Отговори
# 105
Нивалина бил за перисталтиката на червата. Поне така ми обясниха. А между другото ме попитаха за Аналгин към Нивалина. Аналгина за обезболяване.
Аааа...така може! PeaceПомислих, че си сбъркала Аналгина с нивалин...

# 106
Аз само се отчитам, че едва гледам Tired. Днес се скапахме от чистене - от сутринта, та до сега  ooooh! Но пък вече всичко свети и е готово за бебчо  Heart Eyes
Джул, имаш глас и от мен  Hug
Шейли, писах на лични  Hug
danip дано с бебка се оправите бързо  Praynig Heart Eyes
Бръмб, честито, лельо  Hug
Сега отивам да се пооправя малко и ще поизлезем с милото, че и без това диванът е изпран и няма къде да стоим вкъщи  Crazy

# 107
Честити нови септемврийски попълнения. Да са живи  и здрави.[/glow]

Джул и аз   гласувах.  Hug

Иринкаааааа  Heart Eyes Heart Eyes

Шмат ЧЕСТИТО. Щастието след такова чакане е неописуемо. Hug

# 108
Здравейте, майчета!
Аз сега се прибрах от докторите и от обиколката из гадната София Sad Добре, че поне дъждът не ме наваля! Бях се наблъскала в един отвратителен претъпкан автобус 305, с който се дандурках 50 минути от Лъвов мост до "Младост"3! Истински кошмар беше! До мен седеше един манго с вонящи дрехи и изобщо беше супер задушно и отвратително! Щях да сляза, но така или иначе вече бях в пиковия час и следващият автобус щеше да е същият! Не знам как не ги е срам от Софйиска община за такова прекрасно возене да ми искат 1лв!  #Cussing out Ох, направо откачих, а днес си бях решила да съм добро и слънчево човече, което не се ядосва и депресира...
Но стига гадости! Мона, Тони, много ви благодаря за предложението за малиновите листенца. Но на мен честно казано никак не ми беше удобно да ви ангажирам, да си правим среща в жегата навън и предпочетох да си ги купя. Много ви благодаря още веднъж!  Hug
Взех си 100гр от билковата аптека, като цената беше 1,60лв. Сега ще си ги запаря и почвам с наливането Simple Smile
Днес доки каза, че шийката ми малко се е скъсила и е омекнала и си умрях от радост! Значи имам някакво развитие и аз Simple Smile Иначе не ни гледа на видеозон, понеже ми обясни, че преди 10 дни ме е видял и сега няма нужда. Изследванията ми са добри, като хемоглобинът неизвестно как от 109 е скочил на 127!  newsm78 Никак не ми се вярва, имайки впредвид, че не си пия редовно малтофера, а и месоядно не съм.
Бижу, успех мила, ако се е започнало! Стискам ти палчета отсега! Ама много много много силно! А ще споделиш ли какъв е този метод с йода? Как се прави и как разбираш дали това са ти водите или просто по-силно вагинално течение?
Шматароче, много се радвам за сестра ти! Пожелавам ти да имаш най-красивото и послушно племениче или племеничка Simple Smile
Жулико, и аз гласувах за теб! Много си хубава! ПУ-ПУ!

# 109
Шейле, и аз вече не знам какво да си мисля-мойта лична лекарка пък ми заяви ,че беба сигурно била обезводнена ,за това не акала Thinking-а последния памперс беше порядъчно напоен.Малката си спинка спокойно ,даже прави паузи от 4 часа,та си мисля ,че ако е обезводнена ще иска вода поне да пие ,ама тя не иска....Остава да си усвоява всичко-голяма е лакомница ,от родилния дом ни изписаха без нито един свален грам,даже бяхме +.Не искаше да им пие адаптираните млека там и санитарките ми я носеха и нощно време да си я кърмя,че тяхното го отказва ,пък като е гладна реве и не ги оставя да спят Mr. Green

# 110
Честито!!!Честито!!!Да са живи и здрави новите бебчета!!!
Имаме си адашка вече!!!Още една Виктория!!!
Аз да се похваля че днес бяхме на първа разхотка и първа консултация!!!
Качили сме за 8 дена от изписването 550 грама!!!УРА!!! newsm44 newsm44 newsm44
Вече сме 3 кг.БЕБЕ ЦОЦА И РАСТЕ!!!
За калцираната плацента може да се повтарям ,но това означава че бебо не се храни добре поне на мен така ми го обясниха.Лекарката ми в Бургас дори не можа да го види добре че решир след седмица да отида до Варна .Направо неща да я видя,не ми се мисли ако бях си чакала датата за
секциото.
Аиде за сега чао че маи пак ще кърмя !!!

