Щом СЕПТЕМВРИ наближи, мама с бебе ще кръжи

• 17 086
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТО НА МАМА CVE И МАМА АНЕ!   bouquet
Иринии, супер кума си била Mr. Green
Ваня, просто си като момиченце, а малкият Нико излъчва таква одухотвореност, че направо ми скрива шапката - както се казва. Браво за кърменето!
Гледам обсъждате козметики - аз съм взела Себамед по препъка на Ваня. Мисля и зехтин да позлвам - точно екстра върджин съм взела. само мислех да си спестя преваряването. не че е трудно, ама.......... Mr. Green
Sweet kids mama, мисля, че те видях по витошка вчера да се разхождаш Grinning Я бързо казвай дали се бъркам или пак съм пуснала снайпера  Wink

# 196
Хайде и аз да честитя на Вилистар, Ане и Цве за чудесните новини и да им пожелая само щастливи мигове и здрави бебоци!

Момичета, днес се сблъсках с "реалността". Колко пъти съм ви чувала доктори да ви говорят, че сте с тесен таз, че може да не родите нормално и да искат секцио...и всички обясняваме, че това е за угодия на лекарите и че понятие като тесен таз не трябва да съществува....Да, ама днес като ми се случи на мен и....се разбих!  Cry Толкова време чаках срещата с "мойта"докторка за водното. Нямах търпение да вляза в 37мата седмица, за да се виждаме и разбираме вече. Обаче, днес като отидох и се почна - "дай първо да ти измеря ръста, защото...ако си под 155см - забрави" Аз съм 157 и според "книгата" - трудна работа. Освен това таз и не знам си там още колко подобни измервания (завъртях се няколко пъти наляво, надясно) са ми много тесни...някои доста под нормата. Та....още по-трудна работа!! Плюс, бебето било много високо и нямало скоро да се ражда, а ако съм преносила (накъде вървели нещата)...да съм забравила за нормално раждане изобщо!! Единственото хубаво е ,че бебчо е малък (не го е мерила, така каза). Защото ако беше и голям съвсем щеше да ме отпише сигурно. Та....така. Каза, че й се иска да стане така както желая, нооо....не може да гарантира. Нека се видим още веднъж на 15ти.
Просто съм.... ТОЛКОВА РАЗОЧАРОВАНА!!  Cry Cry Cry Cry
Аз не съм избирала друг доктор. А до 15ти не ми се чака, честно казано...в невидение при кой ще раждам! Sad Малко шах-мат се получи и ми е доста сговнено! (извинете за израза, тук вече четат и малки деца Simple Smile

# 197
Честит Борис на мама Ане! Много радост и щастливи мигове с малкото човече!!Да расте здрав и силен мъж!!На мама бързо възстановяване,че мъжлето никак не е малко! Heart Eyes
Иринии засенчила си я определено таз булка!! Heart EyesМного си хубава!!А малкия ти мъж е направо бонбон пу пу!!
Аз започнах да гнездя от днес!!Искам малко по малко да изчистим тази седмица и да си оставя къщата в нормален вид за посрещането на бебка!!Макар,че не знам как ще стане като ще влизат в стаята майсторите да сглобяват леглото!! #Cussing outДано свеки се сети да изчисти,че иначе директно ще я  smile3515 smile3513Не ми се мисли какво ще е тези 5 дни в къщи докато ме няма!!!
Обадиха се да ни кажат,че нашата си количка е в магазина и ни чака newsm44Утре преди доктора милото и татко му отиват да я плащат!!Естествено няма да я видя в къщи преди да се върна от болницата Wearyно важното е че ще я имам!!!
Мислим малко да идем на разходка с мъжо/той от днес си е в къщи и така чааак до края на месеца newsm03/и като се върна дано имаме още бебоци smile3521

# 198
  • София
Адашони, засенчи ли булката?  Wink
хихи... казвай какво пиеш, душко  Heart Eyes
ООО, ще пием и още как. Колко поводи още ще имаме  Praynig

# 199
Мона, я се стегни! Не се поддавай на докторски инсинуации! Аман вече!
 Crossing ArmsАз съм също с ръст средновъзнисък (разбирай 156см) и никой тук не ми е казал, че за водно не ставам. Родих си го сина водно, като стой та гледай. Пък и значи ли че всички дребни жени трябва да раждаме под ножа? Синът ми не беше никак малък - 56 см с 3750 и 38 см глава!
Я се успокой, преспи една нощ и утре с прясна глава ще ти дойдат други свежи мисли в главата.  Hug

# 200
Мона задължително още едно мнение!От независим лекар!!На частно ако трябва иди!!Не казвай какво са ти казали ами ей така просто искаш да знаеш и за това отиваш!По принцип секциото по мед показания няма да ти струва нищо!!Така,че за Григорова е по-добре да си водно с избор и така нататък-демек пакета от 900лв-от колкото медицинско секцио за което няма да платиш Hug

# 201
  • София
Здравейте красавици- обебени и чакащи!

Поздравления за новите мами!   bouquet

Имам един въпрос....след като се появи и последното бебе от списъка...къде ще пишем? В смисъл, аз родих през август, но не ми се мисли да ви изоставя, и половината да пишем в "родени през август" и в "родени през септември" другата половина. newsm78

# 202
ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБОЦИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА! БАШ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА!

