Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети се споделят във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват преживявания по време на бременността, проблеми със здравето, избор на болница и лекар за раждане, грижи за бебета като хранене и сън, избор на количка и пелени и други необходими принадлежности. Освен това потребителите споделят рецепти и съвети за грижа за бебета.
-
Какви проблеми обсъждат участниците във форума?
-
Какви документи са необходими при раждане в болница?

Я бързо казвай дали се бъркам или пак съм пуснала снайпера
Толкова време чаках срещата с "мойта"докторка за водното. Нямах търпение да вляза в 37мата седмица, за да се виждаме и разбираме вече. Обаче, днес като отидох и се почна - "дай първо да ти измеря ръста, защото...ако си под 155см - забрави" Аз съм 157 и според "книгата" - трудна работа. Освен това таз и не знам си там още колко подобни измервания (завъртях се няколко пъти наляво, надясно) са ми много тесни...някои доста под нормата. Та....още по-трудна работа!! Плюс, бебето било много високо и нямало скоро да се ражда, а ако съм преносила (накъде вървели нещата)...да съм забравила за нормално раждане изобщо!! Единственото хубаво е ,че бебчо е малък (не го е мерила, така каза). Защото ако беше и голям съвсем щеше да ме отпише сигурно. Та....така. Каза, че й се иска да стане така както желая, нооо....не може да гарантира. Нека се видим още веднъж на 15ти.
Малко шах-мат се получи и ми е доста сговнено! (извинете за израза, тук вече четат и малки деца
) 
Дано свеки се сети да изчисти,че иначе директно ще я
Не ми се мисли какво ще е тези 5 дни в къщи докато ме няма!!!
Утре преди доктора милото и татко му отиват да я плащат!!Естествено няма да я видя в къщи преди да се върна от болницата
но важното е че ще я имам!!!
/и като се върна дано имаме още бебоци
Аз съм също с ръст средновъзнисък (разбирай 156см) и никой тук не ми е казал, че за водно не ставам. Родих си го сина водно, като стой та гледай. Пък и значи ли че всички дребни жени трябва да раждаме под ножа? Синът ми не беше никак малък - 56 см с 3750 и 38 см глава!

Бива ли така ?