Отговори
# 120
Хелоу!
Изчетох ви буква по буква, но главоболието от настинката е толкова досадно, че не ми останаха клетки, с които да помня и коментирам  Rolling Eyes Като цяло имам някакво подобрение от вчера, но сутринта се събудих и си зададох въпроса дали и как ще оцелея днес с малкия. Така ми се виеше свят... отделно беб май се смъкна тази нощ и сега ми е леко трудно ходенето... кихам, кашлям... Просто ад! Вчера си позволих да пийна парацетамол. Иначе действам ударно с вит.С... Каквото-такова... Днес по едно време толко вече зле се чувствах, че сипомислих, че предпочитам да съм в болницата да раждам - поне 3 дни да се откъсна от отговорности и работа  Confused Представете си колко съм крейзи.
Иначе утре е големият ден - рождения ден на първородното ми момче - 2 години. Та и по тази тема имаме подготовки да вършим през нощта и утре сутрин.

Юник, не мога да с евъздържа и да не отбележа, че синът ти е наистина съвършен!!!!  Hug Hug Hug
ДаниП, за жълтеницата - от опит да ти кажа, че ние я карахме около 40 дни /ако не и  повече/. При нас вероятен фактор за тази продължителност бе разликата в резус фактора. просто трябва да изчакаш. Ако слерите на очите не са жълти, а само кожата - не се тревожи! Не съм давала вода /още по-малко подсрадена/
8еоs8, стискам палци нещата да се наредят макс добре! Защ оне потърсиш още едно лекарско мнение.
Шмати, честита блага вест!
Бизу, как се правеше теста с йода, че и аз имам някакви съмнения?А как си на тема тревогите, които имаше  - поуспокоихте ли се?
др.Цветииииии, браво, миличка!!! Страхотна новина! Честито!
Адашони, днес те мислех точно дали не си зараждала  Hug
БАЕ, долопрокт-ът е много по-ефикасен за тези назадничави проблеми - от опит  Peace
Суид кидс, аз съм "за" добавянето на разказите в блога!
Със сигурност пропускам много от вас... но както казах - простено ми е.

Иначе относно раждането - все по-абстрактно и далечно ми се струва, независимо от признаците!

ЧЕСТИТИ НИ БЕБЕНЦА НА ЛУСИ И ВЕЛИСЛАВА! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

# 121
И аз да питам  newsm78 мажа се със най-различни мазила. И пак нощем като легна, умирам от сърбежи по цялата кожа. Пак ставам пак мажа и така  #CrazyНякой друг да го има този проблем  newsm78 От нерви ли е, от к`во е , и аз не зная, но е много гадно  Cry

Ирини весело изкарване утре и да се оправяш , ейййййй  Hug

# 122
Флучия, за съжаление болничния се приема от НОИ едва когато са внесени  вноските и са подадени декларациите в НАП. Иначе не го приемат. Стискам палци да не ти го бавят, ако трябва обади се и настоявай.  newsm10

# 123
Стелче и аз съм така като легна и се почва- краката, корема, ръцете абе направо луда работа #Crazy всичко ме сърби. Това според мен е от опъването на кожата, може и хормоните да играят роля.
Шмате честита хубава новина Hug
Цвети браво че бебето се е обърнало, сигурно ти е олекнало.
Суиткидс и аз съм съгласна за блога ще стане много добре Peace
Аз имам и друго предложение ако сте съгласни де, понеже първата страница става доста натоварена, мамите които са родили да ги махаме от списъка с чакащите, така според мен поне ще стане по подредено. Какво мислите вие?

# 124
Стелче и аз съм така като легна и се почва- краката, корема, ръцете абе направо луда работа #Crazy всичко ме сърби. Това според мен е от опъването на кожата, може и хормоните да играят роля.

Аз имам и друго предложение ако сте съгласни де, понеже първата страница става доста натоварена, мамите които са родили да ги махаме от списъка с чакащите, така според мен поне ще стане по подредено. Какво мислите вие?

Ама много гадно, нали  Sick

Аз съм за предложението   bouquet

# 125
Хееей,момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБлагодаря за пожеланията Hug
Честито на новите бебенца и майките им!Да растат живи и здрави и изпълнени с много любов!  bouquet
Влизам съвсем на бързо и на кратко за сега-Вчера ни изписаха,добре сме,слава Богу LaughingВиждам,че сте питали защо се е получило така с упойката при мен.Започнаха със спинална,но за мой ужас усещах как ме режат,не просто допир,а болеше от острието на скалпела.Подскачах от болка и се е наложило да ми влеят пълна.Не ми казаха,че ще слагат пълна и когато започнах да се събуждам,незнаех къде се намирам и какво става Rolling EyesОперацията не е била никак лека,имала съм много сраствания от предното секцио.Както и да е-важното е,че малката е добре LaughingИ аз се възстановявам лека-полека LaughingНа кърма е,но нещо май не ми достига и тя се измаря да суче SadТа,сега се цедя с помпа и давам с шише,когато не стига.
По-късно ще пусна снимки Peace

# 126
Уааааааааааааааа
Само аз ли не можах да видя снимките на Юник. Линковете не ми се отвориха Sad
Дайте поне една, че да я пъхна на първа страничка.