Момичета, да ви питам - от няколко часа беба такива ритници раздава, че имам усещане, че ще мина без контракции, ами тя ще си пробие пътя навън... Почти не спира да се движи - имам леки "менструални" болки, но да са редовни контракции - не са. Като ритне долу и ме прерязва сякаш си прави разкритие. Кажете моля ви се какво мислите за тия ми неща.
Като добавя и че от сутринта ми е толкова изнервено, че не понасям никого ... направо   Sick  #Crazy

bouquet

# 203
Дидка, в подфорум Родени през 2008 ще си  направим тема Септемврийчета и ще си пишем там.

# 204
Ку-ку!

bouquet  bouquet Честито, Вилистар, Ане и Цве!!!  bouquet  bouquet
Да са ви живи и здрави бебоците и да ви радват за много години!

Тука съм още. Ама вие си знаете, че за никъде не бързам Wink

Изпрах дрешките вчера и пелените са в пералнята в момента. Бавно бавно се подготвям.

Мона, мила! Леле как с всяка такава случка ми се иска да ги изритам тези 'доктори'. Това на нищо не прилича, изроди!  #Cussing out
Ти си здрава права способна жена. Твоето тяло е перфектно, а не дефектно, и е напълно способно да си роди детето. Запомни го това и не позволявай на никой да ти каже различно.

Да ви кажа какво ми казва моята акушерка - "ти ще имаш прекрасно раждане, знам го. Ти си силна способна жена и аз нямам никакви съмнения, че всичко ще мине гладко". Това е което трябва да ни се казва по дяволите! А не колко са ни некадърни телата и как сме едва ли не инвалиди като се говори за един толкова естествен процес.

Др.Цвети, не си единствената която не иска да я режат. Няма нищо нередно да не искаш. Раждането е една огромна част от живота на една жена и е не случайно начина по който бебета излизат на света. Секцио ме плаши ужасно и не знам ако ми се наложи как бих го преживяла. (чукам на дърво хиляди пъти).

Иринии, ама много си красотна Wink Корема май е пораснал!

Юник, големи красавци сте. Пу пу! И ти прекрасно изглеждаш, та чак в бял панталон си се сложила Wink

# 205
  • София
Веч, ясно ама като има 10 че и повече бебета които сме родили през август?  Rolling Eyes

# 206
Привет!
Днес отново е хубав ден ....бебевалежа заочна... Laughing
Честито на CWE, мама Ане и Вилистар! Аааа...разбира се и на бремелинка!!!
Да са ви живи и здрави бебенцата, много здрави, послушни и само радост да ви носят!!!

Ирини, много хубава кума си!
Юник, изглеждаш прекрасно! Все едно не си раждала! А и бебенцето ти е страхотно! Hug
Относно козметиката... аз ще взема на Себа Мед и то само някои неща. Нооо...искам да ви препоръчам крем против и за подсичане. Казва се ПАВЛОДЕРМ. Още е изввестен като Македонска маз. Много хубаво кремче, успокоява чудесно. Имайте предвид, че все още го ползвам най-редовно при дъщеря ми, когато видя леко зачервяване вечер като я мия. На сутринта всичко е ОК!
При мен нищо ново. В сряда ще се срещам с колежката да доуточним последни неща за секциото.
Все още пера и гладя. Днес-утре оправям и чантата за болницата.
Това е от мен.
Лека вечер! Hug

# 207
Веч, ясно ама като има 10 че и повече бебета които сме родили през август?  Rolling Eyes
На септемврийчетата няма да ни пречат августинчетата! Mr. Green

# 208
Охх, Шейле и Веч, мерси много. И аз си мисля, че съм си екстра родилка Simple Smile. Въпросът е, че тази докторка е човекът, който "коли и беси" и каквото каже тя - това става. Само тя и още една в София се занимават с водно! Но тази е шефка на родилното, така че другата й се явява един вид подчинена. И ако тя има тези предразсъдъци, които за нея са си плод на дългогодишен опит, се чудя изобщо дали да се занимавам! Това ми е проблемът! Sad Че исках водно с цялото си същество, но докторката има мноооого различни схващания Sad
Диде, айде сега августовските майчета да се цепите от колектива ? Simple Smile  Naughty Бива ли така ? Simple Smile Скоро ще се обебим и ние и после няма да има кой знае каква разлика  Hug Ти тука нас вече...за нищо ни нямаш ? Simple Smile

# 209
  • София
Мона аз точно затова, щото не искам да ходя при августинчетата-там никой не познавам, искам си при вааааас! Вие сте ми като сестричко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт