на 1,5 часа ,
спи по неспокоино.Аз и давам да яде и се оспокоява но незнам дали е нормално така изведнаж да се промена ,нали ми е за пържи път.Моля ви опитни мами помагаите!!!
Искам и аз снимка на първа страничка, може ли от онези които пуснах в предната темичка или не? Hug Hug Hug Hug Hugза всички!!!

# 169
Честита дъщеричка Йоана на мама Вилистар, да е жива и здрава! От все сърце желая много щастие на цялото семейство и бързо възстановяване на Вили.
Пееща, това си мяза баш на тапа...започва се при теб. Стискам палци да мине възможно най-леко.
Голямо затишие е днес, или на мен ми се ще да има по-голяма активност защото съм си в къщи и имам възможност да се зомбя във форума по цял ден.

# 170
Здравейте, майчета! Аз чак сега се върнах от записа на тоновете и ето го първото ни СЕПТЕМВРИЙЧЕ! Браво! Много съм щастлива!!!
Вили, ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА ЙОАНА!   bouquet Да е много здраво и послушно бебенце и да носи на теб и таткото много радост!
Пееща, и според мен това е тапата! Ти нали не се притесняваш! А и нали помниш Дидка колко дни си ходи с паднала тапа и разкритие! Стискам палци, ако е дошъл моментът всичко да мине бързо и максимално безболезнено!  Hug
Данип, за съжаление не мога да ти дам съвет. Дано Асенцето или друга майка с опит ти отговори по-скоро! А малката е прекрасна!
Иринка, честит имен ден на сина ти! Симеон е прекрасно име! Много ми харесва!
Суит, извинявай, но ти ли плати за тези изследвания или ти ги назначиха от ЖК? Аз утре ще ходя да си взема моите резултати от микробиологията и ПКК-то и вече нямам търпение да разбера дали всичко е наред и как ми е хемоглобинът. Иначе днес тоновете на бебинка бяха добри, ама много шавливо това дете! Тъкмо постои мирна 5 минути и ХОП, врътне се нанякъде и ходи й търси ритъма наново Simple Smile

# 171
Честита дъщеричка на Вилистар и честит син на Бремелинка много здраве и щастие и на двете мами и техните семейства Simple Smile  Hug  bouquet
И ако може да предложа нещо за първата страничка. Тези който вече са родили техните бебчета да се махат от списъка с чакащите бебета.

# 172
Привет!
Честита дъщеричка на Вилистар!!! Йоана! Много здраве и късмет в живота!
Да се похваля с изследванията си - хемоглобин 119! Ама как съм го вдигнала само... Mr. Green След обяд ще видя дали на док ще му е достатъчен, че заради предстоящата операция трябвало да е по-височък. Довечера ще пиша повече.

# 173
Честито на последното августинче и първото септемврийче родили се в нашата славна дружина!!! Късмет, щастие и любов за тях и майките им!!!
Аз тия дни изпадам в разни крайности  ooooh! и затова много-много не пиша. Ту ми се реве,че май ще се наложи да лягам под ножа а не искам, ту ми е все тая само бързо да свършва, ту ми се ще да го докарам до термин-бебка сама да тръгне,пък тогава каквото-такова. Хората около мен са се видели в чудо. Мъжа ми вика..."другите се бутат за секцио, а ти не щеш-защо не разбирам" . Абе.... бременна му работа. И аз не знам вече.... newsm78

# 174
Нели, благодаря ти за отговора за количката Pack Trendideal: "Флу, количката е 2в1 и е 350 лв. Оригинално е на Бебе Конфорт, които по принцип са от скъпите колички, но това им е "евтината" серия, и въпреки това - качествена! Нека и другите си кажат мнението. "
Аз досега разглеждах сайта им и магазините, където се продава този модел в Сф. Цената наистина е страхотна, но исках да те питам ти видя ли количката "на живо", защото това, което ме притеснява е че бебенцето всъщност няма легнал зимен кош, а трябва да спи в кошчето за кола. То равно ли е, не е ли наклонено? Моля те поправи ме, ако бъркам! Ще съм благодарна за всяка информация и мнение, защото време не остана, а бебинка си няма количка  Cry  Cry  Cry

# 175
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВИЛИСТАР!!!  baby_neutral МНОГО ХУБАВИ МИГОВЕ ЗА НЕЯ И ЦЯЛОТО И СЕМЕЙСТВО!

Аз днес бях на преглед, няма никакви изгледи да родя скоро (термин 18.09) Sad А на всичкото отгоре нашето "малко" бебче е станало 4300 гр. Shocked и док взе да увърта за нормалното раждане, което си бях планувала. Така не исках да се оперирам, но май няма как накрая ще клекна  Thinking Чувала съм за много бебета, които са се раждали и по-големи без проблем по естествен път, но незнам дали при мен нещата ще са така. Много съм притеснена  Praynig От опит знам, че операцията е гадно нещо  #Crazy Sick

# 176
Нели, благодаря ти за отговора за количката Pack Trendideal: "Флу, количката е 2в1 и е 350 лв. Оригинално е на Бебе Конфорт, които по принцип са от скъпите колички, но това им е "евтината" серия, и въпреки това - качествена! Нека и другите си кажат мнението. "
Аз досега разглеждах сайта им и магазините, където се продава този модел в Сф. Цената наистина е страхотна, но исках да те питам ти видя ли количката "на живо", защото това, което ме притеснява е че бебенцето всъщност няма легнал зимен кош, а трябва да спи в кошчето за кола. То равно ли е, не е ли наклонено? Моля те поправи ме, ако бъркам! Ще съм благодарна за всяка информация и мнение, защото време не остана, а бебинка си няма количка  Cry  Cry  Cry

Флу, видях я на живо - затова я купих. И другите момичета знаят, че аз бях в голямо чудене за количка - минах през всякакви етапи, пусках тема във форума, всякакви идеи ми роди главата. В крайна сметка се спрях на тази и се надявам, че ще е сполучлив избор. До 6-я месец бебчето е в коша за кола. Той не е равен, а с анатомична форма. Честно казано, бях се навила за зимен кош, но прецених че определено това е подходящо за мен - бебчо ще си спи вътре удобно, а аз и без това няма денонощно да съм с количката навън. Има си и дъждобран в комплекта. А и като сложа едно дебело оделаце (или овчите кожи, за които писах), мисля че ще е супер. Много ми е хубава - взех синята не само защото чакаме момче, но бях съгласна и на Асето със съветите да внимаваме колко червено е "видимо" за бебчето.
МАМИ, дайте съвети и кажете дали сте съгласни с мен.  Peace

# 177
Вики86, не се притеснявай, бебетата имат такива моменти на по-често хранене - скок в растежа, предизвикват по-голямо производство на кърма с честото сукане, и нещата се уталожват след няколко дни. Сигурно няма да ви е за последен път Simple Smile, с моите юнаци преди 3 години имах чувството, че постоянно сме в разни скоци  #Crazy.
Аз днес бях до Тина Киркова, направих тестуването за алергии, имаше и други майчета, ама като не съм идвала на срещите, и не ви познавам.. След две седмици ще ходим да мерим бебето да видим кой доктор ще борим за нормално раждане.

# 178
КУКУУУУУУУУ от сватбарките 2 в 1
Честито ни първо септемврийче! Много здраве, красота и веселие за мама Вилистар и малката Йоана!

При мен екшъните продължават, но не мога да не ви се "отчета". Сватбата мина чудесно, но предвид организация и т.н. предните дни, а също и невъзможност да отпочина /няма кой да гледа малкия/ в края на вечерта вече едвам ходех - тазът си ме болеше /все пак цял ден бях и на ток  Crazy/ сега към следващите събития - РД на Спаси в четвъртък,  после профи събитие в събота и после РД на любимия на 10ти  Flutter Познайте кой организира мероприятията...
Ето малко снимки от случката - очевидно е, че съм в 9ти месец и мн се радвам на обемите ..ихихихии
-  с малчо в църквата
- реч на кумата
- с моя бременна септемврийска дружка
- моето голямо момче

Радвам се на всички обебили се мами - звучите чудесно, изглеждате чудесно и явно се справяте много добре с кърменето, което е Важно!  Naughty Hug На мен пък като ви чета, раждането ми изглежда съвсеееем далечен мираж. Сякаш не съм била бременна 9 месеца и това не е най-логичния финал. Имам чувството, че ще родя по-неподготвена от първия път  Laughing ,  в смисъл сякаш още не съм на тази вълна. днес-утре смятам да събера багажеца за Шейново и малко да почувствам, че и на мен ми предстои Сървайвър в бг болниците  Wink

Ще се включа пак като изчета по-детайно дебатираните теми  bowuu

# 179
ЧЕСТИТО НА МАМА БРЕМЕЛИНКА И НА МАМА ВИЛИСТАР!   bouquet ДА СА НИ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБЕТА И МАЙКИ!Лелеее пак много сте изписали. Ей сега се хващам да чета. Първо да се оплача:
Аз от вчера вечерта имам болезнени конракции. Ама не ми е падала нито тапа нито ми е текло нещо. Но определено си се появяват
от нищото - не като преди само от движение или пресилване. Та си мисля, че организма се подготвя явно.
Честно казано съм доволна, че най после има някакви позиви, но нищо не се случва засега  Crossing Arms
Отивам да чета, че тази сутрин ми се оказа много работна и нямах време!

Общи условия

Активация на акаунт