Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживявания по време на бременността, проблеми със здравето, избор на болница и лекар за раждане, грижи за бебета като хранене и сън, избор на количка и пелени и други необходими принадлежности. Освен това потребителите споделят рецепти и съвети за грижа за бебета.
-
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
-
Какви документи са необходими при раждане в болница?
за водното, но за тази болница нищо не знам. Нали скоро си била там, може би си по-информирана.
- непрактично, но наистина сладурско...
/така че цената е тази 900лв!Колкото пише на сайта им!Сега това е официално което се заплаща на касата-моя док не ми е правил намеци за парички на ръка,но не знам как седят нещата с тази която искаш ти да ангажираш-до колкото знам че не всички правят водно даже май е само Григорова
..ние стигнахме безпроблемно 2в1 в София..даже до сега спахме че тръгнахме в 5.30 сутринта.
...
така сме изстинали цялото семейство или малката донесе някой вирус от яслата - не разбрахме. Татито е с вирусен ларингит и го болят синусите, сърбят го ушите и очите, тече носа и го боли гърло. И мен ме хвана гърлото, но такава адска режеща болка
не помня така да ме е боляло някога и мен ушите ме сърбят. Ходих на лекар да ми гледа гърлото
това не ми се беше случвало от дете. И тъпото е че не е добре да се изписва антибиотик, но от друга стана нали ще съм секцио с пълна упойка и гърлото ми трябва да е здраво /заради интубирането/. Сега се пръскам с един спрей Биопарокс и май има ефект, но ако не се подобря до понеделник ще трябва антибиотик. И интересно, че малката е най-добре
Толкова пари ми удържат за осигуровки и данъци от заплатата, че ... хич не ми се дават допълнително...
Цените на официалните бременни дрехи (които са трудни за намиране, освен другото) бият всякакви норми в земята. Примерно 70-80 лв. за туника

Никога не е късно- септември едва започва, пък после ще си пишем в темата на септемврийските бебета.
Нямам изследване за Васерман, СПИН и австралийски антиген!
В понеделник ще отида и ще си ги направя, обаче сега ми е свило сърцето и само се надявам бебо да не бърза много да излиза, преди да събера всички документи! То бива, бива, ама чак толкова да съм завеяна....