За предложението - ми и аз съм ЗА. Някакси тръгнаха нещата от това, че Асето каза, че никой няма да маха Simple Smile Ама ще я поразчистя съвсем скоро (утре демек), че ме дразни така. И се надявам Дидето да не се сърди, че ще и махна красотите с есенните листа. Ама тегнат.

# 127
  • София
Стелче,   Hug И аз съм от дръгнещите се, кака. Досега не съм намерила лек, дано някой сподели.
[b]Уандичка, [/color] [/color] [/b]  Hug Heart Eyes Добре завърнала се, вече с Бианка. Малее, колко зловещо звучи това, което е станало с упойката ти.  Cry
Шмат, и според мен махнете родилите от  чакащите. Много тежко и неинформативно така. Честито за сестричката ти!  Praynig

# 128
Стелче,   Hug И аз съм от дръгнещите се, кака. Досега не съм намерила лек, дано някой сподели.

и аз, и аз!!!

Уанде, добре завърнала се!!!  bouquet

# 129
Ох, милички, едвам гледам. Не съм ви чела, и не мога да се включа адекватно на дискусията. Толкова задачи имам, че всички ми се смеят, че ще родя в колата Crazy Иначе съм добре. Бебка много е пораснала за последния месец, според ехографа е 3100 (дръпнала е повече от кило)

Честито на новите ни мами! Да растат здрави и усмихнати дечицата!

Лека вечер  bouquet

# 130
  • Варна
Уанде, добре дошла  Hug Дано бързо да се възстановяваш и чакаме снимки на Бианка  Wink
Цвети, браво за хубавите новини за лупинга на бебчето  Peace
Благодаря на всички гласували  Hug Hug Hug
Аз също съм за разчистване малко на първата страничка че стана много тежка. Освен родилите мами да се махнат от листа на чакащите предлагам и листа със планираните операции да се опреснява - което е минало като дата да се маха. Така ще знаем коя мама е наред  Peace
Току що качих няколко снимки на Йосиф на Мариям. Те са си в къщи от вчера и предполагам, че и тя ще пише скоро.
Има една уникална снимка - първата снимка на Йосиф - просто е ......... Ето вижте по-добре сами http://september2008.multiply.com/photos/album/40

# 131
Докторке видя ли е бебка както се е врътнала първия път така ще се завърти отново!!! HugМного се радвам за добрите новини!!!Не и давай сега да се обръща повече да те плаши!!
Флучия моите документи би трябвало да са подадени вече,но аз както казах и преди не очаквам скоро някакви пари-на мен ми се струва много алъж вериж цялата тая история!!И докато не видя някакви пари няма и да повярвам!Не знам защо,но така съм се настроила!!
Иринии и аз едва гледам от това главоболие дне!Знам какво ти е!!Такава болка не бях изпитвала скоро!!!Охх а като си помисля,че др седмица може да ме повтори Shocked!Леки последни подготовки по случай големия празник!!Да не забравиш да разкажеш как е минало и снимки да покажеш!!
Уанда добре дошла на борда HugМалеее настръхнах като прочетох какво е станало с упойката ти!!Като в някой филм на ужасите!!Милата!! HugОххх дано не се случва на никой!!Важното е че сега всичко е наред!!
Браво на нашите мами,които кърмят така успешно!!И като казах кърмят-абе къде е Асето ?Нещо се губи тези дни!!Любе сигурно и запълва времето изцяло!!
Свеки ми донесе днес праните от нея дрешки!!Малко ми е криво ама те не миришат както тези които аз прах SadНе миришат изобщо на бебешки!Ами на у тях каквато е миризмата така миришат!! Rolling EyesПостарала се е евала за което ама....нещо....
Милички да знаете какви са тези дишащи лепенки за раната??Такива ми каза док-3 дишащи и една водоустойчива!Брях че аз само веднъж ли ще се мия бе TiredЩе се усмърдя!!И какви парички са тези лепенки??По 25 сантиметра дълги ми каза да бъдат!

# 132
Аууууууууууууу ма той голям мъж бе. Браво на мама Мариям   bouquet

# 133
Ехааа каква голяма глава!Много умен ще да е малкия като порасне!! HugДобре че не е излизал от... Embarassed
Много е хубав да и е жив и здрав на мама!!!

# 134
лелееее как се развълнувах от снимките... особено на Йосиф с пъпната връв  Heart Eyes Мам много красиви са ни септемврийчетата!

Мирка, отиваш в аптеката и там ще ти дадат лепенки, които ще ти трябват. Относно водоустойчивата - естествено, че няма д асе къпеш 1 път и точно затова ти е тази лепенка - тя не пропуска вода колкото и пъти да я мокриш.

Общи условия

Активация на акаунт