# 111
 newsm44 newsm44 newsm44 Ей сега се връщам от доктора, бебка се е обърнала  smile3521 , засега ми се размина секциото. Доки каза, че щом се върти така в тия седмици до края нищо не се знае, но нищо няма да плануваме, ще чакаме да тръгне нормално раждане, пък тогава ако пак се е обърнала винаги могат да ме резнат по спешност.  smile3508 Аз точно това исках. Дано до края не се завърти пак  newsm17 ,малка шаврантия. Само се чудя къде намери място за такова въртене  newsm78 , дали аз й помогнах с упражненията......, не знам.

# 112
Много пъти сте коментирали тези лекарства, но този път реших да ви споделя личният си опит!Преди имах доста проблеми със сливиците и карах жестоки ангини(винаги съм стигала до болница)!Та една година се разболях точно на коледа и бях с 40 градуса температура и се тъпчех с парацетамол, от който на 31.12 се оказах в болницата с левкоцити 0.002 в кръвта.Парацетамола трябва да се приема максимум по 1 таблетка на 4 часа!От тогава ако ще и да умирам от болки не съм пила никакви лекарства!
Джули и аз гласувах за теб!Наистина ти си много лъчезарна!
Идеята за разказите и на мен ми харесва и я подкрепям!

# 113
Цвети!!!! Колко съм щастлива за теб!!!! Браво. Нямало да се обърне бебето...майната им.
Сега за да я подкараш да слезе и да се закучи с главата надолу, клякай. Така ти се отваря таза и подпомага беба да слезе.

juja_, абсолютно си права. Парацетамола не е безвреден и да може да се пие като вода. Има си дозировка като всяко друго лекарство. Въпроса беше, че е за предпочитане от аналгина в този момент.

# 114
Хей-хей!
Шмат, честито за сестра ти! Лека бременност и едно сладко бебче на финала!

За лекарствата - аз НЕ пия аналгин, по причините, които повечето сте изброили. Парацетамол пия само като имам температура и то в определената дозировка. Ако имам болки, си търпя; не се тъпча с лекарства. От моята шефка знам (тя е лекар), че всяко лекарство, колкото ти помага, толкова ти вреди, а повечето даже вредят повече отколкото помагат... Просто химията си е химия и правя всичко възможно, за да я избягвам.

Бизу, сподели за йода, плиййййс!  Simple Smile

# 115
Цвети, много се радвам, че бебка се е завъртяла! Браво на нея! Дано всичко е наред отсега нататък и да имаш едно нормално и хубаво раждане!
Мирка, мисля, че преди време ти писа, че ще ти занесат болничния лист чак в началото на септември. Знаеш ли дали вече са ти го внесли? Аз днес много се ядосах, защото моята колежка още не ми е занесла болничния, а той е от 04.08. и дефакто утре става 1 месец от датата на издаването му. Някой знае ли колко е срокът, т.е. докога може да се декларира в НОИ, да не би да го изпусна и после не знам какво ще правя  #Cussing out
Вики 86, браво на вас, че така добре се кърмите и послушно спинкате! БРАВО!
Пате, доки каза, че за епидурална не е нужно предварително изследане за алергии. Каза, че ще ми го направят в МД преди поставянето. Но задължително ме накара да си пусна изследване за кръвосъсирване и утре след записа на тоновете ще отида да ми го направят!
Стефина, пелените са 6,30лв пакетът, но нямаха. Докарали им и веднага свършили. Сега пак чакат.
Ради 78, много е хубав малкият Димитър! Много сте красиви на снимките! ПУ-ПУ! Радвам се, че раждането е минало леко! Според мен си имала огромен късмет, че си попаднала в смяната на д-р Дяволов! По мое мнение той и д-р Гунев са най-добрите в МД! А за акушерките нямам думи! Не знам защо са правили така! На мен ми се сториха много мили и разбрани жени, като бяхме на "Отворените врати" и направо не мога да повярвам, че са давали на бебчо АМ, въпреки категоричното ти несъгласие!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2008, 19:31 от Флучия

# 116
всяко лекарство, колкото ти помага, толкова ти вреди, а повечето даже вредят повече отколкото помагат... Просто химията си е химия и правя всичко възможно, за да я избягвам.

Напълно съгласна.

Сонче, изпразни си кутията, че имах въпрос.

# 117
Шейле,  Hug ,почвам веднага!
Флучия, не се тревожи! Болничния се внася едва след като се изчистят задълженията към НОИ за изминалия месец, а това става в началото на следващия. С две думи точно сега е момента да ти се подаде. Очаквай обаче пари най-рано 15-20 дни по-късно.

# 118
Цвети, а какво става, ако от фирмата ми не си погасят задълженията към НОИ за изминалия месец веднага, ами примерно в края на септември? Питам, защото и друг  път се е случвало!  #Cussing out

# 119
Шмате,поздравления за сестра ти!!!!Стискам палци всичко да е наред Praynig
Др. Цвети,браво на твойто бебче HugДано повече не прави лупинги в корема Heart Eyes
Ние се понасяме към ваничката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт