Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 089
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Ку-ку,

Честито ни първо Септемвийче, браво на мама Вили и на нейната щерка Йоана - хубава датичка си е избрала. Да са живи и здрави цялото семейство  Hug Hug

За козметиката - имам подарък от сестра ми една чанта с продукти на Мустела и съм си закупила отделно неща на СебаМед - поне в началото ще позлвам медицинска козметика - по-натам ще видим.

аз днес пообиколих София със сестра ми и малката ми племеница - голямо шоу падна..попаднахме в адски задръствания, Софийка трябваше да яде, купихме и пюре, което не изяде и кисело мляко, което обърна на седалката в колата. За капак напълни памперса, а нямахме резервен...да не ви разправям че и сестра ми е млад шофьор и ми изкара акъла на няколко пъти, но в крайна сметка се прибрахме по живо по здраво  и дори успяхме да свършим работа Shocked Crazy Laughing

# 181
Мама Ане роди днес малък мъж БОРИС в 15:20 ч., нормално раждане на хубаво голямо бебе - 3950 гр, 54 см.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И СИНчЕТАТА МНОГО ДА Я РАДВАТ!!!!
Hug

# 182
ЧЕСТИТО НИ И 1-ВО СЕПТЕМВРИЙСКО МОМЧЕНЦЕ! БРАВО НА МАМА АНЕ, НЕКА МАЛКИЯ БОРИС РАСТЕ ЗДРАВ И ОБИЧАН! 
Hug Hug  bouquet  bouquet
Забравих да поздравя Иринка с именния ден на нейното синче! Бъдете здрави и щастливи всички вкъщи!   bouquet

Ваня, малкия Нико е голямо сладурче, много е хубав, надявам се скоро да се присъединим към разходките в парка и ние!  Hug Hug

Ирини, явно за теб Септември месец е най-щастлив! Толкова много празници! Пожелавам ти невероятно хубави емоции  Heart Eyes Heart Eyes

# 183
Мила, Ане, честити син Борис!!! Да сте живи и здрави и много щастливи! Много да се слушате и много да се обичате!
Ех, ето го и второто ни СЕПТЕМВРИЙЧЕ!
Нели, благодаря ти за отговора. С милото решихме да отидем до магазина на "Малечко"  и да я разгледаме! А на теб честита покупка и да си я ползваш дълго дълго! Simple Smile
Ирини, много сте хубави на снимките! ПУ-ПУ!

# 184
Ирини, изглеждаш страхотно на снимките Simple Smile
Честит малък мъж на мама Ане! Много да ви радва!

# 185
Честито на новите мами, да са им живи и здрави дечицата! Hug
Влизам с повече информация за bremelinka. Mомченцето и се казва Радослав и тежи 2700гр. Wink
Желая безпроблемно раждане на всички ви! Heart Eyes

# 186
честито на мама Ане за големия малък Борис!!! Живи и здрави ги чакаме на топло в темата ни!   bouquet

еййййй, ама и бебетата ни станаха като докторите - съобразяват се и те с работни-почвни дни  Wink

Благодаря за комплиментите  Embarassed

# 187
Честито на АНЕ!!!!!!!!!!!!   bouquet Браво!

Иринии, страшна си!   bouquet

*Ирина*, да ти е живо и здраво "малкото момче"!

Много хубави мами и бебчета тоя месец, а  Party Пу-пу!  Peace

# 188
  • София
Ане, честит ти син.
Да е жив и здрав и много да ви радва.
   bouquet
След отчета на адашони и Люси, чакам Шейла и Шмат още!  Hug
Адашони, засенчи ли булката?  Wink

# 189

Адашони, засенчи ли булката?  Wink

хихи... казвай какво пиеш, душко  Heart Eyes

# 190
Честит син Борис на мама Ане, да ви е жив и здрав, много щастие да внесе във вашето семейство! Бързо възстановяване на мама!
Иринии булката е имала страхотна кума. Изглеждаш превъзходно.
Ирина да ти е жив и здрав именника !
Бизу много забавен ден сте имали с малката сладурана. Тя ти е направила нещо като "DEMO" на какви може да ги забърка едим малък мушморок.
Лусисити това за контракциите са добри новини. Аз само се ослушвам, но за сега нищо съществено за което да мога да се закача. На мен предният път тапата ми падна след като контракциите бяха станали на около 3-5 минути, а водите ми ги спукаха в болницата ( а там отидох с 8 см разкритие ). Пиша ти това да не очакваш пълният пакет от симптоми на куп, а и последователността им може да е различна.  Пожелавам ти успех   Hug .

# 191
Еха, пак заваляха бебета! Честито на Вилистар и на Ане! Сутринта пропуснах и Цве - да ти е живо и здраво бебчето!  Hug  bouquet

Ирини, ти по сватби, аз по кръщенета! Ама определено Ирина пита с право, същото искам да знам и аз Flutter

Четох какво пишете за козметиката на Бюбхен и за пореден път установявам, че това, което се продава в България за вносна козметика, няма нищо общо с оригиналната. Направо ви казвам да я избягвате, вероятно е третокачествено производство от Унгария. Crazy
Пееща, стискам палци! Peace
ВАЕ, четох, че ме питаш за Деси, но си нямам представа. Драснах и един СМС да видим кога ще намери сили да ми отговори. Възможно е по мои сметки утре да ги изпишат, особено, ако всичко е наред.

Шейли ми се губи!!!  Thinking

# 192
  • софия
влизам само да се отчета, че сме все още 2в1 Simple Smile

не съм чела от вчера и колко нови мами си имаме......

честито на всички - да ги слушат рожбите им, да са им живи и здрави и много да ги радват , а на мамите бързо възстановяване

искам да Ви помоля да ми стискате палци... ще ходя в 7 на доктор дето да се надяваме няма да ме претупа (като моя) и ще ми каже какво става с бебка

П.П. айде и като се върна да има още добри новини Wink

# 193
Дидишонче, стискам ти палци за лекаря! Ако е в частния му кабинет и си плащаш, не вярвам да те претупа! Просто предварително си намисли всички неща, за които искаш да го попиташ. Аз например все забравям по нещо и после ме е яд... УСПЕХ и чакаме добри новини!  Hug
Бижу, не мога даповярвам, че такова сладко момиченце като племеницата ти е способна на такива щуротии Simple Smile Шегувам се, де! Много е сладка и Бае правилно е написала, че си присъствала на чудно "ДЕМО" Simple Smile
Бае, ти приключи ли с гладенето? А мъжът ти хубави неща ли ти е донесъл от БГ? Доволна ли си?
Шматароче, къде си? Наред ли е всичко? Какво стана в болницата? Моля те, пиши щом можеш!  Hug Hug Hug

# 194
  • София
Виждам, че вече са ме изпреварили с щъркеловите новини.  Wink Честит син Борис на Ане! Да расте голям юнак!

Флу, имам служебен абонамент в  МЦ "Св.Пантелеймон" и всички прегледи и изследвания се покриват от месечната такса.  Peace Иначе  са задължителни и би трябвало да се поемат от ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт